Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα μνήμης στο ps3

More
17 Nov 2011 04:03 #101484 by yoshi
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Αγόρα το AC Revelations και είχε μαζί και το πρώτο παιχνίδι της σειράς.Προσπαθώ να το κάνω install και μου λέει ότι δεν έχει χώρο στον δίσκο.Γνωρίζετε αν υπάρχει πρόβλημα στον δίσκο;'Η απλά γέμισε;Μπορώ να βάλω και δεύτερο σκληρό,ώστε να μην χάσω τα παλιά saves;Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2011 12:32 #101492 by Άγγελος Φασούλης
Λοιπόν καταρχάς μπορείς να τσεκάρεις πόσο χώρο έχεις κάνοντας το εξής Settings>System settings>system information.

Αν θες να αλλάξεις τον σκληρό του ps3 σου(εγώ έχω βάλει 500GB) πρέπει να κάνεις την εξής διαδικασία:

1)Να κάνεις backup από το backup utility σε έναν εξωτερικό δίσκο.
2)Να βάλεις τον καινούργιο δίσκο που έχεις αγοράσει, στο ps3
3)Να κάνεις restore από το backup utility από τον εξωτερικό σου δίσκο στο καινούργιο δίσκο.

Αν θες άλλες πληροφορίες όπως το τι δίσκο να αγοράσεις ή τα βήματα αναλυτικά, ενημέρωσε με.

More
18 Nov 2011 05:35 #101544 by yoshi
Το μόνο που θα ήθελα φίλε μου είναι να μάθω τι πρέπει να κάνω για να διατηρήσω ό,τι έχω στον δίσκο αλλά και να βάλω κι άλλο σκληρό μέσα για να αυξήσω την χωριτικότητα.Τα multirama νομίζω έχουν τέτοιο service αλλά δεν θέλω να πιαστώ κότσος...Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου !

More
18 Nov 2011 16:08 #101559 by Άγγελος Φασούλης
Να έχεις δύο εσωτερικούς σκληρούς ταυτόχρονα δεν γίνεται. Η μόνη λύση είναι να κάνεις τα πάντα backup και να τα βάλεις σε έναν καινούργιο εσωτερικό δίσκο. Αυτό που λες για τα multirama δεν το γνωρίζω αλλά λογικά αυτό κάνουν και αυτοί κάνουν τα αρχεία σου backup σε έναν εξωτερικό και μετά στα περνάνε σε έναν καινούργιο εσωτερικό, απλά δεν μπαίνεις εσύ στον κόπο. Πάντως πήγαινε μία βόλτα από εκεί και ρώτα τους τι ακριβώς κάνουν για να αποφασίσεις τι θα κάνεις.

More
19 Nov 2011 02:23 #101583 by yoshi
Έγινε φίλε σ' ευχαριστώ πολύ !!