Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

*Spoiler*Resistance 3:Τα Τελευταία 10 Λεπτά Του Παιχνιδιού

More
06 Sep 2011 17:33 #98048 by Βασίλης Βασιλός
Κυκλοφορησε βιντεο που αποκαλυπτει τα 10 τελευταια λεπτα του Resistance 3.Οποιος δεν εχει σκοπο λοιπον να παιξει το παιχνιδι και θελει να παρει απλα μια ιδεα,ας το τσεκαρει.Εγω το ανεβαζω χωρις να το δω,και θα παρακαλεσω στα σχολια να μην παρουσιασετε στοιχεια απο το βιντεο.Δικο σας \:D/

[youtube:3vrwymuw]
[/youtube:3vrwymuw]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2011 18:02 #98050 by Άγγελος Φασούλης
Νομίζω ότι μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει στα χέρια μου!

More
06 Sep 2011 18:04 #98051 by eliminator
Δε θα δώσω στοιχεία από το βίντεο, το μόνο που θα πω είναι ότι μάλλον δε θα βγει resistance 4 μετά από αυτό το τέλος που είδα. :!:

More
06 Sep 2011 18:10 #98052 by elfenlied1990
Πρέπει σίγουρα να το αγοράσω!

More
06 Sep 2011 18:18 #98056 by Βασίλης Βασιλός

eliminator wrote: Δε θα δώσω στοιχεία από το βίντεο, το μόνο που θα πω είναι ότι μάλλον δε θα βγει resistance 4 μετά από αυτό το τέλος που είδα. :!:

Χμμμ ισως αυτο που λες οντως να ισχυει.Απο διαφορα σχολια παντως που παρατηρησα στο youtube,το παιχνιδι δεν απανταει στα αναπαντητα ερωτηματα που αφησε το τελος του 2 (το οποιο τελος ηταν επικουρα...Hale εποχες).Και γενικοτερα ο τιτλος σε θεμα πλοκης δεν νομιζω να ειναι τοσο καλος οσο τα προηγουμενα 2.Υποθετω πως θα μαθουμε σε λιγες μερες...