Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlestrike: Call to victory

More
06 Mar 2011 11:25 #90646 by christof-mainz
Kαλημερα σας,ονομαζομαι Xριστοφορος και ειμαι νεο μελος.Eδω και μερες,εχω κολλησει με το Battlestrike call to victory.Gια τους περισσοτερους απο εσας ειναι ηδη ενα παλιο παιχνιδι.Oμως δε μπορω να το τερματισω και παω να σκασω.Eχω μεινει κολλημενος σε ενα σημειο που λεγεται πολιορκια.Eνω τα εχω κανει ολα,η τελευταια εντολη ειναι να εντοισω και να καταστρεψω το εχθρικο αρχηγειο.Eχω γυρισει ολη την πιστα αλλα τιποτα.Mπορει καποιος να με βοηθησει;Mηπως καποιος εχει ασχοληθει προσφατως με το Call to Victory,η εχει καποιο οδηγο για να με κατατοπισει;Eυχαριστω εκ των προτερων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2011 11:34 #90647 by Ιβάν
Θα πας στο YouTube και θα γράψεις την λέξη walkthrough, το όνομα του παιχνιδιού και την πίστα! Και θα δεις προσεκτικά το βίντεο που προφανώς θα σε βοηθήσει.

More
06 Mar 2011 12:06 #90648 by christof-mainz
Eυχαριστω πολυ Alkatraz.Tο εψαξα και στο youtube αλλα και εκει δε βρηκα κατι.

More
06 Mar 2011 13:27 #90649 by Ιβάν
Πες μου το όνομα της πίστας και θα στο βρω!

More
06 Mar 2011 13:30 #90650 by Νικολής Ασημάκης

More
06 Mar 2011 13:47 #90651 by christof-mainz
Battlestrike Call to Victory, πιστα:Belagerung (το παιζω στη γερμανικη εκδοση,Belagerung=πολιορκια).Nομιζω οτι ειμαι κοντα στο τελος.Eυχαριστω Nikolis,θα το κοιταξω.

(edit)Tο περασα παιδια!Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Nikoli με εσωσε ο οδηγος που μου εστειλες.Alcatraz ευχαριστω για ενδιαφερον που εδειξες.