Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Modern Warfare 3

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Nov 2012 11:51 #115388 by a Guest
Replied by a Guest on topic Call of Duty: Modern Warfare 3
Ειναι πολυ καλο. k το single k to multi απλα εχει πολυ hacks\cheats. επρεπε να ειχαν κανα punkbuster δν 3ερω κατι.. πολυ hack,, to survival επισης ειναι πολυ καλο και τα missions.. Το Κορυφαιο ειναι το Chaos Mode :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2012 12:29 #115878 by Χρήστος Λουκόπουλος
βγηκε τωρα το black ops 2... πιστευω πως εχει λιγες βελτιωσεις σε σχεση με το MW3 αλλα ειναι καλυτερο.

More
06 Dec 2012 03:45 #116391 by Vasileios Apostolidis
Έχω παρατηρήσει στο multiplayer του mw3 όταν επιλέγω td και domination που μ αρέσει και περισσότερο,ενώ βλέπω πάνω απο 1000 άτομα μου βρίσκει 1 η 2 potential games η και κανένα.Και άμα βρει θα κάνει αλλα 5 λεπτά για να βρει παίχτες για να αρχίσει το match.Έχω ψάξει στο internet και λένε ότι με τα dlc και μετά δημιουργήθηκε το πρόβλημα αλλά έχει πολλή καιρό αυτή η ιστορία.Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;Η αν υπάρχει λύση;

More
26 Jun 2013 16:12 #126786 by Χριστιάνα Θάνου
Αυτό συμβαίνει και με μένα στο zombies mode του Black Ops 2, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εκεί που μου λέει 12 potential matches, ξαφνικά δεν χωράω σε κανένα και ξαναψάχνει από την αρχή. Αυτό συμβαίνει είτε είμαι με παρέα είτε όχι οπότε είμαι σίγουρη πλέον ότι δεν είναι θέμα αριθμού παικτών.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Nov 2015 18:39 #170645 by a Guest
Replied by a Guest on topic Call of Duty: Modern Warfare 3
@Billiz
Epic ξέθαμα το ξέρω. .. δεν νομίζω να παίζεις τώρα anyway' .. απλά πάτα F1 (disable dlc) και check αν το nat type είναι open. (αυτό είναι να έχεις ανοίξει τα ports στο modem -port forward ή να εχεις UPnP auto-configure applications να γίνεται αυτόματα.
Δυστυχώς μόνο χωρίς dlc μπορείς να παίξεις κανονικά σήμερα. TDD όμως βρίσκεις 3-4match ανάλογα την ώρα και με dlc-on

More
16 May 2016 12:48 #181393 by Τάσος Νικολακόπουλος
Την εμφάνιση της στο διαδικτυακό κατάστημα Best Buy έκανε μια retail έκδοση της τριλογίας Call of Duty: Modern Warfare για PS3 και Xbox 360. Η Activision δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα προς το παρόν, αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου μέχρι να το κάνει. Ελπίζουμε να δούμε το Call of Duty: Modern Warfare Trilogy και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης, Manos Kipouros