Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Shoot (PS Move)

More
12 Nov 2010 15:59 #84075 by Μάνος Γρυπάρης
The Shoot
Οι "πυροβολημένοι"

[youtube:3e5ph523]
[/youtube:3e5ph523]

Το The Shoot είναι ένα Rail Shooter για Playstation 3 στο οποίο χρησιμοποιείτε το PS Move για να πυροβολήσετε ομοιώματα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό είναι και το...μόνο που κάνετε! Ο τίτλος έχει διπλή έννοια: "Shoot" απ' το πυροβολώ και "Shoot" απ' την σκηνή (το γύρισμα). Πίσω σας δηλαδή είναι ένας σκηνοθέτης, που σας παροτρύνει να πυροβολείτε χωρίς να χάνετε σφαίρες. Προσπαθείτε δηλαδή να κάνετε σερί.

Άμα κάνετε ένα σερί 7-8 σφαιρών ενεργοποιείτε το 1ο bonus που είναι το bullet-time, με το οποίο σκοτώνετε τα ομοιώματα σε slow motion άρα έχετε περισσότερες πιθανότητες. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να στρίψετε το ps move πάνω απ' το κεφάλι σας "σαν λάσο" τα ομοιώματα θα έχουν εξαφανιστεί από μπροστά σας. Το 2ο bonus το οποίο σπάνια θα πετύχετε, σαν επιτρέπει πυροβολώντας με το ps move προς τα κάτω -εκτός οθόνης- να ρίξετε όλους τους εχθρούς μαζί. Τέλος, με το 3ο bonus που δεν κερδίζετε με...καμία κυβέρνηση (!) πυροβολείτε στο πάνω μέρος της οθόνης και γαζώνετε τους εχθρούς σας με αυτόματο, χωρίς να σας νοιάζει πόσους θα χάσετε απ' το στόχο.

Anyway, αυτό είναι το παιχνιδάκι, χωρίς πολλά πολλά. Χαβαλές για να περνάει η ώρα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2010 16:13 #84076 by rafor
Replied by rafor on topic The Shoot (PS Move)
Καθολου ωραιο κατα την γνωμη μου...Αμα ειναι να πυροβολας ομοιοματα, σωθηκες....Φανταζεστε ποση δουλεια θα εχουν ριξει για να γινει αυτο το παιχνιδι...Για εμενα ειναι υπο του μηδενος η αξια του...

More
12 Nov 2010 19:13 #84090 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic The Shoot (PS Move)
Ότι και να λες rafor αυτό το game θα πουλήσει! Διασκεδαστικό μου φαίνεται εμένα... έχει πλάκα. Τα μικρά παιδιά θα παίζουν αυτό το game.

More
12 Nov 2010 20:47 #84095 by Βασίλης Δρέττας

Alcatraz wrote: Ότι και να λες rafor αυτό το game θα πουλήσει! Διασκεδαστικό μου φαίνεται εμένα... έχει πλάκα. Τα μικρά παιδιά θα παίζουν αυτό το game.

πλακα κανεις οτι θα πουλησει. μεχρι στιγμης εχει παει απατο για την ακριβεια εχει πουλησει 20.000

More
12 Nov 2010 20:57 #84097 by Άγγελος Φασούλης
Δεν ξέρω τι λέτε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και αν είχα PS Move θα ήταν το πρώτο παιχνίδι που θα αγόραζα.

More
12 Nov 2010 22:01 #84100 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic The Shoot (PS Move)

bond wrote:

Alcatraz wrote: Ότι και να λες rafor αυτό το game θα πουλήσει! Διασκεδαστικό μου φαίνεται εμένα... έχει πλάκα. Τα μικρά παιδιά θα παίζουν αυτό το game.

πλακα κανεις οτι θα πουλησει. μεχρι στιγμης εχει παει απατο για την ακριβεια εχει πουλησει 20.000

Κάτσε πρώτα να πουλήσει το PS Move και μετά! :wink:

More
13 Nov 2010 08:23 #84106 by Βασίλης Δρέττας

Alcatraz wrote:

bond wrote:

Κάτσε πρώτα να πουλήσει το PS Move και μετά! :wink:

παντως εμενα δεν μου αρεσει καθολου το βρησκω πολυ βαρετο και χαζο

More
13 Nov 2010 11:35 #84109 by rafor
Συμφωνω με τον bond!Σιγα ρε παιδια το παιχνιδι.....λεφτα για πεταμα ειναι για εμενα και τιποτα παραπανω.

More
13 Nov 2010 13:10 #84110 by Andr
Replied by Andr on topic The Shoot (PS Move)
αν η sony μεινει σε τετοια παιχνιδια για το move καλυτερα να μην το εφτιαχνε

More
13 Nov 2010 19:39 #84128 by rafor
@draginfable, πιστεψεμε οτι εαν ειχες PS Move , δεν θα σπαταλουσες τα λεφτα σου για αυτο το παιχνιδι, ενω ερχονται καλοι τιτλοι.
@alcatraz, ισα ισα , που εαν πουλησει το Move, τοτε οι gamers θα αναζητουν τους καλους και ποιοτικους τιτλους και οχι το καθε αποθυμενο της καθε εταιριας.
@souvlaki, συμφωνω απολυτα μαζι σου!