Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resistance 3

More
07 Jun 2011 18:42 #94327 by Νίκος Ζαγανιάρης
Νέες πληροφορίες για το Resistance 3

Νομίζω του αξίζει το hype γύρω απο το όνομα του. Τα λογάκια του Marcus Smith και τα νέα βιντεάκια απο την E3 προμηνύουν κάτι καλό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2011 14:08 #96153 by Άγγελος Φασούλης
Μπορείτε να διαβάσετε το preview του Resistance 3 από τον Μάνο Γρυπάρη κάνοντας κλικ ΕΔΩ .

More
18 Jul 2011 16:13 #96161 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Απλά καταπληκτικό, ένα FPS που έχει σενάριο και το αγαπημένο μου FPS στο PS3 φτάνει στο 3ο και τελευταίο μέρος της σειράς.

More
18 Jul 2011 17:10 #96163 by Vasilis Mavrikis
Replied by Vasilis Mavrikis on topic Resistance 3
Απο τα λιγα games που θα αξιζουν για φετος.Κι εμενα ειναι η αγαπημενη μου σειρα.Αυτο που εγραψε ο Μανος στο preview για την ενεργεια με χαλασε ομως λιγο.Γιατι αν γινει κατι μου λεει οτι προβλεπονται πολαααα restart ετσι! :(

More
18 Jul 2011 17:26 #96168 by Αλέξανδρος Κωστάκης
εμένα ποτέ δεν με εντυπωσίασε αυτό το game και κυρίως λόγος ήταν ο ρυθμός, ο οπτικός τομέας του, καθώς και τα όπλα επιστημονικής φαντασίας

More
18 Jul 2011 17:46 #96171 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Όταν πρωτοβγήκε το πρώτο και ήθελες campaign co op τότε αυτή η παιχνιδάρα ήταν μονόδρομος. Τώρα, κάμποσα χρόνια μετά, θα ξαναέχει co op και θα το ξαναλιώσω με τον αδερφό μου. Επίσης πολύ δυνατή ιστορία, καμία σχέση με άλλα άκυρα FPS.

More
29 Jul 2011 21:13 #96891 by Άγγελος Φασούλης

Resistance 3 beta

10 Αυγούστου για τους συνδρομητές Playstation Plus . Οι υπόλοιποι στην αναμονή...

Η Insomniac Games ανακοίνωσε μέσω του Playstation Blog ότι η beta του Resistance 3 θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου για τους συνδρομητές Playstation Plus .

Όσοι δεν είναι συνδρομητές θα πρέπει να περιμένουν για λίγες ημέρες για να μπορέσουν να παίξουν. Κατά την διάρκεια της beta , θα μπορέσετε να παίξετε σε δύο maps, ένα στην Ουαλία (ακτή Glamorgan) κι ένα στον Κολομβία (Bogota). Δύο από τα πέντε multiplayer modes θα είναι διαθέσιμα στην beta . Πρόκειται για το Team Deathmatch και το Chain Reaction. Στο Chain Reaction, δύο ομάδες θα μάχονται για το ποια θα καταλάβει τα σημεία του χάρτη.

[youtube:3p7whqjy]
[/youtube:3p7whqjy]

Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι θα μπορείτε κερδίζοντας experience να ανεβάσετε τον χαρακτήρα σας μέχρι και στο level 20, όπως επίσης να αγοράσετε όπλα και abilities ή να ξεκλειδώσετε νέα skins καθώς θα κάνετε level up.

Το Resistance 3 κυκλοφορεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το preview του GW.

Μάνος Γρυπάρης

More
29 Jul 2011 21:59 #96897 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Καλό ακούγεται άντε να πωρωθούμε όσο ακόμα μπορούμε, γιατί μετά...

More
11 Aug 2011 13:35 #97322 by eliminator
Replied by eliminator on topic Resistance 3

Βελτιωμένο multiplayer στο Resistance 3

Οι ίδιοι κατασκευαστές αναλύουν όλες τις νέες προσθήκες

Το Resistance 3 πρόκειται να ξεχωρίσει απ’ ότι φαίνεται λόγω του βελτιωμένου του multiplayer mode. Η Incomniac Games δημοσίευσε ένα developer diary που αποδεικνύει ακριβώς αυτό.

Στο βίντεο αυτό, μέλη της ομάδας ανάπτυξης του παιχνιδιού πραγματοποιούν μια λεπτομερή ανάλυση των νέων στοιχείων που πρόκειται να προστεθούν, μεταξύ αυτών θα συγκαταλέγονται νέα active και passive abilities και attributes.

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του Resistance 3:

www.viddler.com/explore/sceablog/videos/2003/
Δεν είναι από το youtube και μόνο πατώντας στο λινκ μπορείτε να το δείτε :wink: .

More
11 Aug 2011 13:48 #97323 by Άγγελος Φασούλης
Μόλις κατέβασα την multiplayer beta και ελπίζω να προλάβω να παίξω πριν πέσει το psn.