Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Singularity

More
26 Jul 2010 03:22 #75735 by Στέφανος Τρίγγας
Το παιχνίδι φαίνεται πάρα πολύ καλό ιδικά τα γραφικά φαίνονται πάρα πολύ καλά, εάν εξαιρέσετε τα μικροπροβλήματα με τα αλεξίσφαιρα τζάμια που κάποιες φορές πέρναγαν από μέσα πράγματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jul 2010 09:19 #75740 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Singularity
Πολύ καλό φαίνεται, αν και είναι πολύ Science Fiction!

More
04 Aug 2010 22:25 #76272 by Νικολής Ασημάκης
Μόλις το τερμάτισα. Πολύ ωραίο παιχνίδι αν και σχετικά μικρό. Κάτι που μου άρεσε ήταν τα τρια διαφορετικά endings. Μη νομίζετε τίποτα του στυλ good, bad, neutral. Όλα είναι "περίεργα" για να μη γίνει και σπόιλερ. Ένα έχω να πω. Μέχρι το τέλος νόμιζα πως το παιχνίδι ήταν καθαρά αμερικάνικη προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας. Ένα από τα endings όμως μου άλλαξε αυτή την άποψη. Τα γραφικά όντως έχουν κάτι τρελά bugs ώρες ώρες, καθώς και μερικά απροσδόκητα lag, παρόλο το καλό μηχάνημα και 2 ρυθμίσεις κλειστές (vertical sync και bloom) αν και την περισσότερη ώρα έτρεχε μια χαρά. Και το TMD απλά τα έσπαγε.

More
04 Aug 2010 22:29 #76275 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Singularity
Μαλιστα.Θα μας το προτεινες ή θα ειχες ακομα τις αμφιβολιες σου? :-k

More
04 Aug 2010 22:41 #76279 by Νικολής Ασημάκης
Δεν θα το πρότεινα σε άτομα που θέλουν ένα μεγάλο παιχνίδι, με πρωτότυπο σενάριο και έχουν καρδιακά προβλήματα.
Θα το πρότεινα σε άτομα που θέλουν να παίξουν ένα αξιοπρεπές FPS με τρελές δυνατότητες χάρης στο TMD. Γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αν και δεν είμαι φαν του ψιλο-horror. (Δεν θα το έλεγα horror, αλλά ακόμα και αυτή η μικρή δόση ήταν υπερβολική για μένα :mrgreen: )

More
07 Sep 2010 16:32 #78041 by ManolisGS
Replied by ManolisGS on topic Singularity
Εμενα αμου αφησε αναμεικτες εντυπώσεις. Μια μου αρεσε και μια οχι.. Βασικά δεν μαρεσε οταν είχε τεραατα :mrgreen:

PATA PATA PATA PON!

More
07 Sep 2010 16:52 #78047 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Singularity
Με πωρώσατε τώρα! Πόσο το πήρατε;

More
07 Sep 2010 17:02 #78050 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Με πωρώσατε τώρα! Πόσο το πήρατε;

Εδώ ειναι οι τιμες του Singularity για κάθε πλατφόρμα:

Playstation 3 : 49.90 ευρώ
Xbox 360 : 43.90 ευρώ
PC : 34 ευρώ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Jan 2011 16:24 #88191 by F33L
Replied by F33L on topic Singularity
το εχω, ειμαι στα μισα ακομα και μου αρεσει.. το περιμενα ποιο τελειο οσον αφορα το time manipulation device αλλα νταξ.. τι εννοεις ατελειες big bad boss?

More
20 Jan 2011 19:08 #88205 by Βασίλης Δρέττας
το τερματισα πριν λιγο καιρο και να πω την αληθεια περιμενα κατι παραπανω αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν το απολαυσα. εχει δοκιμασει κανεις το multi του γιατι οταν ειχα ψαξει δεν ειχα βρει ουτε ενα ατομο