Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hacks για το Call of Duty 4

More
05 Jun 2010 14:07 #73270 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Panteiakos wrote: Επίσης ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο λογισμικό/Κώδικα του παιχνιδιού ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Τα hack ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Με αυτη την αιτιολόγία άλλωστε γινοντε τα ban σε αυτά τα games γιατί έτσι ΣΤΕΚΕΙ και ΝΟΜΙΚΑ.

Σωστα... :? Σβήστικε το λινκ ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2010 16:15 #73274 by glaz_7
Παιδια οκ,ολοι με πειρατε απο τα μουτρα....απλα θελω να δω πως ειναι γιατι μου προξενησε την περιεργεια......Εσεις που φωναζετε,δεν σασ ετυχε ποτε να θελετε να δοκιμασετε κατι διαφορετικο;;;; η ειστε ολοι αγιοι;;;Δυο χρονια παιζω call χωρις hacks...και αντι να με βριζεται καλο θα ηταν μιας και ειμαι 16 χρονων να προσπαθουσατε να με μεταπισετε με καλυτερο τροπο...

More
05 Jun 2010 17:06 #73275 by Μπάμπης Χαραλάμπους

glaz_7 wrote: Παιδια οκ,ολοι με πειρατε απο τα μουτρα....απλα θελω να δω πως ειναι γιατι μου προξενησε την περιεργεια......Εσεις που φωναζετε,δεν σασ ετυχε ποτε να θελετε να δοκιμασετε κατι διαφορετικο;;;; η ειστε ολοι αγιοι;;;Δυο χρονια παιζω call χωρις hacks...και αντι να με βριζεται καλο θα ηταν μιας και ειμαι 16 χρονων να προσπαθουσατε να με μεταπισετε με καλυτερο τροπο...

Δεν σε εβρισε κανεις. Και μην νομιζεις, με ατομα που εχουν πανω κατω την ιδια ηλικια με σενα μιλας. Το να δοκιμασεις κατι διαφορετικο αυτο πολυ απλα που λες δεν στεκει.

Ειναι σαν να λες αυτο:
Ας καταστρέψω το παιχνιδι του αλλου για να διασκεδάσω! Γιατι με το hack αυτο γινεται...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Jun 2010 17:14 #73276 by glaz_7
Γιατι το βλεπεις σαν να θελω να κατεστρεψω το παιχνιδι του αλλου; δεν εχω τιποτα μαζι τους απλα θελω να δω πως ειναι να παιζει κανεις με hacks....και πολλες φορες για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος πρεπει νε βρεθεις στην λαθος μερια......και εξαλλου πωσ ειμαι σιγουρος εγω οτι δυο χρονια που παιζω χωρις hacks δεν υπυξε καποιος αλλος που να παιζει με αυτα;;;;

Και το καπνισμα καταστρεφει τισ ζωες οσων χωρις να καπνιζουν εισπνεουν τον καπνο του αλλουνου που καπνιζει,και μολις του λες να το σβησει σου λεει πως ειναι δικαιωμα του να καταστρεφει τη ζωη του....ενω στην πραγματικοτητα καταστρεφει και τη δικη σου.....Δεν λεω πως αυτο ειναι σωστο αλλα ποσο υποκριτικο οταν καποιος καταστρεφει τη ζωη σου να μην του λες τιποτα και να του λες γιατι σου καταστρεφει το παιχνιδι...γιατι παω στοιχημα οτι ετσι γινεται με παρα πολλουσ απο εσασς...Οποτε για σκεφτειτε λιγο,για ποια πραγματα αξιζει να φωναζει κανεις και για ποια οχι....

More
05 Jun 2010 17:38 #73279 by Μπάμπης Χαραλάμπους

glaz_7 wrote: Και το καπνισμα καταστρεφει τισ ζωες οσων χωρις να καπνιζουν εισπνεουν τον καπνο του αλλουνου που καπνιζει,και μολις του λες να το σβησει σου λεει πως ειναι δικαιωμα του να καταστρεφει τη ζωη του....ενω στην πραγματικοτητα καταστρεφει και τη δικη σου.....Δεν λεω πως αυτο ειναι σωστο αλλα ποσο υποκριτικο οταν καποιος καταστρεφει τη ζωη σου να μην του λες τιποτα και να του λες γιατι σου καταστρεφει το παιχνιδι...γιατι παω στοιχημα οτι ετσι γινεται με παρα πολλουσ απο εσασς...Οποτε για σκεφτειτε λιγο,για ποια πραγματα αξιζει να φωναζει κανεις και για ποια οχι....

Για το καπνισμα υπάρχουν νόμοι που το απαγορεύουν, μην βλέπεις που ζουμε σε μπουρδελοχωρα και τιποτα δεν ισχύει. Όχι δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που να χρησιμοποιουν αυτο το πραγμα γιατι δεν ειναι βλακες να χασουν την δυνατοτητα απο το να παιζουν online (λογω ban) για να δουν ενα χαζο προγραμμα που καταστρεφει το παιχνιδι.

glaz_7 wrote: Γιατι το βλεπεις σαν να θελω να κατεστρεψω το παιχνιδι του αλλου; δεν εχω τιποτα μαζι τους απλα θελω να δω πως ειναι να παιζει κανεις με hacks....και πολλες φορες για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος πρεπει νε βρεθεις στην λαθος μερια......και εξαλλου πωσ ειμαι σιγουρος εγω οτι δυο χρονια που παιζω χωρις hacks δεν υπυξε καποιος αλλος που να παιζει με αυτα;;;;

Οταν ''παιζεις'' με hack δεν κανεις τιποτα βαράει μονο του το bot πισω απο τοιχους παντα με headshot. Όσο για το ''και πολλες φορες για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος πρεπει νε βρεθεις στην λαθος μερια'' ειναι τελείως ακυρο.

Ας σκοτωσω μια στιγμη τον γειτονα μου να δω πως ειναι!

Και σιγουρα δεν εχεις παιξει με ψευτοhackers γιατι αν ειναι θα το καταλαβαινες. Θα εκαναν σε ολα τα παιχνιδια σκορ τυπου 200 kills 1 death ολα με headshot και θα το καταλάβαινες απο την killcam (αν παιζεις σε server που δεν εχουν punkbuster γιατι αν εχουν το bot δεν μπαινει.)

σ.σ. Κανεις δεν σου φωναξε
σ.σ.2 Διαβασε τους κανονες του forum

More
05 Jun 2010 17:58 #73280 by glaz_7
Συμφωνω με ολα αυτα που λες...απλα δεν μου αρεσει ο τροπος αντιμετωπισης,εξου και το παραδειγμα με το καπνισμα....Καταλαβαινω πως αυτο που παω να κανω δεν ειναι σωστο....αλλα εκει ειναι η γοητεια του...να το χρησιμοποιησω καναδυο φορες και μετα να το αφησω.....Και οσο για το κυρηγμα το θεωρω υποκριτικο να κατακρινεις καποιον χωρις να προσπαθεις να τον μεταπεισεις με επιχειρηματα(σαν αυτο που μολις εκανες) ενω σιγουρα εχουν υπαρξει στιγμες που και εσυ ο ιδιος εχεις κανει κατι παρομοιο....

More
05 Jun 2010 18:32 #73283 by Μπάμπης Χαραλάμπους

glaz_7 wrote: Συμφωνω με ολα αυτα που λες...απλα δεν μου αρεσει ο τροπος αντιμετωπισης,εξου και το παραδειγμα με το καπνισμα....Καταλαβαινω πως αυτο που παω να κανω δεν ειναι σωστο....αλλα εκει ειναι η γοητεια του...να το χρησιμοποιησω καναδυο φορες και μετα να το αφησω.....Και οσο για το κυρηγμα το θεωρω υποκριτικο να κατακρινεις καποιον χωρις να προσπαθεις να τον μεταπεισεις με επιχειρηματα(σαν αυτο που μολις εκανες) ενω σιγουρα εχουν υπαρξει στιγμες που και εσυ ο ιδιος εχεις κανει κατι παρομοιο....

Ακριβως ομως το εβαλα και το εβγαλα γιατι την ωρα που το χρησιμοποιουσα μου ειπε ενας τυπος
-Why?

και τοτε καταλαβα οτι ειχε δικιο και το εσβησα.

Μην ξεχνας πως εδω ειναι forum και εχουν ολοι προσβαση εδω. Αν δημοσιευσουμε links απο τετοια προγραμματα θα γεμισει ο τοπος απο δηθεν χακερς!

More
05 Jun 2010 19:00 #73285 by glaz_7
Εβαλες και εβγαλες τι;;;;Εγω δεν ειδα τιποτα απο εσενα....

More
05 Jun 2010 19:11 #73286 by Stathis Yannacopoulos
Θέλεις επιχειρήματα? Έδωσα 80 ευρώ για το mouse μου και 50 για το keyboard μου. Έσκασα και καλά χρήματα για να έχω ενα καλό pc που να βγάζει καλά fps. Επίσης ξόδεψα ελεύθερο χρόνο να ανεβάσω skill.. Και θα έρθεις εσύ να με βλέπεις πίσω απο τοίχους με χρώμα και να βαράς headshot χωρίς να πατάς κανένα κουμπί?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ

More
25 Nov 2010 23:31 #84905 by F33L

BigBoss wrote: Δεν μπορω να μην διαφωνήσω αλλά δεν μπορω και να μην απαντησω στην απορια μια που ΔΕΝ αναφερεται σε παρανομο υλικό. Υπάρχουν εταιρίες που βγάζουν αυτα τα προγράμματα και τα πουλανε μεσω ιντερνετ

Να σου δωσουμε προγραμμα χωρις να πληρώσεις δεν υπάρχει περιπτωση.

σ.σ. ΚΑΝΕΝΑ HACK ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ SERVER ΜΕ PUNKBUSTER

δυστυχως προχθες ηταν ενα βλαμμενο σε PB enabled σερβερ στο COD4 και με κοπαναγε μεσα απο τους τοιχους.. εξακολουθουσα να ειμαι 1ος μεχρι που βαρεθηκε και με επερνε 100% μεσα απο τοιχο πανω στο respawn..
η δικαιολογια του? αφου κ εγω ειχα λεει επειδη εκανα strafe k απεφευγα τις σφαίρες του..

αρα δυστυχως PB fails ..

p.s παντειακος σιγα σκιλ εσυ..