glaz_7 wrote: Και το καπνισμα καταστρεφει τισ ζωες οσων χωρις να καπνιζουν εισπνεουν τον καπνο του αλλουνου που καπνιζει,και μολις του λες να το σβησει σου λεει πως ειναι δικαιωμα του να καταστρεφει τη ζωη του....ενω στην πραγματικοτητα καταστρεφει και τη δικη σου.....Δεν λεω πως αυτο ειναι σωστο αλλα ποσο υποκριτικο οταν καποιος καταστρεφει τη ζωη σου να μην του λες τιποτα και να του λες γιατι σου καταστρεφει το παιχνιδι...γιατι παω στοιχημα οτι ετσι γινεται με παρα πολλουσ απο εσασς...Οποτε για σκεφτειτε λιγο,για ποια πραγματα αξιζει να φωναζει κανεις και για ποια οχι....
Για το καπνισμα υπάρχουν νόμοι που το απαγορεύουν, μην βλέπεις που ζουμε σε μπουρδελοχωρα και τιποτα δεν ισχύει. Όχι δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που να χρησιμοποιουν αυτο το πραγμα γιατι δεν ειναι βλακες να χασουν την δυνατοτητα απο το να παιζουν online (λογω ban) για να δουν ενα χαζο προγραμμα που καταστρεφει το παιχνιδι.
glaz_7 wrote: Γιατι το βλεπεις σαν να θελω να κατεστρεψω το παιχνιδι του αλλου; δεν εχω τιποτα μαζι τους απλα θελω να δω πως ειναι να παιζει κανεις με hacks....και πολλες φορες για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος πρεπει νε βρεθεις στην λαθος μερια......και εξαλλου πωσ ειμαι σιγουρος εγω οτι δυο χρονια που παιζω χωρις hacks δεν υπυξε καποιος αλλος που να παιζει με αυτα;;;;
Οταν ''παιζεις'' με hack δεν κανεις τιποτα βαράει μονο του το bot πισω απο τοιχους παντα με headshot. Όσο για το ''και πολλες φορες για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος πρεπει νε βρεθεις στην λαθος μερια'' ειναι τελείως ακυρο.
Ας σκοτωσω μια στιγμη τον γειτονα μου να δω πως ειναι!
Και σιγουρα δεν εχεις παιξει με ψευτοhackers γιατι αν ειναι θα το καταλαβαινες. Θα εκαναν σε ολα τα παιχνιδια σκορ τυπου 200 kills 1 death ολα με headshot και θα το καταλάβαινες απο την killcam (αν παιζεις σε server που δεν εχουν punkbuster γιατι αν εχουν το bot δεν μπαινει.)
σ.σ. Κανεις δεν σου φωναξε
σ.σ.2 Διαβασε τους κανονες του forum