Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

CS Source: Πώς να φτιάξω server

More
16 May 2010 14:35 #72146 by DrHouse
Aloha !!!
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο πως να φτιάξω ένα CS Source server για να παίζω με τα φιλαράκια μου. Αν μπορείτε πείτε μου τί πρέπει να κάνω download και πως να τον φτιάξω αυτόν το ρημαδο-server xD

Υ.Γ.: Άμα ξέρετε για 1.6 δεν έχω πρόβλημα. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2010 15:10 #72150 by Aνέστης Αδαμίδης
To σίγουρο είναι πως πρέπει να έχεις steam λογαριασμό. Δεν πληρώνεις τίποτα. Από κει και πέρα πρέπει να ρωτήσω έναν δικό μου που έχει φτιάξει και θα σου πω κάποια άλλη μέρα, εκτός κι αν με προλάβει κάποιος.

More
19 May 2010 21:52 #72368 by Aνέστης Αδαμίδης
Λοιπόν φίλε μου, μίλησα εγώ με τον κολλητό μου που έχει φτιάξει server και μου είπε να σε συμβουλέψω να ψάξεις στο youtube. Εκεί λέει έχει βίντεο που σου δείχνει τι ακριβώς να κάνεις, γιατί από το τηλέφωνο μου είπε ότι δε θα καταλάβαινα να σου εξηγήσω. Κι αυτός λέει εκεί βρήκε το πως να φτιάξει server στο source. Αυτά. Τώρα δεν μου είπε ποιο βίντεο συγκεκριμένα να κοιτάξεις, οπότε λογικά θα έχει αρκετά.

More
19 May 2010 22:04 #72371 by DrHouse
Ευχαριστώ ρε φιλαρακι :D

More
03 Oct 2010 19:56 #80373 by Aνέστης Αδαμίδης
Τελικά βρήκες πως να το κάνεις;