Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ψηφίστε την καλύτερη Clan του Counter που γνωρίζετε

Poll: Ποια είναι η καλύτερη clan που έχει αναδείξει το Counter Strike? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

eoLithic
1 20%
SK (Schroet Kommando)
No votes 0%
NoA (Norwigians of America)
No votes 0%
Pubmasters
2 40%
compLexity
No votes 0%
Mousesports (Mouz)
No votes 0%
Άλλη (Ποια)
2 40%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
19 May 2010 14:49 #72335 by thanasis
Οι pubmasters ειναι παλικαρια και κανουν και καλα κολπα.Βεβαια δεν ξερω αν χρεισιμοποιουν τιποτα hack...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2010 20:17 #72351 by VampyricTyrant

TheReaper wrote:

Βλέπεις τον σταυρό που έχει; Αυτό κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει εκεί. Μπαίνει με κωδικό. Τον οποίο δεν ξέρω. Μόνο στα sniper γίνεται αυτό. Σε όλα τα άλλα όπλα υπάρχει ο σταυρός κανονικά.

Ο σταυρός είναι εκεί γιατι προφανώς είναι απο κάποιο demo μάλλον hl-tv (εχει καταργηθεί απο το 1.3 νομίζω)

Τωρα για τους pubmasters δεν ξερω τι σας αρεσει αφου δεν έχουν πουθενα καταφέρει να διακριθούν.

Όσο για clans νομίζω οτι το poll έχει αφήσει έξω μεγαθήρια fnatic ,3d και άλλες πολυ σημαντικες.

More
19 May 2010 21:44 #72363 by Aνέστης Αδαμίδης
Ο σταυρός πρέπει να έχει καταργηθεί μόνο στο Source. Απ' όσο θυμάμαι έχω δει και σε 1.6 εκτός κι αν μπερδεύτικα με το 1.5. Όσο για τις clans έχεις δίκιο, έβαλα όποιες μου ήρθαν στο μυαλό πρώτες. Γι' αυτό έβαλα και την επιλογή Άλλη.

More
21 May 2010 01:10 #72464 by VampyricTyrant

TheReaper wrote: Ο σταυρός πρέπει να έχει καταργηθεί μόνο στο Source. Απ' όσο θυμάμαι έχω δει και σε 1.6 εκτός κι αν μπερδεύτικα με το 1.5. Όσο για τις clans έχεις δίκιο, έβαλα όποιες μου ήρθαν στο μυαλό πρώτες. Γι' αυτό έβαλα και την επιλογή Άλλη.

Το cross-hair καταργήθηκε στα όπλα με διόπτρα στη version 1.1 το 2001 δηλαδή.

Χαλάρωσε δε στην είπα απλά το έθεσα σαν παρατήρηση.

More
21 May 2010 07:45 #72469 by Stathis Yannacopoulos
Καλύτερη clan είναι αυτή που πάει σε LAN και το κερδίζει. Αν ισχύει αυτό για κάποια απο τις παραπάνω τότε αυτή είναι η καλύτερη. Ο πιο καθαρός τρόπος. Ίδιο ping και χωρίς cheats.

More
21 May 2010 14:23 #72491 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Panteiakos wrote: Καλύτερη clan είναι αυτή που πάει σε LAN και το κερδίζει. Αν ισχύει αυτό για κάποια απο τις παραπάνω τότε αυτή είναι η καλύτερη. Ο πιο καθαρός τρόπος. Ίδιο ping και χωρίς cheats.

Συμφωνω απόλυτα :!:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 May 2010 14:34 #72492 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

Panteiakos wrote: Καλύτερη clan είναι αυτή που πάει σε LAN και το κερδίζει. Αν ισχύει αυτό για κάποια απο τις παραπάνω τότε αυτή είναι η καλύτερη. Ο πιο καθαρός τρόπος. Ίδιο ping και χωρίς cheats.

LAN έχουν κερδίσει και οι SK και οι eoLithic και οι compLexity. Και γενικότερα πολλές έχουν κερδίσει LAN αλλά νομίζω πως τα περισσότερα τα έχουν οι SK επειδή είναι οι πιο παλιοί που ξέρω στο επάγγελμα, από το 1997. Έχουν κερδίσει και κάμποσους παγκόσμιους.

More
24 May 2010 21:35 #72678 by VampyricTyrant

TheReaper wrote:

BigBoss wrote:

LAN έχουν κερδίσει και οι SK και οι eoLithic και οι compLexity. Και γενικότερα πολλές έχουν κερδίσει LAN αλλά νομίζω πως τα περισσότερα τα έχουν οι SK επειδή είναι οι πιο παλιοί που ξέρω στο επάγγελμα, από το 1997. Έχουν κερδίσει και κάμποσους παγκόσμιους.

ε καλά όλες οι μεγάλες διοργανώσεις σε LAN γίνονται εξάλλου. Η πρώτη beta του CS βγήκε το καλοκαίρι του 1999 :)

More
25 May 2010 14:56 #72699 by Aνέστης Αδαμίδης

VampyricTyrant wrote: ε καλά όλες οι μεγάλες διοργανώσεις σε LAN γίνονται εξάλλου. Η πρώτη beta του CS βγήκε το καλοκαίρι του 1999 :)

Που σημαίνει ότι....;

More
15 Nov 2010 12:49 #84188 by Konstantinos Papadopoulos

TheReaper wrote:

VampyricTyrant wrote: ε καλά όλες οι μεγάλες διοργανώσεις σε LAN γίνονται εξάλλου. Η πρώτη beta του CS βγήκε το καλοκαίρι του 1999 :)

Που σημαίνει ότι....;

Μάλλον ότι οι SK δεν μπορούσαν να υπάρχουν από το '97, αφού η πρώτη beta βγήκε το '99.

Όμως έχεις δίκιο, Reaper, γιατί αν δει κανείς το λογότυπό τους, θα καταλάβει.