Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Borderlands

More
04 Nov 2009 15:20 #64044 by ElijahKout
Borderlands was created by ElijahKout

Έπαιξε κανείς το νέο αυτό FPS?
Εγώ το έχω για PC.. Και προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το gameplay του...
Για πείτε και 'σεις τη γνώμη σας..

[youtube:6yd4f67o]
[/youtube:6yd4f67o]

Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2009 21:19 #64067 by darkgspot
Replied by darkgspot on topic Borderlands
ενταξει μου αρεσε στην αρχη αλλα τελικα μια απο τα ιδια ειναι στο single player..και απο story δε λεει και πολλα

More
02 Sep 2010 23:58 #77696 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Μπορείτε να διαβάσετε το review κάνοντας κλικ εδώ

More
03 Sep 2010 00:50 #77699 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν το γνώριζα το παιχνίδι. Δηλαδή ακουστά το έχω, απλά δεν έτυχε να ακούσω κάτι παραπάνω γι'αυτό. Αλλά γενικά μου αρέσουν τα FPS παιχνίδια, οπότε θα ψάξω να το βρω και να το δοκιμάσω λίγο.

More
16 Sep 2010 12:48 #78674 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Μέσα στον Σεπτέμβρη, αναμένεται το τέταρτο μέχρι στιγμής DLC του Borderlands, με τίτλο "Claptrap's New Robot Revolution".

Προφανώς τα συμπαθέστατα ρομποτάκια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τον Ninja Assassin, ένα Claptrap με γνώσεις...kung-fu! 8O
Το DLC προσφέρει 20 νέα quests/missions και ανεβάζει το level-cap στο 69.

Τα προηγούμενα DLCs μπορείτε να τα βρείτε στο site του παιχνιδιού και είναι τα:
-Mad Moxxie's Underdome Riot
-The Secret Armory of General Knoxx
-The Zombie Island of Dr.Ned

More
27 Jun 2013 15:48 #126861 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Έχω τερματίσει το παιχνίδι καθώς και δυο DLC (Armory και Zombie) και μπορώ να πω ότι μου χάρισε αρκετές ώρες παιχνιδιού, συγκεκριμένα πάνω από 40 ώρες.

Ξεκίνησα να το παίζω με έναν φίλο μου στο Xbox 360 co-op.
Είναι από τα παιχνίδια που πραγματικά χαίρεσαι να τα παίζεις με τον φίλο σου. Έχει αρκετές ελευθερίες και το καλύτερο μπορείς να πας όπου θέλεις χωρίς να είναι μαζί σου ο φίλος σου αρκεί να είσαι στον ίδιο χάρτη.

Από ιστορία δεν λέει πολλά, είσαι ένας τυχοδιώκτης που έρχεται στον καταραμένο πλανήτη Pandora και προσπαθείς να βρεις τον μεγάλο θησαυρό που υποτίθεται είναι μύθος.
Κάνεις αποστολές και σαρώνεις τον χάρτη για αντικείμενα και εχθρούς. Αγοράζεις εξοπλισμό και μαζεύεις χρήματα από το loot που αφήνουν οι εχθροί και πάντα αφήνουν.

Το μεγάλο θετικό του παιχνιδιού που το διαφοροποιεί αρκετά από τον ορισμό του FPS αν και παραμένει ένα FPS είναι η μεγάλη παραμετροποίηση που έχεις στον παίκτη σου με τα skills. Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλά όπλα και γενικά αντικείμενα με διαφορετικές ιδιότητες που κάνουν διαφορά ενώ για κάθε όπλο που χρησιμοποιείς μαζεύεις xp με αποτέλεσμα όσο ανεβαίνει να έχεις καλύτερη απόδοση/επιτυχία με αυτό το όπλο.

Μάξιμουν λέβελ είναι το 69 που έφτασα ύστερα απο 2 playthroughts και σκότωσα το μεγάλο τέρας, που παρεμπιμπτόντως αν δεν έχεις την "καλή" ασπίδα μην κάνεις τον κόπο καν να προσπαθήσεις... Θα φας όλα τα λεφτά σου στο respawn...

Τα γραφικά έχουν πολύ ωραία τεχνοτροπία και στέκονται στο ύψος των περιστάσεων... Ο σχεδιασμός των επιπέδων/χαρτών είναι πολύ ωραίος και θα σας πάρει λίγη ώρα μέχρι να μάθετε τα κατατόπια...

Οσον αφορά τα DLC αυτό με τα ζόμπι είναι ευχάριστο και καλό αλλά μου φάνηκε μικρό και εύκολο! Μάλιστα με τον φίλο μου τα κάναμε όλα σε ένα βράδυ! Εν αντίθεση με το armory που δεν είναι μεγάλο αλλά είναι αρκετά δύσκολο ενώ οι εχθροί έχουν λεβελ ανάλογα με το δικό σας.
Για τα υπόλοιπα DLC διάβασα πως αξίζει να πάρω και αυτό με το κακό claptrap αλλά μια και έχει βγει το Borderlands 2 λέω να μετακομίσουμε.

Το μεγάλο παράπονο μου είναι τα bugs και glitses που είχε πχ ενώ τελειώσαμε όλες τις αποστολές δεν πήραμε κάποια achievement ενώ σε κάποια σημεία κολλούσε ο εχθρός ή γενικότερα η κίνηση (πχ σε πόρτα) και έπρεπε να κάνεις μπρος πίσω ή να ξαναβγείς απο τον πίστα για να ξεκολλήσει. Το χειρότερο bug ήταν όταν σε 3 συγκεκριμένα περιπτώσεις μέσα στην μάχη δεν είχα τον έλεγχο του παίκτη.

Πάντως, το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις και δεύτερο playthrough και να βάλεις και άλλους παίκτες (σύνολο 4) είναι πολύ θετικό και ανεβάζει την αξία του. ΓΙα το multiplayer δεν έχω να πω πολλά. Υπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια.

More
28 Jun 2013 21:50 #127002 by Γρηγόρης Βούλγαρης
To Borderlands με είχε ψήσει από την εισαγωγή του κιόλας με το τρομερό κομμάτι των Cage The Elephant -Ain't no rest for the Wicked το οποίο βασικά έχει ακριβώς το attitude όλου του παιχνιδιού. Τυχοδιωκτική διάθεση σε έναν πλανήτη που θυμίζει Άγρια Δύση και Γή του Πυρρός μαζί, FPS μηχανισμοί αρκετά πωρώτικοι, RPG στοιχεία όσο πρέπει για να μη κουράζουν και τρομερή ειρωνική-κυνική ατμόσφαιρα. Ξεχωριστός και ο τεχνικός τομέας με τα cel-shaded γραφικά να δίνουν όπως πάντα το στίγμα τους. Και φυσικά ο Claptrap αποτελέι το πιο αξιαγάπητο βλαμμένο ρομπότ στην ιστορία των games

[youtube:38pcyg8d]
[/youtube:38pcyg8d]

Με το Borderlands 2 δεν έχω ασχοληθεί τόσο εκτενώς φοβάμαι, μου φάνηκε πολύ μια από τα ίδια. Κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο θα το τιμήσω πιο σοβαρά όμως, μπορέι να κάνω λάθος

More
29 Jun 2013 13:37 #127039 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
To 2 είναι πιο φρέσκο, πιο μεγάλο αλλά απο το λίγο που το είδα και εγώ νομίζω πως είναι μια απο τα ίδια! Και μόνο που υπάρχουν τα άπειρα DLC φοβάμαι να το ακουμπήσω...