Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οχήματα στο Battlefield

Poll: Ποιο είναι το αγαπημένο σας όχημα στο Battlefield? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Τα τανκ
6 66.7%
Τα αυτοκίνητα
1 11.1%
Οι βάρκες
No votes 0%
Τα αεροπλάνα
2 22.2%
Δεν χρησιμοποιώ οχήματα
No votes 0%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
15 Sep 2009 01:50 #60924 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ποιο είναι το αγαπημένο σας όχημα στο Battlefield και γιατί;
Εγώ προσωπικά είμαι πολύ καλός με το tank αλλά όχι όταν το οδηγώ εγώ, αλλά όταν βρίσκομαι στο αυτόματο από επάνω. Εσείς;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2009 12:20 #60944 by Θεοφάνης Κερασίδης
Κι εμένα το τανκ μ' αρέσει.Όταν το παίρνω, γίνομαι ο τρόμος και ο φόβος των αντιπάλων μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν μπορούν να με σκοτώσουν!

PSN ID:VegetaSSjd10

More
15 Sep 2009 15:23 #60957 by thanasis
tank 4ever!!!! :cool: :cool: :cool: :cool:
αλλα οπως ειπε και ο Μπαμπης οχι να οδηγαω να ειμαι απο πανω...

More
15 Sep 2009 19:54 #60972 by Vassilis

Fanis1992 wrote: Κι εμένα το τανκ μ' αρέσει.Όταν το παίρνω, γίνομαι ο τρόμος και ο φόβος των αντιπάλων μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν μπορούν να με σκοτώσουν!

Beware... Εγώ όμως έχω Anti-Tank specialty... :twisted: Buggy powers και το πιο ωραίο είναι να πατάς αθώο κοσμάκι!! Muahwawahahaha

More
17 Sep 2009 19:56 #61104 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Biltrax wrote:

Fanis1992 wrote: Κι εμένα το τανκ μ' αρέσει.Όταν το παίρνω, γίνομαι ο τρόμος και ο φόβος των αντιπάλων μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν μπορούν να με σκοτώσουν!

Beware... Εγώ όμως έχω Anti-Tank specialty... :twisted: Buggy powers και το πιο ωραίο είναι να πατάς αθώο κοσμάκι!! Muahwawahahaha

Μπα ωραιο είναι να τους κυνηγας με το αυτόματο και να μην ξερουν που να κρυφτουν! (Ειδικα στο BF1943 που τα περιβάλλοντα καταστρέφονται κιολλας :P )

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jan 2010 19:09 #68197 by Βαλάντης
Κι εγώ τανκ παίρνω αλλά μακάρι να μπορούσα να οδηγήσω ελικόπτερο..Νομίζω πως είσαι ψιλοθεός βλέποντας τον κόσμο από ψηλά..

More
07 Feb 2010 17:02 #68547 by Στέφανος Τρίγγας
Για μενα το καλυτερο ειναι το αεροπλανο και το ελικοπτερο γιατι ξερω να τα χειριζομαι και τα 2 αλλα αυτο που παιζω καλυτερα ειναι το τανκ μιλαμε ειναι παρα πολυ τουμπανο οταν ανατιναζεις τα σπιτια ή ποδοπατας τους αλλους ασε τα τανκ τα σπανε. :icon bow:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Nov 2010 17:57 #84971 by a Guest
Replied by a Guest on topic Οχήματα στο Battlefield
Τανκ και με διαφορά και για εμένα!
Συνήθως όμως είμαι συνοδηγός στο πολυβόλο και γαζώνω....