Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield: Προβλήματα & Λύσεις

More
05 Sep 2009 13:53 #60091 by jerry
τωρα ποθ το επσαξα λιγο το θεμα ... το προβλιμα ειναι οτι το EA acoount μου δεν σιμβαδιζι με το gamespay κατι τετιο...Δεν κσερω πραγματικα τι αλο να κανω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2009 14:04 #60093 by Ρωμανός Βογιατζής
Unistall και ξανά install το game spy?

More
05 Sep 2009 14:25 #60096 by jerry
ειπαρχι περιπτοσι να φτεη το pach γιατι εγς εχς το 1.41 και τωρα βγικε το 1.50 τωρα πλεον οταν μπενω στο παιχνιδι δεν μ λει your CD-KEY IS NOT VALID.... αρα περιμενς να κατεωι ολοκλιροpach το και βλεπουμε....εφχαριστω παντος για οτι κανατε για : μενα... :o

More
09 Jul 2010 15:29 - 12 Jul 2010 15:51 #75035 by john95
Πριν απο λιγες μερες αγορασα το Battlefield Bad Company 2 για pc .

Αφου το εκανα εγκατασταση στο pc μου και πηγα να παιξω στο loading μου εβγαλε μια απρη οθονη. Μετα απο 2 sec μου ξαναεβγαλε το loading και μετα παλι την απρη οθονη. Τελος μετα απο παλι 2 sec εκλεισε το παιχνιδι.Το ιδιο πραγμα γινεται και οταν πας να παιξεις online.

Απο οτι εψαξα στο internet βρηκα οτι αυτο ειναι το προβλημμα λεγεται "the white screen of death". Πολυ το εχουν παθει σε διαφορα foroums αλλα κανεις δεν λεει πως να φτιαχτει.

Μηπως ξερει κανεις πως να το φτιαξω??? Το προβλημα λογικα δεν εχει σχεση με το Cd του παιχνιδιου γιατι το εβαλα σε εναν αλλο υπολογιστη που αν και δεν εχει τα system requirements μου επαιζε το campaign.

Αν ξερει καποιος για το πως φτιαχνεται το προβλημα θα του ημουν ευγνωμων.

Παρεπιπτωντος το pc που εβαλα το game εχει :
    Intel core 2 duo 2.33Ghz
    Nvidia 8500Gt
    2 Gb ram .
Last edit: 12 Jul 2010 15:51 by john95.

More
09 Jul 2010 16:42 #75037 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μήπως εχεις XP?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jul 2010 17:00 - 09 Jul 2010 17:15 #75039 by john95

Μήπως εχεις XP?

Ναι XP εχω. Αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι και στο δευτερο pc που το εβαλα και αυτο XP ειχε και του επαιζε το campaign.
Last edit: 09 Jul 2010 17:15 by john95.

More
09 Jul 2010 17:15 #75040 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αυτο διαβασα στο internet... Δεν ξερω, εγω πάντως την ΒΕΤΑ την ειχα παιξει στο PC και εχω Windows 7 64bit. Ενας φιλος μου που εχει xp τον πέταγε όταν παταγε campain

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jul 2010 19:40 #75045 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
καταρχην το pc ειναι λιγο αθλιο για να παιξει αυτο το παιχνιδι...γιατι δεν στελνεις email στην ΕΑ μηπως σε βοηθησουν?επισης δοκιμασε να αναβαθμισεις τους drivers της gpu σου

More
09 Jul 2010 21:44 #75054 by thanasis

christos13 wrote: καταρχην το pc ειναι λιγο αθλιο για να παιξει αυτο το παιχνιδι...γιατι δεν στελνεις email στην ΕΑ μηπως σε βοηθησουν?επισης δοκιμασε να αναβαθμισεις τους drivers της gpu σου

Εγω αυτο ειδα στο ιντερνετ...Και ιδικοτερα σε αυτους που εχουν nvidia...οποτε για κανε μια αναβαθμιση.Πιστευω πως θα λυσει το προβλημα.

More
11 Jul 2010 04:20 #75074 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν είναι "πρόβλημα" και όχι "πρόβλημμα".
Γράψε και τα 2 PC σου τι συστήματα είναι. Υποθέτω ότι το 2ο PC που σου τρέχει θα είναι πιο δυνατό σύστημα και με καλύτερη κάρτα γραφικών.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)