Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Arma 2

More
13 Sep 2009 23:26 #60826 by heretic
Arma 2 was created by heretic
Εχει παίξει κανείς το ARMA 2?
Έχω δεί trailer και:
Τα γραφικά του για να είναι ικανοποιητικά απιτούν καλή καρτα γραφικών...
Ο χειρισμός σε κάποιες περιπτώσεις (ελικοπτέρων, κτλ ) είναι ακατόρθωτος!
Πάντως σκίζει ... σε ρεαλισμό...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2009 01:32 #60834 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Arma 2
Θα γραφτεί review αυτές τις ημέρες από τον Αντώνη. Μείνε συντονισμένος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Sep 2009 05:24 #60840 by Αντώνης Παπαθανασίου
Ο χειρισμός του δεν είναι ακατόρθωτος, απλά θέλει αρκετή εξοικείωση αφού είναι στροφή 180 μοιρών από τα υπόλοιπα fps. Σκέψου πως μπορείς για παράδειγμα να είσαι έρπην και να πυροβολείς κάποιον εχθρό, ενώ ταυτόχρονα να γυρίζεις το κεφάλι σου για να δεις τι γίνεται γύρω σου... χωρίς να φεύγει το στόχαστρο από τον εχθρό σου.

Δοκίμασε να παίξεις με τις ρυθμίσεις, συγκεκριμένα κάπου αλλάζεις το "head bob" (ή κάπως έτσι) καθώς και την "ελευθερία" που θα έχεις στο σημάδι και το γύρισμα του όπλου όταν γυρνάς το κεφάλι.

Αν και προσωπικά θα σου πρότεινα να τα αφήσεις έτσι και να το λιώσεις μέχρι να συνηθήσεις... μπορεί να πάρει ώρες, αλλά δεν θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα. :)

Διάβασε το σχετικό review

More
14 Sep 2009 22:16 #60908 by heretic
Replied by heretic on topic Arma 2
πραγματικά akpe
είναι στροφή 180 μοιρών από τα υπόλοιπα fps!! Απίστευτα πράγματα ...

More
06 Jan 2010 20:02 #67660 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Arma 2
Προσωπικά δεν με ικανοποίησε καθόλου. Τόσο στον χειρισμό, όσο και στο gameplay γενικότερα.
Όσο κι αν είναι ρεαλιστικό, απευθύνεται σε πολύ ψαγμένους FPSάδες και έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι χρήστες θα το βαρεθούν γρήγορα.

[youtube:38m7gjmf]
[/youtube:38m7gjmf]

Όσο για τον τεχνικό τομέα, οκ δεν έχω τετραπύρηνο επεξεργαστή και τις τελευταίες κάρτες γραφικών, αλλά τα animations δεν με ικανοποίησαν καθόλου και δεν πιστεύω ότι με ένα σύγχρονο μηχάνημα θα μπορούσα να δω κάτι καλύτερο. Στον ήχο, οι φωνές είναι λες και ακούς ρομπότ, ενώ οι πυροβολισμοί φαντάζουν επαναλαμβανόμενοι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jan 2010 10:30 #67687 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εγώ κατέβασα το demo και το δοκίμασα το παιχνίδι. Τα γραφικά δυστυχώς δεν με ικανοποίησαν σχεδόν καθόλου (και δε φταίει ο υπολογιστής μου, core i7, nvidia gtx 275). Ούτε τα cutscenes δεν έχουν προσέξει λιγάκι. Τέλος πάντων, το παιχνίδι εμένα μου φάνηκε δυσκολούτσικο και δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του.

PC user forever !!!

More
08 Jan 2010 12:49 #67721 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Πολυ καλο παιχνιδι και το πρωτο και το 2ο.Θελει υπομονη και μερακι για να το παιξεις.Μαζι με καποιους φιλους καθημερινα παιζουμε maps Αdvance and Secure.Αξιξει η αγορα του.Οσο για τα Settings κανε με add στο xfire για περισσοτερες οδηγιες.Οποιος αγορασει το Arma 2 ας με κανει Add.

More
29 Jul 2010 15:08 #75985 by Νικολής Ασημάκης
Βγήκε το demo του expansion του Arma 2:Operation Arrowhead. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

More
29 May 2012 18:42 #108469 by eliminator
Replied by eliminator on topic Arma 2
Day Z

Το συναρπαστικό mod του ArmA II.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες