Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Condemned: Criminal Origins

More
28 Nov 2005 00:21 - 23 May 2008 00:55 #6067 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα ατμοσφαιρικό FPS που αξίζει να δοκιμάσετε. Πολύ καλά γραφικά (αν και σκοτεινά και το συνεχές σκοτάδι από την εμπειρία μου με το Doom3 πιστεύω ότι κουράζει αρκετά) και εξίσου καλός ήχος. Από την Sega και την Monolith Productions που έχει ξανακάνει κι άλλες (επιτυχημένες) απόπειρες στα FPS.

Το παιχνίδι πάντως σίγουρα ανταγωνίζεται το F.E.A.R. στο ποιο από τα δύο είναι πιο τρομακτικό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 May 2008 00:55 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2006 13:30 #12569 by Fevos Verganelakis
einai odos poli kalo,enas sindiasmos draseis (fear) kai gadzetakia (CSI)
me apotipomata, serial killerskai ola ta omorfa pou kseroume. einai paixnidi pou aksizei na paixtei,prosopika an kapoios thelei na tou brei elatoma, mono to psiloepanalamvanomeno gameplay (apo ena simio kai meta) tha elega... :)

More
16 May 2006 13:31 #12570 by Fevos Verganelakis
a, ksexasa na anafero pos exei kai maxes soma-me-soma,poli via kathos perneis kai ksila,lostous kai den simazevete....
an kapoios exei nevra...as to valei! :wink:

More
10 Jun 2006 00:38 #14691 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ πάλι που το έπαιξα μου άρεσαν πολύ τα γραφικά του και γενικά η όλη ατμόσφαιρα αλλά με κούρασαν πάρα πάρα πολύ όλες αυτές οι διαδικασίες "ψάξε να βρεις αποτυπώματα, ψάξε τον χώρο" και ένα σωρό άλλες βλακειούλες που σε βάζουν στη διαδικασία του ψαξίματος!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Jun 2006 11:19 #14715 by Σπύρος Κλαουδάτος
ε αυτο ειναι μερος του παιχνιδιου. εχει και αυτο το στοιχειο του adventure. εμενα με εκνευρισε η εμφαση που δωσανε στην melee combat, αναγκαζοντας τον παιχτη να εχει ελαχιστες σφαιρες. ηθελα πιο πολυ πιστολιδι.

More
10 Jun 2006 12:47 #14721 by Κωνσταντής Νικολάου
Se ti consoles bgenei auto.Akousa x-box alla se pc i ps2 bgenei.Polli doom mou thimizei....

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
10 Jun 2006 13:51 #14734 by Σπύρος Κλαουδάτος