Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Juarez: Bound in Blood

More
10 Aug 2009 20:25 #58220 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόκειται για την νέα έκδοση του Call of Juarez. Ουσιαστικά είναι ένα prequel που αναφέρεται στον πόλεμο Βορείων και Νοτίων. Εσείς αναλαμβάνετε δύο αδέρφια που είναι αξιωματικοί στους Νότιους και καλείστε να βγάλετε εις πέρας αποστολές για το καλό της οικογένειάς σας.

Δείτε πως ξεκινάει το παιχνίδι
[youtube:5sekoy0v]
[/youtube:5sekoy0v]

Διαβάστε το review

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2009 04:49 #58239 by Stathis Yannacopoulos
Μάνο συμφωνώ με τα περισσότερα απλά το θέμα του multiplayer στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πονεμένη ιστορία. Το αγόρασα αυθεντικό για να παίζω και online αλλα για κακή μου τύχη η εταιρία δεν έβγαλε dedicated servers με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω απο το lag καθώς πρέπει να κάνει host ενας παίχτης και η γραμμή του να είναι ικανή να σηκώσει 10+ άτομα. Ειδικά τις πρώτες μέρες έβρισκα ΜΟΝΟ Αμερικάνικους σέρβερ με αποτέλεσμα να μη μπορώ να παίξω.. Εκτός απο αυτό με πετούσε συνέχεια στο lobby χώρίς λόγο.. Ακόμα patch δεν έχει βγει και το multiplayer αργοπεθαίνει. Όποιος το θέλει και για multiplayer 3/10 απο εμένα (γιατί πάίζει 1 στο τόσο να βρείτε server playable) και να σας αρέσει.. Εγώ κλαίω πάντα τα λεφτά μου.. όσο και αν η single player εμπειρία είναι άκρως θετική και κατα διαστήματα εντυπωσιακή. Game με ερασιτεχνικό multiplayr το 2009 σορρυ.. παρα είναι

More
17 Aug 2009 23:26 #58430 by giannistrv

Panteiakos wrote: Το αγόρασα αυθεντικό για να παίζω και online αλλα για κακή μου τύχη η εταιρία δεν έβγαλε dedicated servers με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω

Αν το αγορασες 60 euro για 6-7 ωρες singleplayer εισαι ατυχος!!!Εγω θα το επαιρνα αλλα οταν διαβασα πως εχει μικρη διαρκεια και κακο multiplayer εκανα πισω!!!Πως γινεται η εταιριες να περιμενουν να παρουμε ενα παιχνιδι, που το τελειωνεις σε ενα απογευμα, τοσο ακριβο;

More
22 Jul 2011 05:07 #96392 by kostisg7
Ειμαι λατρης των western και σκεφτομαι να το δοκιμασω(οχι να το αγορασω).Αποτι ειδα στα videο μοιαζει αρκετα και με το Red Dead Redemption.Αυτο ομως που με ανησυχει ειναι οτι δεν τα πολυπαω τα FPS αν και αυτο μοιαζει πιο ευκολο.Τι λετε αξιζει να ασχοληθω;

More
22 Jul 2011 12:35 #96401 by Άγγελος Φασούλης
Αφού δεν πολυπας τα fps πήγαινε προς Red Dead Redemption μεριά.

More
15 Mar 2013 23:43 #121674 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Πάντως η εταιρία δεν φαίνεται να πτοείται και μετά από το αρκετά μέτριο The Cartel συνεχίζει ακάθεκτη και θα κυκλοφορήσει το Call of Juarez: Gunslinger, με το οποίο η σειρά Call of Juarez επιστρέφει στην Άγρια Δύση. To Call of Juarez: Gunslinger αναμένεται σε XBLA, PSN και PC. Απολαύστε το πρώτο gameplay trailer

[youtube:2q2z2kra]
[/youtube:2q2z2kra]

More
16 Mar 2013 04:06 #121679 by Παύλος Κρούστης
To Cartel αμαύρωσε το όνομα της μέχρι τότε πολύ καλής σειράς. Ας ελπίσουμε να διορθώσει τα πράγματα το Gunslinger.