Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of...Cheaters (PS3)

More
02 Aug 2009 20:05 #57793 by Mellberg7
Προχτες μου προτεινε ενας φιλος μου να πεξουμε μαζι COD4 οπως ηταν φυσικο δεχτηκα.Μολις ξεκινησαμε το πρωτο παιχνιδι και διαλεξα το αγαπημενο μου οπλο μετα απο λιγα δευτερολεπτα ειδα διαφορους να πετανε στον αερα σαν UFO ειχα τρελαθει 8O και ετσι καταλαβα οτι το cod4 ειναι επισημα hacked.Επειδη το εψαξα το θεμα βρηκα οτι εχει δημιουργηθει ενα καινουργιο hack για το cod4 στο ps3 οπου μπορεις να πηγαινεις ΠΑΝΤΟΥ πετωντας.
Επισης ο φιλος μου μου ειπε οτι υπαρχουν παρα πολλα hacks(οπως το god mode η το infinity ammo) για cod4 και οτι εχει φτιαχτει ενα hack οπου μπορεις ακομα και να οδηγεις τα αμαξια του cod.
ΕΛΕΟΣ το χαλασαν το παιχνιδι :x

Ελπιζω να βγαλει καποιο update η infinity ward και να το φτιαξουν αν και δεν το νομιζω γιατι εχει πολυ δουλεια με το MW2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2009 15:32 #57826 by GoldString
Replied by GoldString on topic Call of...Cheaters (PS3)
Δυστηχώς όλα αυτά υπάρχουν σε πολλά παιχνίδια και στο τέλος όλοι τα παρατάνε

More
15 Sep 2009 01:57 #60928 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Mellberg7 wrote: Ελπιζω να βγαλει καποιο update η infinity ward και να το φτιαξουν αν και δεν το νομιζω γιατι εχει πολυ δουλεια με το MW2

Και εγώ! και μετά το update κιόλας αυτό το hack:

Mellberg7 wrote: εχει φτιαχτει ενα hack οπου μπορεις ακομα και να οδηγεις τα αμαξια του cod.

να είναι ενσωματωμένο στο παιχνίδι. :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Oct 2009 23:20 #62802 by F33L
Replied by F33L on topic Call of...Cheaters (PS3)

GoldString wrote: Δυστηχώς όλα αυτά υπάρχουν σε πολλά παιχνίδια και στο τέλος όλοι τα παρατάνε

ή γινονται αντμιν :P