Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

007: From Russia With Love

More
16 Nov 2005 19:24 #5491 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα νέο Action/FPS κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες για PC, PS2, Xbox και Gamecube. Πρόκειται για το "From Russia with Love", άλλο ένα παιχνίδι της γνωστής σειράς του πράκτορα 007 (πόσα θα δούμε ακόμη?)

Αναλυτικό Review για όλες τις πλατφόρμες μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
www.gamespot.com/ps2/action/from ... ith%20love

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2005 23:10 #5505 by Αντώνης Κατρής
Αν το παιχνίδι είναι σαν την ταινία τότε θα πρέπει να μιλάμε για τρελή φάβα... Γενικά πάντως δεν βλέπω το λόγο που όλα σχεδόν τα 007 είναι FPS. Χάθηκε ο κόσμος να το κάνουν τρίτου προσώπου σαν το Splinter Cell?

More
16 Nov 2005 23:29 #5509 by Μάνος Γρυπάρης
Απ'ότι είδα Antoine τρίτου προσώπου είναι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Nov 2005 00:09 #5520 by Μιχάλης Πλατάρης
Εχει φωτογραφιες στο Link που εδωσε ο Μανος και φαινεται πως ειναι τριτου προσωπου..

More
09 Dec 2005 13:59 #6498 by Andriana
Replied by Andriana on topic 007: From Russia With Love
To paixnidi einai dia8esimo kai sto pc ?

More
09 Dec 2005 17:23 #6510 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, απ'ότι βλέπω PS2, PSP, Gamecube

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Jun 2006 18:17 #15062 by yannis
Replied by yannis on topic 007: From Russia With Love
to teleiwsa proxtes, mou arese paaaara poli, kai to gameplay exei vltiwthei para poli, to story einai poli kalo, trelo clue i fwni kai i fatsa tou sean connery... ekplixi einai oti paizei kai i menounos, nai kala diavasate, i eurovision menounos.... genika to proteinw anepifylakta!

More
28 Jan 2011 15:10 #88829 by skyman
Replied by skyman on topic 007: From Russia With Love
καλημέρα και από ένα νέο μέλος. θα ήθελα μία βοήθεια για το "from russia with love" (ps2). Στη 5η πίστα (αν δεν κάνω λάθος) ενώ πηγαίνω στο safe house και παίρνω τη ρώσσικη στολή , στη συνέχεια καταστρέφω το αμάξι που μου ζητάει , πηγαίνω στο russian check point για να το περάσω (το οποίο το περνάς αν φοράς τη στολή που πήρες) αλλά δεν μου βγάζει επίλογή να τη φορέσω. Πως τη φοράω αυτή τη στολή ρε παιδιά???????? helpppppppp..........

More
28 Jan 2011 15:14 #88830 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic 007: From Russia With Love

skyman wrote: καλημέρα και από ένα νέο μέλος. θα ήθελα μία βοήθεια για το "from russia with love" (ps2). Στη 5η πίστα (αν δεν κάνω λάθος) ενώ πηγαίνω στο safe house και παίρνω τη ρώσσικη στολή , στη συνέχεια καταστρέφω το αμάξι που μου ζητάει , πηγαίνω στο russian check point για να το περάσω (το οποίο το περνάς αν φοράς τη στολή που πήρες) αλλά δεν μου βγάζει επίλογή να τη φορέσω. Πως τη φοράω αυτή τη στολή ρε παιδιά???????? helpppppppp..........

Δες αυτό μήπως βοηθάει:

[youtube:1ah3igt1]
[/youtube:1ah3igt1]

More
28 Jan 2011 18:57 #88851 by skyman
Replied by skyman on topic 007: From Russia With Love

lavezzi7 wrote:

skyman wrote: καλημέρα και από ένα νέο μέλος. θα ήθελα μία βοήθεια για το "from russia with love" (ps2). Στη 5η πίστα (αν δεν κάνω λάθος) ενώ πηγαίνω στο safe house και παίρνω τη ρώσσικη στολή , στη συνέχεια καταστρέφω το αμάξι που μου ζητάει , πηγαίνω στο russian check point για να το περάσω (το οποίο το περνάς αν φοράς τη στολή που πήρες) αλλά δεν μου βγάζει επίλογή να τη φορέσω. Πως τη φοράω αυτή τη στολή ρε παιδιά???????? helpppppppp..........

Δες αυτό μήπως βοηθάει:

[youtube:vwcha3am]
[/youtube:vwcha3am]

ευχαριστώ πολύ. είδα το αντίστοιχο video της πίστας που λέω. κανει ότι κι εγώ. απλα όταν φτάνει σε εκεινο το σημείο του δίνει επιλογή να φορέσει τη στολή. εμένα όχι (είμαι και on time). όπως και να χει σέυχαριστώ πολύ !!!