Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Aliens vs. Predator

More
23 Jun 2009 14:25 #54724 by Alex
Aliens vs. Predator was created by Alex
Είδα οτι θα βγει καινούριο Aliens vs. Predator (PC, PS3, Xbox 360: 1o τρίμηνο 2010 - Sega)... Και χέστηκα από χαρά...

[youtube:ulhsjz8p]
[/youtube:ulhsjz8p]

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2009 16:53 #66859 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Σε 3 εκδοσεις ερχεται το Alien VS Predator

Η Rebellion αποκάλυψε επίσημα πως το Alien VS Predator θα είναι κοντά μας στις 19 Φεβρουαρίου, σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

Tο πολυαναμενόμενο παιχνίδι πρώτου προσώπου, απέχει μόνο δύο μήνες από τα ράφια των καταστημάτων. Οι φανατικοί της σειράς παιχνιδιών Alien VS Predator θα έχουν τη χαρά να διαλέξουν μέσα από τις εκδόσεις Survivor, Standard και Hunter. Η Survivor λέγεται πως θα είναι και η πιο ακριβή, αφού θα περιέχει μία ατσάλινη θήκη για το παιχνίδι, καθώς και ένα κωδικό, έτσι ώστε να κατεβάσετε έξτρα χάρτες για το Multiplayer κομμάτι του τίτλου.

Το Alien VS Predator, έχει συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα μέχρι στιγμής, λόγω του Online Multiplayer, όπου θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να πολεμήσουν ως Aliens, Predators ή Marines. Οι μάχες έχουν έντονο χαρακτήρα και οι πίστες έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να αξιοποιούνται όλες οι ικανότητες των τριών φυλών. Η άκρατη βία και τα λεπτομερή γραφικά είναι στοιχεία κατατεθέν των ταινιών και όπως όλα δείχνουν και του καινούργιου τίτλου της Rebellion. Αυτό που μένει να δούμε είναι κατά πόσο το franchise έχει παλιώσει στις καρδιές των gamers.

[youtube:1wjufo3b]
[/youtube:1wjufo3b]

Το Alien VS Predator θα κυκλοφορήσει σε PC, Playstation 3 και Xbox 360 στις 19 Φεβρουαρίου 2010.

More
17 Dec 2009 18:31 #66865 by CloudZero
Replied by CloudZero on topic Aliens vs. Predator
Το περιμένω πως και πως, και τα γραφικά του φαίνονται πολύ καλα.
Θα υποστηρίζουν και directx 11 στο PC. Predator FTW!!!!

More
17 Jan 2010 17:58 #68028 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Kill Moves

[youtube:2k87qheb]
[/youtube:2k87qheb]

Μου φαινεται αρκετα καλο, αλλα για καποιο λογο κραταω τις επιφυλαξεις μου. Δεν ξερω αν οντως θα ειναι ετσι οπως μας το περιγραφουν στα trailers... Ισως λιγη υπομονη ακομη?

More
18 Jan 2010 15:47 #68046 by Alex
Replied by Alex on topic Aliens vs. Predator
Αν μοιάζει έστω και λίγο με το προηγούμενο θα είναι απίστευτο...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
19 Jan 2010 03:13 #68099 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μακαρι να εχει εντονη δραση και να μην ειναι επαναλαμωανομενο. Τελευταια εχω απογοητευτει λιγο απο τα FPS, και η αληθεια ειναι πως δεν νομιζω οτι το Alien Vs Predator θα κανει τη διαφορα. Βεβαια μπορει να βγω και ψευτης. Για να δουμε!

More
04 Mar 2010 01:01 #69075 by Μάνος Γρυπάρης
Μέσα έπεσες. Ούτε εγώ περίμενα ότι θα βγει κάτι το τρομερό, καθώς είχαμε δει πολύ λίγα πριν την κυκλοφορία του.

Διαβάστε το review

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)