Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty 2: Πρώτες εντυπώσεις

More
15 Nov 2005 11:56 #5396 by Αντώνης Κατρής
Για όσους δεν το ξέρετε το Call of Duty 2 κυκλοφορεί εδώ και περίπου μία εβδομάδα και μπορώ να πω ότι έχω κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα από τη στιγμή που το περάσανε στο net cafe που πάμε με την παρέα μου μετά τη σχολή (πλέον το έχουμε αραιώσει είναι η αλήθεια). Εγώ απ'ότι το είδα είναι στα ίδια επίπεδα πόρωσης με το προηγούμενο με πολύ καλύτερα γραφικά αλλά όλα τα λεφτά είναι οι πίστες. Είναι σχεδιασμένες ώστε δύο ομάδες των 3ων να παίδουν χωρίς πολύ ψάξιμο αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις όλα τα διαθέσημα όπλα χωρίς να έχεις κάποιο μειονέκτημα, δηλαδή μπορείς να έχεις και sniper και να σταθείς καλά όπως συμβαίνει αντίστοιχα με ένα smg πχ. Δεν έχει δηλαδή κάποιο όπλο το προβάδισμα. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν υπάρχουν τα ranks και κατά συνέπεια το artillery support που υπήρχε στο United Offensive καθώς επίσης και η πίστα Harbor που είχαμε λιώσει και είχαν παιχτεί τρελά σκηνικά...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2005 19:58 #5411 by Μάνος Γρυπάρης
To link για το preview σου:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... cle&sid=65

Το έπαιξα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις τόσο σε γραφικά όσο και σε gameplay.

[img

(Εδώ ανεβαίνω στην καρότσα του φορτηγού και τους πετάω τα άντερα απ'έξω...)
[img

Γενικά και οι teammates σου κινούνται πολύ σωστά και μπορούν να σου προσφέρουν κάλυψη σε κάθε αποστολή. Εσύ ακολουθείς από πίσω και καθαρίζεις ότι βλέπεις στο βάθος.

Και 2 αρνητικά που με χάλασαν:
- Σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορείς να διακρίνεις εύκολα τον teammate από τον αντίπαλό σου (πρέπει να περιμένεις να φανεί η ένδειξη ίσως? :-k )
- Οι χειροβομβίδες έχουν το μέγεθος μύγας (!) και πρέπει να βλέπεις το indicator της χειροβομβίδας για να καταλάβεις ότι στην έχουν ρίξει δίπλα σου (κι αν την φας εννοείται ότι σκοτώνεσαι για πλάκα οπότε ξανά πάλι στο προηγούμενο autosave point)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Nov 2005 10:42 #5446 by Τάσος Γεωργίου
επίσης δεν έχω προλάβει να το παίξω αλλά μάλλον (ελέω 17 νοέμβρη, πενθημέρου μπλαμπλαμπλα) θα το κοιτάξω λίαν συντόμως...

More
16 Nov 2005 11:12 #5450 by Αντώνης Κατρής
Το multiplayer του είναι όλα τα λεφτά... Μιλάμε για τρελές και ασταμάτητες σφαγές. Ειδικά αν κάνεις συμφωνία να μην παίρνει κανείς sniper εκεί να δεις γλέντι

More
16 Nov 2005 14:42 #5463 by Vasilis

More
02 Dec 2005 18:23 #6241 by Αντώνης Κατρής
Παίδες το είδα χθες σε preview demo για Xbox 360 στο Πλαίσιο και ήμουν στο τσάκ να σπρώξω το παιδάκι που έπαιζε και να πορωθώ. Είναι που είναι απίστευτο στο 36ο τα σπάει όλα

More
12 Jan 2006 17:15 #7410 by dfsaf
πάρα πολύ καλό το έχω εδώ και 3 μέρες και είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένος.Κάλα γραφικά καλό gameplay και ωραία όπλα.
I will see you online(άμα τύχει καμιά φορά)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Jan 2006 17:41 #7414 by a Guest
Αν και ο Β'παγκ. είναι χιλιομασημένο θέμα,το παιχνίδι είναι απόλαυση,χωρίς να έχει τα Σούπερ γραφικά..Έχει όμως αυτό το "κάτι" που σε κρατάει κολλημένο!

More
18 Feb 2006 10:49 #9071 by Γιώργος
Το έχω τερματίσει εδώ και μια βδομάδα και είναι τρομερό!Απίστευτο.Τώρα τελευταία συνεχώς πάμε με τους φίλους μου σε net-cafe και μας βγαίνον τα μάτια έξω.Τρομερό παιχνίδι!

More
10 Nov 2009 14:01 #64578 by Sourmeniotis
απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε απλα απιστευτο