Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MAG: Το MMO FPS του PS3

More
04 Apr 2009 17:57 #51904 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι πρωτες εικονες του MAG

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Apr 2009 01:41 #51911 by Petros
Replied by Petros on topic MAG: Το MMO FPS του PS3
Ε εντάξει μωρέ.... Τα καλύτερα MMO είναι στο PC...
By the way το Moster Hunter θα είναι το MMO του Wii αν και το Animal κάτι που έχει βγει(Άσχετο)

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
06 Apr 2009 00:02 #51937 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μερικες ακομη φωτογραφιες

More
18 May 2009 18:18 #52931 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε και το preview

Είναι η μόνη μου ελπίδα να νικήσω τον Κουτσούμπα σε FPS κονσόλας! Θα κρυφτώ μέσα στη διμοιρία μου και θα ρίχνω αντιαρματικές ρουκέτες "απ' το σπίτι μου" :mrgreen: .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 May 2009 18:26 #52932 by Νικολής Ασημάκης

Manos wrote: Είναι η μόνη μου ελπίδα να νικήσω τον Κουτσούμπα σε FPS κονσόλας! Θα κρυφτώ μέσα στη διμοιρία μου και θα ρίχνω αντιαρματικές ρουκέτες "απ' το σπίτι μου" :mrgreen: .

Έξυπνο σχέδιο, δεν λέω! Αν και τον είχα κόψει πιο πολύ για RPGα κονσόλας! :mrgreen:

More
18 May 2009 19:18 #52933 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Κοιτα εχω αδυναμια στα RPG, αλλα FPS και Action τα λιωνω ετσι και πετυχω καποιο που να αξιζει. Οπως Killzone 2, Devil May Cry 4, Uncharted και τα υπολοιπα διαμαντακια.

More
22 May 2009 18:04 #53188 by Γεράσιμος Βαγγής
Αφήστε τα FPS MMO για το PC

More
22 Dec 2009 15:17 #67040 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ανοικτή BETA για όλους στις 4 Ιανουαρίου

Στις 4 Ιανουαριου θα βγει στο Playstation® Network η BETA του MAG. Στην συγκεκριμένη εκδοση θα υπάρχουν 2 ειδη παιχνιδιου. Το Sabotage που θα υποστηρίζει 64 παίκτες και το Domination που θα υποστηρίζει 256 παίκτες ταυτόχρονα!! Καλό θα είναι να το κατεβάσετε αμέσως γιατι θα μείνει η BETA live μόνο για 6 ημέρες.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Dec 2009 15:10 #67113 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μετά από αρκετές αναβολές το MAG βρήκε επιτέλους το δρόμο της παραγωγής και ετοιμάζεται να εισβάλλει στα ράφια των καταστημάτων. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι της Sony είναι το πρώτο καθαρό ΜΜΟ Shooter με ταυτόχρονη συμμετοχή 256 παικτών. Οι μάχες διεξάγονται σε τεράστιες πίστες και οι χρήστες χωρίζονται σε μικρότερες ομάδες, έτσι ώστε να συνεννοούνται καλύτερα, σχετικά με τις αποστολές που πρέπει να εκπληρώσουν.

Όσοι gamers αγωνιούν να δοκιμάσουν το MAG πριν την επίσημη κυκλοφορία του, θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην ανοικτή προς όλους Beta έκδοση του. Από τις 4 Ιανουαρίου, όσοι διαθέτουν internet θα μπορούν να κατεβάσουν τη δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού μέσα από το PSN για να διαπιστώσουν κατά πόσο τους ταιριάζει ένα τέτοιο πρωτοποριακό στυλ παιχνιδιού σε κονσολα.

Το MAG θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου του 2010, αποκλειστικά για το Playstation 3.

More
06 Jan 2010 16:45 #67657 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Διαθέσιμη η Public Beta

Εδώ και δυο μέρες είναι διαθέσιμη η open Beta του MAG, του παιχνιδιού που θα υποστηρίζει μέχρι και 256 παίκτες ταυτόχρονα σε μια πίστα. Κατεβάστε το και γράψτε την γνώμη σας εδώ!

σ.σ. : Το κατεβάζω τώρα εγώ ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.