Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resistance 2 (PS3)

More
13 Dec 2008 16:08 #49554 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το Resistance 2 ειναι το καλυτερο FPS για το PS3, φυσικα μεχρι να ερθει το Killzone 2. Εχοντας παιξει το Single και Mutiplayer λεω οτι απλα με αφησε αφωνο. Το πρωτο δεν μαρεσε καθολου, αλλα αυτο απλα με καθηλωσε! Το εχει παιξει κανεις?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2008 15:28 #49563 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Resistance 2 (PS3)
Ναι φοβερό game και το 60 player multiplayer χωρίς καθόλου μα καθόλου lag ήταν όλα τα λεφτά.

Cause the only real predator is Stevepredator

More
14 Dec 2008 21:29 #49567 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εμενα με τραβηξε γι απρωτη φορα το story...Πολυ συναρπαστικο, οριστε και το Review

More
16 Feb 2013 23:05 #120556 by Παντελής Δασκαλέλος
Ύστερα από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με το Resistance 2. Ξεκίνησα νέο playthrough στο Difficult επίπεδο δυσκολίας και μπορώ να πω ότι προσφέρεται για υψηλές συγκινήσεις. Να πω την αλήθεια θέλω να τσεκάρω το co-op οπότε όποιος ψήνεται ας με κάνει add στο PSN (lordwinter) να παίξουμε καμιά παρτίδα.

More
21 Jun 2014 15:18 #145953 by Μάρκος Ασκανιάν
Είναι από τα καλύτερα fps που έχω παίξει ποτέ και μακράν ένα από τα καλύτερα games που έχουν βγει στο PS3. Ειδικά στα τελευταία επίπεδα επικρατεί χαμός!!!
:icon bow: :icon bow: :icon bow:

Adododo!!!

More
21 Jun 2014 15:37 #145957 by Παντελής Δασκαλέλος
Θα συμφωνήσω αν και το ending του με ξενέρωσε. Νομίζω ότι το co-op του είναι από τα καλύτερα που έχουν επίσης υπάρξει ποτέ.