Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mirror's Edge

More
06 Aug 2009 03:06 #57963 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Mirror's Edge
eye candy μόνο για εμένα το παιχνίδι. Ασε που έχει ακόμα 30 ευρώ για πόσο play time? Μακρια.. Μόνο αν το φέρει ο θείος πειρατής μαυρογένης στο pc για δώρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2009 23:17 #58554 by kiiraklis94
Replied by kiiraklis94 on topic Mirror's Edge

Manos wrote: Αίσχος!! =;
"Έλεος πια με τη θεωρία της ηλιθιότητας" που θα 'λεγε κι ο Χατζηστεφάνου.

ΜΗΔΕΝ σενάριο, ΜΗΔΕΝ ήχος (πέρα από την ανάσα της γκόμενας) και το gameplay...πάει κι έρχεται.
Κοινώς...άμα δεν πηδήξεις από την μία ταράτσα στην άλλη κι αν δεν κάνεις σωστά το διπλό άλμα από τοίχο σε τοίχο δεν προχωράς.

Ένα παιχνιδι (ο Θεός να το κάνει) που γεννήθηκε για να σου σπάει τα νεύρα! Πάμε παρακάτω...

Δεν θα συμφωνήσω... μπορεί να μην έχει καλό (βασικά σχεδόν ανεπαρκές) σενάριο...αλλά είναι καλοφτιαγμένο και πρωτότυπο... το μόνο που δεν μου άρεσε είναι το ότι με έπιανε ανακατοσούρα μετά απο μισή ωρα κάθε φορά που έπαιζα...

Rest in hell... as soon as heaven's server is full...

More
01 May 2010 14:20 #71487 by Στράτος Τσάκωνας
Χαιρετω,ειμαι νεο μελος και εχω ενα προβλημα με το νεοαποκτηθεν game μου. Οποιος ξερει και μπορει ας βοηθησει!!! Στο chapter Heat, η Faith η ηρωιδα του game μετα απο λιγα μετρα που διασχιζει (τρεχοντας παντα) σταματαει να τρεχει και πηγαινει περπατωντας. Απο μονη της. Με το αριστερο ctrl μπορεις να την κανεις να περπατησει αλλα μονο εφοσον το πληκτρο αυτο ειναι πατημενο.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, γιατι το κανει αυτο. Το χειροτετο ειναι οτι ουτε να κανει αλμα γινετε επειδη δεν εχει φορα μιας και δεν τρεχει. Τι στο καλωδιο συμβαινει????? ](*,) ](*,)

υγ. τι σημαινει bug ωρε παλουκαρια??

Fear Not The Darkness

More
01 May 2010 16:52 #71488 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Scriptor":14cmph1e]Χαιρετω,ειμαι νεο μελος και εχω ενα προβλημα με το νεοαποκτηθεν game μου. Οποιος ξερει και μπορει ας βοηθησει!!! Στο chapter Heat, η Faith η ηρωιδα του game μετα απο λιγα μετρα που διασχιζει (τρεχοντας παντα) σταματαει να τρεχει και πηγαινει περπατωντας. Απο μονη της. Με το αριστερο ctrl μπορεις να την κανεις να περπατησει αλλα μονο εφοσον το πληκτρο αυτο ειναι πατημενο.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, γιατι το κανει αυτο. Το χειροτετο ειναι οτι ουτε να κανει αλμα γινετε επειδη δεν εχει φορα μιας και δεν τρεχει. Τι στο καλωδιο συμβαινει????? ](*,) ](*,)

υγ. τι σημαινει bug ωρε παλουκαρια??[/quote]

Επαφή με το Mirrors Edge είχα μονο απο ένα demo οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλα πάντως μπορεις να πας στο youtube και να γραψεις Chapter Heat Mirrors edge walkthrough και να δεις τι πρεπει να κανεις!

Το bug εκτος απο έντομο που σημαινει στα αγγλικά, εχει τον όρο του μικροπρολήμματος στον τεχνικο τομεα είτε μιλαμε για προγραμματα ειτε για games

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 May 2010 20:04 #71526 by Στράτος Τσάκωνας
αδερφε το εχω κανει αυτο που λες, αλλα ο τυπος στο βιντεο δεν εχει προβλημα μιας και η faith, η ηρωιδα του παιχνιδιου τρεχει κανονοικα σε αντιθεση με εμενα. παντως αφησα σχολιο περιγραφοντας το προβλημα και υπαρχει και καποιος αλλος χρηστης που εχει το ιδιο προβλημα. παιζει να εχινε μ@λ@κι@ οταν μου εγραφαν το cd? μηπως ειναι τεχνικο προβλημα?? :-k :-k

Fear Not The Darkness

More
09 Jun 2016 14:44 - 09 Jun 2016 14:54 #182429 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Mirror's Edge
Με αφορμή το σημερινό review για το Mirror's Edge:Catalyst να υπενθυμίσω πως στο κανάλι μου στο youtube έχω ανεβάσει gameplay από το πρώτο Mirror's Edge με το κλίμα του οποίου είχα ενθουσιαστεί.Επίσης έχω γράψει και blogs το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ : www.gameworld.gr/community/blogs/entry/mirrors-edge

Μάλιστα τo είχα παίξει σε κάρτα γραφικών nvidia geforce 8500 gt και σκέφτομαι να το ξαναπαίξω σε κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 4400 αυτή την φορά με επεξεργαστή Intel Core i5 4210 u.Κάτι που σημαίνει πως τα γραφικά αυτή την φορά θα είναι καλύτερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Jun 2016 14:54 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης