Scriptor":14cmph1e]Χαιρετω,ειμαι νεο μελος και εχω ενα προβλημα με το νεοαποκτηθεν game μου. Οποιος ξερει και μπορει ας βοηθησει!!! Στο chapter Heat, η Faith η ηρωιδα του game μετα απο λιγα μετρα που διασχιζει (τρεχοντας παντα) σταματαει να τρεχει και πηγαινει περπατωντας. Απο μονη της. Με το αριστερο ctrl μπορεις να την κανεις να περπατησει αλλα μονο εφοσον το πληκτρο αυτο ειναι πατημενο.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, γιατι το κανει αυτο. Το χειροτετο ειναι οτι ουτε να κανει αλμα γινετε επειδη δεν εχει φορα μιας και δεν τρεχει. Τι στο καλωδιο συμβαινει????? ](*,) ](*,)
υγ. τι σημαινει bug ωρε παλουκαρια??[/quote]
Επαφή με το Mirrors Edge είχα μονο απο ένα demo οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλα πάντως μπορεις να πας στο youtube και να γραψεις Chapter Heat Mirrors edge walkthrough και να δεις τι πρεπει να κανεις!
Το bug εκτος απο έντομο που σημαινει στα αγγλικά, εχει τον όρο του μικροπρολήμματος στον τεχνικο τομεα είτε μιλαμε για προγραμματα ειτε για games
I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.