centroman wrote: dn xerw an tha diafonisete mazi m alla epeidi exo kapoia ebeiria sto cs k exw parei meros se arketa clan matches tha pw tn lista ton sovarwn oplon ..ola ta alla kata tn gnomi m dn ftourane k einai moufes!!!
1) APO pistolakia ta mona pou sobara einai to glock to usp k to deagle!
2)karabines:opoios pernei mallon einai noob
3)apo ayti tn katigoria to mono sobaro oplaki einai to sub machine.!
4)edw einai arketa:gia ct to clarion k to m4 k gia terror to defender k to ak 47[boulpaup k krieg einai moufes!]
apo sniper rifles to awp k to scout einai ta mona kala!
5)opoios pernei ayto to oplo to machine gun pragmatika aporw gti xanei to xrono tou pezontas cs!!!!!
Φίλε μου εδώ βλέπω πραγματικά πόσο χάλιας παίχτης του CS είσαι (χωρίς παραξήγηση πάντα).
Αν ξέρεις να παίζεις με καραμπίνες (ειδικά την αργή) είσαι ο πιο περιζήτητος παίχτης για μια ομάδα. Στην ομάδα μου πάντα παίρνω καραμπίνα και γίνετε ο χαμός...οι αντίπαλοι με καλούν συνέχεια cheater επειδη τους καθαρίζω με μια σφαίρα στο μισό μέτρο (και καλά πώς τους πέτυχα).
Το 5-1 (το πολυβόλο φτίαχτηκε με σκοπό να καθήλωσει τον αντίπαλο και να μην μπορεί να βγεί από την θέση του, δίνωντας χρόνο στην ομάδα σου να ξεφύγει ή να αλλάξει κατεύθυνση. Επίσης είναι χρήσιμο στους καμπέρηδες: αν έχει κρυφτεί πίσω από μια πόρτα με λίγο γαζωματάκι τον έχεις φάει (δεν χρειάζεται να φοβηθείς για reload; έχεις 100 σφαίρες να τον πετύχεις όχι 30). Αν μάλιστα είσαι και καλός στο σημάδι με 1-2 σφαίρες στο κεφάλι ο αντίπαλος λέει αντίο.
Τα γρήγορα sniper είναι χρήσιμα γιατί με 1 σφαίρα στο κεφάλι ένας έμπειρος παίχτης μπορεί να καθαρίσει μια αντίπαλη ομάδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Τα υποπολυβόλα είναι όλα χρήσιμα σε μικρές αποστάσεις λόγο της ταχυβολίας τους.
Το Counter Strike είναι ομαδικό παιχνίδι. Ο κάθε παίχτης εκπληρώνει μια συγκεκριμένη δράση. Η ομάδα μας ακολούθησε αυτήν την αρχή και πάντοτε έχουμε νικήσει. Παίζουμε στρατιγικά και όχι τύπου Ράμπο.
Kαι το αγαπημένο μου είναι η M3 Super 90 ... την οποια μαλιστα θα αγορασω οταν βγαλω την αδεια οπλοφοριας και μαζεψω 800 ακόμα ευρώ...