Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Condemned 2

More
23 May 2008 03:25 #42602 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Condemned 2. Πολλοί από εσάς σίγουρα θα θυμάστε το Condemned: Criminal Origins, ένα FPS το οποίο κυκλοφόρησε στο launch του Xbox 360 και λίγους μήνες αργότερα και στα PC.

Αυτή τη φορά ο Ethan Thomas καλείται να ερευνήσει μία υπόθεση που έχει πάρει γιγάντιες διαστάσεις καθώς η Metro City αρχίζει να μετατρέπει σε πόλη των ζόμπι.

Διαβάστε το review

Το....real-life τρέιλερ!
[youtube:3h2tppw0]
[/youtube:3h2tppw0]

Το κανονικό τρέιλερ

Το σύστημα μάχης σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει αφού αυτή τη φορά μπορείτε να πιάσετε τους κακοποιούς και να τους κοπανίσετε πάνω σε τηλεοράσεις, πλυντήρια, τζαμαρίες και γενικά ότι βρείτε μπροστά σας. Δείτε το τρέιλερ και το gameplay video των τριών πρώτων αποστολών και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Το παιχνίδι δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο σε Xbox 360 και PS3.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2008 09:37 #42607 by Petros
Replied by Petros on topic Condemned 2
Φοβερό παιχνίδι! αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφέρων να το τερματίσω.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
23 May 2008 15:51 #42617 by Kostas
Replied by Kostas on topic Condemned 2
Πολυ ωραιο game.
Eιχα λιωσει....

More
17 Jul 2009 00:55 #56524 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Condemned 2
Παίζω αυτο το παιχνίδι εδώ και 3 μέρες (Condemned 2). Είμαι κοντά στο τέλος και μπορώ να πω οτι είμαι ενθουσιασμένος. Απο τα καλύτερα games που έχω παίξει. Σαφώς έχει κάποια πολύ δύσκολα σημεία που θέλουν υπομονή αλλα για εμένα αξίζει. Ωραία γραφικά, παρανοικό στορυ και μικρή δόση γρίφων. Πραγματικά ενα δυνατό Horror action/adventure. Αν θυμάμαι καλά το πήρα και σε καλή τιμή και ξέρω οτι και για τις 2 πλατφόρες κυκλοφορεί και το βρίσκει κάποιος απο 22 ως 30 ευρώ. Αν κάποιος είναι fan του είδους και έχει τα απαραίτητα στοιχεία ( δηλαδή υπομονή) να το τολμήσει.

More
18 Jul 2009 02:14 #56654 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Condemned 2
Ως γνήσιος καμμένος τελείωσα το παιχνίδι πριν λίγο.. WoW.. Φοβερό.. Το διασκέδασα πιο πολύ και απο το bioshock με την μόνη διαφορά οτι το condemned 2 είναι αρκετά πιο δύσκολο και σε σημεία εκνευριστικά δύσκολο. Υπήρξαν.. 10 σημεία εύκολα.. που υπο άλλες συνθήκες θα έφευγε απο το παράθυρο το δισκάκι.. Anyway..

More
21 Jun 2014 16:12 #145967 by Μάρκος Ασκανιάν
Από τα πρώτα PS3 games που αγόρασα και έκανα το μοιραίο λάθος να το παίξω ξημερώματα. Που και που βλέπω εφιάλτες αλλά εντάξει... :-k
Ωραίο, τρομακτικό και το σύστημα μάχης που διαθέτει το παιχνίδι είναι αρκετά ενδιαφέρον.

HOLY CRAP!!! :oops:

Adododo!!!

More
06 Sep 2014 14:12 #149155 by camila
Replied by camila on topic Condemned 2
Μόνο πλούσιο; Το ένα είναι 35 ώρες, το άλλο 50. Ε και στην τελική αγοράζεις το season pass, ή καμιά έκδοση με όλα τα dlc. Πάντως αν βγει φέτος, ελπίζω να είναι από τις κυκλοφορίες που θα πρωταγωνιστήσουν, γιατί ως τώρα ελάχιστες με έχουν ενθουσιάσει.

Get fast success in pass4sure exam questions by using our latest exam California College of the Arts .We also offer up-to-date CISCO and answers for your prep of selftestengine.

More
06 Sep 2014 16:23 #149162 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Condemned 2
Ενα απο τα παιχνίδια που με έχουν πεθάνει και ακόμα φοβάμαι να το παίξω! :unsure:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)