Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Unreal 2004 mods and maps

More
05 Sep 2005 01:04 #2214 by Alex
Replied by Alex on topic Unreal 2004 mods and maps
Review και screenshot καθώς και τις επόμενες πίστες μου(θα υπάρξουν μάλλον!) θα μπορείτε να τις βρείτε στο

www.unrealplayground.com/mapper.php?id=68621

και βέβαια μπορείτε να μου λέτε την άποψή σας από εδώ!!!Ελπίζω να ακολουθίσουν κι άλλοι από το games radio στο map making!...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2005 02:04 #6037 by Alexis Vletsas
Το Assasination είναι ένα mod που ξεκίνησα, και πλέον έχει αρχίσει να λειτουργεί για να το υποστηρίξει. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μαζέψω άτομα ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Ότι και να ξέρετε από developement, αν ενδιαφέρεστε ελάτε στο Forum να αιτηθείτε.
Προειδοποίηση: ξεχάστε τον ύπνο, το φαγητό, τις γκόμενες και άλλες ανέσεις, όταν μπείτε στην ομάδα...
Assasination mod Forum

Church Wars Episide III: Revenge of the Bishops

Incoming!!!

A Loosewire Digital Magic SFX production

More
22 Dec 2005 16:46 #6862 by Μάνος Γρυπάρης
Το Out of Hell είναι ένα single player mod/conversion για το Unreal Tournament 2004 το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Προς το παρόν μπορείτε να κατεβάσετε το demo του από τα Downloads του GR και να μας πείτε την γνώμη σας.

Download it

Αναλυτικό άρθρο με περισσότερες πληροφορίες

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jan 2006 01:57 #7475 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφόρησε το Patch v3369. Για τσιμπήστε το :wink: :
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)