Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Half life 2 Episode two (Orange Box)

More
25 Aug 2007 06:07 #36491 by Petros
Το preview του HalfLife 2 the orange box ανέβηκε στο site κάντε click
Εδώ

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Sep 2007 23:04 #37042 by Petros
ΣΕ ΛΉΓΩ ΚΑΙΡΏ ΒΓΑΊΝΕΙ !!!! ΤΟ ORANGE BOX ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ !!!
Μέτα από τόσο καιρώ επιτέλους βγαίνει για να το απολαύσουμε!! λοιπών; ποιος θα το πάρει;

More
22 Sep 2007 11:59 #37101 by Μάνος Αλιμπέρτης
θα πουλιέται το episode 2 ξεχωριστά σε όσους έχουν ήδη το Half life2,Cs source, episode 1 κτλ..;

...Και κάτι άλλο:Γινεται να εγκατασταθεί σε ένα pc μόνο η εφαρμογή steam (που βέβαια ειναι συνδεδεμένη με τα παιχνίδια απο προηγούμενες εγκαταστάσεις που είχε γίνει το πρώτο subscription) και να κατεβουν τα παιχνιδάκια ΟΛΑ απο το net;

Everything that has a beginning has an end...

More
22 Sep 2007 19:49 #37105 by Petros

profitis\ wrote: θα πουλιέται το episode 2 ξεχωριστά σε όσους έχουν ήδη το Half life2,Cs source, episode 1 κτλ..;

...Και κάτι άλλο:Γινεται να εγκατασταθεί σε ένα pc μόνο η εφαρμογή steam (που βέβαια ειναι συνδεδεμένη με τα παιχνίδια απο προηγούμενες εγκαταστάσεις που είχε γίνει το πρώτο subscription) και να κατεβουν τα παιχνιδάκια ΟΛΑ απο το net;

Για την πρώτη ερώτηση δεν ξέρω ... αλλά ναι μπορείς να εγκαταστήσεις το steam από το www.steampowered.com και από το net μπορείς να τα κατεβάσεις αλλά.. αν δεν τα έχεις ενεργοποιήσει με ένα CD key πρέπει να τα πληρώσεις. το steam είναι ξεχωριστεί εφαρμογή.

More
22 Sep 2007 23:12 #37108 by Χριστόφορος

profitis\ wrote: θα πουλιέται το episode 2 ξεχωριστά σε όσους έχουν ήδη το Half life2,Cs source, episode 1 κτλ..;

Έχω την εντύπωση πως ναι, αλλά μόνο στα pcs. Με το λεγόμενο black box....Αλλά δεν είμαι σίγουρος...

PSN: personGR

More
23 Sep 2007 12:22 #37109 by Petros

person\ wrote:

Έχω την εντύπωση πως ναι, αλλά μόνο στα pcs. Με το λεγόμενο black box....Αλλά δεν είμαι σίγουρος...

Hm... τώρα που το λες κάτι θυμήθηκα , Μπορεί να πουλειτε ξεχωριστά

More
24 Sep 2007 11:26 #37116 by Μάνος Αλιμπέρτης

JaCk_RiDeR\ wrote:

Για την πρώτη ερώτηση δεν ξέρω ... αλλά ναι μπορείς να εγκαταστήσεις το steam από το www.steampowered.com και από το net μπορείς να τα κατεβάσεις αλλά.. αν δεν τα έχεις ενεργοποιήσει με ένα CD key πρέπει να τα πληρώσεις. το steam είναι ξεχωριστεί εφαρμογή.

Καλα αυτο εννοείται οτι έχουν ενεργοποιηθει με Original cd-key και έχουν έτσι "αντιστοιχηθεί" στο steam acount μου. :wink:

Η τιμή του σκέτου Episode 2 λογικά θα ειναι στα 10 με 15 δολλάρια;Αν ισχύει η ισοτιμία 1€=1,4$ τότε το παιχνιδάκι πραγματικά θα το αγοράζεις τσάμπα :mrgreen:

Everything that has a beginning has an end...

More
25 Sep 2007 18:28 #37126 by Petros
Θα δουμε!! το περιμενω!!

More
03 Nov 2007 02:21 #38500 by Alex
Πολύ καλό το episode two.Αρχίζω να πιστεύω πως το halflife 2 σαν σειρά είναι από τα καλύτερα και πιο προσεγμένα fps που έχουν βγει.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 Nov 2007 16:14 #38512 by Petros

mordred\ wrote: Πολύ καλό το episode two.Αρχίζω να πιστεύω πως το halflife 2 σαν σειρά είναι από τα καλύτερα και πιο προσεγμένα fps που έχουν βγει.

Πες το ψέματα!! δεν υπάρχει καλύτερο Game