Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Patriots:A nation under fire

More
29 Jun 2007 00:34 #34115 by Νίκος Θεοδωρής
Παιδιά το έχει παίξει κανένας σας το συγκεκριμένο παιχνίδι? Πρόκειται (άλλη μια φορά) για terrorists οι οποίοι εισβάλλουν σε αμερικανικά εδάφη..Στόχος σας είναι να "καθαρίσετε" όσο πιο πολλούς από'δαυτους και να ελευθερώσετε τα αμερικανικά εδάφη..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2007 01:44 #34118 by Κωνσταντής Νικολάου
Φιλε sebastian πρέπει να ομολογήσω πως δεν το έχω παίξει το παιχνίδι. Αλλα οι κριτικές από πολύ μεγάλα παγκόσμια site δεν είναι και οι καλύτερες. Αμα πάντως καίγεσαι για το game μπορώ να το βρω και να γράψω και ένα review τώρα που είμαι "κενός"

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
29 Jun 2007 01:50 #34119 by Μάνος Γρυπάρης

Sacri\ wrote: Φιλε sebastian πρέπει να ομολογήσω πως δεν το έχω παίξει το παιχνίδι. Αλλα οι κριτικές από πολύ μεγάλα παγκόσμια site δεν είναι και οι καλύτερες. Αμα πάντως καίγεσαι για το game μπορώ να το βρω και να γράψω και ένα review τώρα που είμαι "κενός"

"Κενέ", το παιχνίδι μας το έχουν ηδη αποστείλει και σύντομα ο Νίκος θα ανεβάσει review να δούμε τι φρούτο είναι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jun 2007 02:05 #34121 by Νίκος Θεοδωρής
Όταν λες "κενός" τι ακριβώς εννοείς? Ελπίζω να μην έχεις τίποτα να κάνεις..χεχε :mrgreen:

More
16 Jul 2007 01:58 #35285 by Νίκος Θεοδωρής
To review einai etoimo kai mporeite na to diavasete edw