Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GREEK OPERATION FORCES GAME COMMUNITY

More
11 Sep 2005 21:40 #2678 by ARIS BROUMAS
GREEK OPERATION FORCES PROFESSIONAL GAME COMMUNITY

Οποιος Ελληνας Gamer ενδιαφερεται, Αντρας η Γυναικα, να συμμετασχει στην Μεγαλυτερη Game Community-Ομαδα της χωρας μας και θελει να ζησει την χαρα και ευχαριστηση που προσφερει η συμμετοχη σε Διεθνη Πρωταθληματα και Κυπελλα μεσω μιας οργανωμενης Ομαδας,η απλα θελει να μαθει το αγαπημενο του Game απο πολύ ικανους και εμπειρους παιχτες, μπορει τωρα να επισκεφτει το καινουργιο site μας να συμπληρωσει μια ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ GAME.
Με αψογη οργανωση (ιεραρχια,βαθμοι,Μεταλλια ) και Hardware εξοπλισμο (δικοι μας dedicated servers για όλα τα Game ), φερνουμε το Gaming σε αλλα επιπεδα.
Τα Games που υποστηριζονται μεχρι στιγμης ειναι:
1.BATTLEFIELD 1942 & DESERT COMBAT
2.DANGEROUS WATERS
3.AMERICA’S ARMY
4.IL-2 STURMOVIK-PACIFIC FIGHTERS
5.UNREAL TOYRNAMENT
6.MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR
7.COUNTER STRIKE SOURCE
8.SWAT 4
Ειδικα στους Εξομoιωτες υπαρχουν πολυ εμπειροι εκπαιδευτες οι οποιο μπορουν να βοηθησουν να μαθει καποιος με μηδεν γνωσεις και πειρα, αφου ακολουθειτε συγκεκριμενη σειρα μαθηματων.

Η διευθυνση μας ειναι: www.greekopforces.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Sep 2005 22:30 #2680 by a Guest
Replied by a Guest on topic GREEK OPERATION FORCES GAME COMMUNITY
CS 1.6 den iparxei?

More
12 Sep 2005 14:49 #2709 by Konstantinos

Olympus wrote: GREEK OPERATION FORCES PROFESSIONAL GAME COMMUNITY

στην Μεγαλυτερη Game Community-Ομαδα της χωρας μας

Professional ? plironete diladi tous gamers? i sas plironoun? Kalo einai na dieukrinisti gia tous allous oxi gia emena. Megaliteri community tis ellados nai se inactive members ama metrisoume tous active den eiste oute to 1/4 apo osous parousiazete. Gia to logou tou alithes pigenete sto FORUM kante click panw stis omades melwn kitaxte to group GR-OF MEMBERS kai metriste ta energa tous melh (kala kai apo kei arketoi einai inactive alla ok as eimaste kai ligoi kaloi)

Olympus wrote: και θελει να ζησει την χαρα και ευχαριστηση που προσφερει η συμμετοχη σε Διεθνη Πρωταθληματα και Κυπελλα μεσω μιας οργανωμενης Ομαδας,η απλα θελει να μαθει το αγαπημενο του Game απο πολύ ικανους και εμπειρους παιχτες,

Yeap simetoxi kai mono giati gia Nikes as min to sizitisoume :) se episimous agones oti o gauros sto CL stous ektos edras eiste.
To ikanous kai empeirous pextes fenete apo to parapanw pou egrapsa nomizw. Ektos ean kai seis exete kapio komplex kai de kerdizete oute entos oute ektos edras :)

Olympus wrote: Με αψογη οργανωση (ιεραρχια,βαθμοι,Μεταλλια ) και Hardware εξοπλισμο (δικοι μας dedicated servers για όλα τα Game ), φερνουμε το Gaming σε αλλα επιπεδα.

Yeap stratiotiki organosi kai pitharxeia kai pame me tous kanones opou omws simferi to boss ta ksexnaei ola kai kanei oti thelei :) kai opws o idios exei grapsei sto forum eimaste stratikotiki clan den yparxei dimokratia. Ean de apatome lakisan kamia 80 atoma prin ligous mines xaris tis dilwseis sou sto forum. Kala gia to forum ti na peis ean grapseis kati enantiwn tous i rotiseis esto giati se banaran to post sou sbinete i metaferete sto OFF TOPIC gia na min mporeis na kaneis reply kai na to dei kaneis eukola.

Olympus wrote: Τα Games που υποστηριζονται μεχρι στιγμης ειναι:
1.BATTLEFIELD 1942 & DESERT COMBAT
2.DANGEROUS WATERS
3.AMERICA’S ARMY
4.IL-2 STURMOVIK-PACIFIC FIGHTERS
5.UNREAL TOYRNAMENT
6.MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR
7.COUNTER STRIKE SOURCE
8.SWAT 4

1.BATTLEFIELD 1942 & DESERT COMBAT ???? Se allo post sto forum les gia BATTLEFIELD 2 apofasise ti pezete san omada kai ksanaenimerose mas. Malon fteei oti den exeis kanei update to spam txt pou kaneis se ola ta forums.

2.DANGEROUS WATERS .... opios graftei kai brei panw apo 1 melos energo se auto to game tha kopsw to gipedo stin trifilara.

4.IL-2 STURMOVIK-PACIFIC FIGHTERS Auto ontos exei 2-3 atoma opou den kanoun apolitos tipota to game den yparxei kan. Diabaste sto forum tous gia tou logou tou alithes.

5.UNREAL TOYRNAMENT - Game ipo kleisimo apo ti exeis dilosei o game server tou den pezei exei problima kati mines opote papala.

3.AMERICA’S ARMY Exei toso ikani doihkisi pou sas prokalw na milisete mazi tous ligo gia na katalabete ti enoo. Piran gia to game HONOR server stin USA :) kala frags ston servers tous sas exoume me 200ms ping.

6.MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR - Olh i ikani omada opou eixe oles tis gnoseis efige kai nomizw pige se diki tis clan tora exoun 2-3 nea atoma kai ksekinoun apo tin arxi.

8.SWAT 4 - Den uparxei KAN stin selida tous den yparxei game server den yparxi sto forum tous san game den yparxei omada tora pos to ypostirizoun enas theos kserei.

Olympus wrote: Ειδικα στους Εξομoιωτες υπαρχουν πολυ εμπειροι εκπαιδευτες οι οποιο μπορουν να βοηθησουν να μαθει καποιος με μηδεν γνωσεις και πειρα, αφου ακολουθειτε συγκεκριμενη σειρα μαθηματων.

Kala edw i parapliroforisi sto olo tis megalio :) Egw ton prokalw na mas onomasei ta members sta 2 games auta pou exei empirous ekpaideutes kai mporoun na boithisoun ta nea members kai malista me seira mathimatwn. :mrgreen:

Auta eixa na pw na zitisw signomi apo tous admins kai tous xristes tou forum alla de mporw na blepw allo na parapliroforoun tous Ellines gamers me tetio tropo, ntropi auto exw pw mono.

Filika
Constantis

YG. Ean thelete na mathete perisotera gia pio einai o OLYMPUS apla pigenete sto forum tou BNB forum.bnb.gr kai kante ena search sto nickname tou. To ti kraksimo exei faei apo tin gamer koinonita de legete.

Endiktika

forum.bnb.gr/viewtopic.php?t=1882&start=0
forum.bnb.gr/viewtopic.php?t=766&highlight=
forum.bnb.gr/viewtopic.php?t=1111&highlight=
www.noobwars.gr/forum/index.php ? ... hl=olympus

More
12 Sep 2005 16:14 #2714 by Antwnhs
Oπου υπαρχει ανταγωνισμος υπαρχουνε και αυτα ειναι απολυτος λογικο..
Το παληκαρι νομιζω εχει κανει αρκετα καλη δουλεια και εχει δωσει πολυ απο τον εαυτο του σε αυτο που αγαπαει,για να τον κοροιδευουνε τα 12 χρονα...

Αυτη η εντυπωση μου δινεται εμενα απο το ολο σκηνικο και φυσικα δεν λαμβανω καθολου υποπσιν μου τα BNB forum's ,γιατι εκει μονο τετοια βρησκεις..

More
12 Sep 2005 16:18 #2717 by Αντώνης Παπαθανασίου
Ας ρωτήσουμε τί τέχουν να μας πούν τα 38 άτομα που αποχώρησαν λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν στην "ομάδα" αυτή.

Φιλικά πάντα...

More
12 Sep 2005 17:29 #2720 by Rooster
Το οτι προσωπικό έχεις με τον Olympus φίλε δε μας ενδιαφέρει. Απο κεί και πέρα αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τους GR-OF ή δεν ποίθεσε για τα παραπάνω έλα μια μέρα απο το TS να τα πούμε prive και να βρούμε και το λόγο που είσαι τόσο πικραμένος. Γιατί εγώ 2 χρόνια που είμαι στην ομάδα δε σε έχω δεί ποτέ...

Συγνώμη για το flame συνάδελφοι admins.

More
12 Sep 2005 17:44 - 12 Sep 2005 17:52 #2722 by Αντώνης Παπαθανασίου
Ελεύθερα rooster, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε το θεωρώ flame :cool:

Στην ομάδα δεν είμαι, ήταν να μπώ όταν ακόμα έπαιζε μόνο bf αλλα τελικά απομακρύνθηκα απο το ίδιο το παιχνίδι. Όμως όταν έφτασαν στα αυτιά μου και είδα με τα μάτια μου το τί συνέβη, ε δεν μπορώ να το αγνοήσω...

Με κάθε σεβασμό, το θέμα είναι οτι όταν τέτοια περιστατικά μέσα στην ομάδα επηρεάζουν την ίδια την ομάδα σε τόσο μεγάλο βαθμό, και βγαίνουν προς τα έξω, τότε imho αυτό σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είτε διοίκησης είτε επικοινωνίας μεταξύ των μελών. am I wrong?

Γενικό πρόβλημα με την grof δεν έχω, πράγματα όμως άκουσα όμως απο μεμονωμένα άτομα σε μεταξύ μας παιχνίδια δεν μπορώ να τα αγνοήσω. Ότι λέει ο κάθενας βέβαια δεν αντιπροσωπεύει μια ομάδα, αλλα αυτοί είναι που μπορούν να δώσουν κακό όνομα στους grof στη στιγμή.
Last edit: 12 Sep 2005 17:52 by Αντώνης Παπαθανασίου.

More
12 Sep 2005 17:51 #2725 by Alex
Ρε παιδιά τί άλλες games communities απάρχουν;

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Sep 2005 19:23 #2730 by Konstantinos

Rooster wrote: Το οτι προσωπικό έχεις με τον Olympus φίλε δε μας ενδιαφέρει. Απο κεί και πέρα αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τους GR-OF ή δεν ποίθεσε για τα παραπάνω έλα μια μέρα απο το TS να τα πούμε prive και να βρούμε και το λόγο που είσαι τόσο πικραμένος. Γιατί εγώ 2 χρόνια που είμαι στην ομάδα δε σε έχω δεί ποτέ...

Συγνώμη για το flame συνάδελφοι admins.

Prosopiko den exw me kanenan :) problima exw me tis mpourdes genikos gia auto ekana kai mia dieukrinisi sto spam txt tou arxigou sou gia na min patisoun opws egw otan diabasa ola auta ta orea logia kai den eida tin mpananoflouda. Episis 2 xronia eise (i omada den exei klisi 2 xronia exei kanena 6 mino gia na klisei nomizw) ... den les kai posous mines de patouses pote to podi sou stin omada omws. Kai oti tin thimithikes otan lakise o misos plithismos. Eh opws katalabenis itan ligaki diskolo na me deis opos katalabeneis.
Episeis den einai flame ekanes ena mikro lathos, i alitheia einai flame gia to forum twn GR-OF opou tha to kanes delete en riph ofalmou.
Tora ean exeis kati na peis panw se osa eipa opou nomizeis oti leo kai gw mpourdes opws o stratigos sou i oti allo bathmo exei simera :) Edw nomizw eise eleutheros na tin diatiposeis :mrgreen:

PS. Akpe den figan mono 38 metras lathos panw apo 60 einai sigoura. :) Peripou ta misa energa members pou eixan.
Episeis sto forum apantiseis eixan dosei gia tous logous alla .... kita na deis ta sbisan ola :mrgreen:

More
12 Sep 2005 22:05 #2742 by Dimmis Boul
Λοιπόν... αν και δεν το συνηθίζω αυτό (spam), πιστεύω πως έχω ένα λόγο να γράψω και εγώ κάτι σε αυτό το καυτό thread, (μήν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλό μου) μίας και εγώ υπήρξα κάποτε μέλος αυτής της ομάδας (GR-OF) και όχι μόνο ένα απλό μέλος φυσικά!

Αν και δέν γνωρίζω τον φίλο Constanti προσωπικά (νομίζω τουλάχιστον) οφείλω να ομολογήσω ένα πράγμα... Η ο φίλος μας υπήρξε κάποτε πραγματικά κοντά στην ομάδα των GR-OF, ή έχει κάνει πολύ καλή έρευνα σχετικά (άτιμο Google)... Όλα όσα αναφέρει για το παρελθόν είναι αλήθεια και φυσικά με κάνουν να ντρέπομαι για αυτό, μίας και οι προθέσεις μου προσωπικά ήτανε να πάει μπροστά το οnline gaming στην χώρα μου, τουλάχιστον στο BF & DC όπου παίζαμε και προσπαθούσα να οργανώσω κάποτε.

(αυτό πηγαίνει προς Constanti)
Φίλε είσαι σωστός σε ότι αφορά το άτομο!!!... αλλά και...
100% Λάθος που εναντιώνεσαι στην ομάδα που με κόπο προσπάθησε να στηθεί και να κρατηθεί... Διότι αν είσαι κόντρα στην ιδέα GR-OF, τότε είτε δεν είσαι gamer, είτε δεν είσαι Έλληνας... Ότι και αν έχει συμβεί η ιδέα της δημιουργιάς αυτής της ομάδας, μόνο να προσφέρει σε όλους μας έχει και τπτ να μας ζημιώσει! ’λλωστε δεν νομίζω οτι υπάρχει και κάποια άλλη πιό αξιόλογη προσπάθεια (ποσοτικά) εν Ελλάδη! (Αν κάνω λάθος πές μου)

(αυτό πηγαίνει προς Olympus)
Φίλε ’ρη, πραγματικά χαίρομαι για τις προσδοκίες αυτού που θέλεις να πετύχεις και θα είμαι κάτι παραπάνω απο σύμμαχός σου σε αυτή την προσπάθεια σου...
Γνωρίζεις πολύ καλά νομίζω πως τα μυστικά της επιτυχίας μιας τέτοιας προσπάθειας (Ελληνική Κοινότητα Gamer) είναι τρία... Χρήμα, Χρόνος & Συνεργασίες! Αν καi για τα δύο πρώτα δεν μπορώ να σε κατηγορίσω καθόλου, φίλε μου, στο τομέα της επικοινωνίας τα καταστρέφεις όλα!
Δυστηχώς πολλές φορές οι άνθρωποι διαφωνούν μεταξύ τους, κάνουν λάθη ή απλά αγνοούν κάποια πράγματα! Όταν θέλεις να κάνεις κάτι τόσο μεγάλο πρέπει να στηριχθείς στην βοήθεια κόσμου όπου θα σε ενισχύσει μόνο και μόνο διότι θέλει να μοιραστεί το όνειρο σου (και όχι επειδή είναι υπάλληλόι σου)! Πρέπει λοιπόν να ξέρεις και να ακούς, πρέπει να δέχεσαι ακόμα και άν δέν σου αρέσει τις γνώμες και το έργο των υπολοίπων και πάνω από όλα... Μεγάλος Ηγέτης είναι αυτός που ξέρει να ζητάει συγνώμη αλλά και ευχαριστώ μαζί... Σου προτείνω να σταματήσεις να ασχολείσαι δημόσια σε τέτοια forums κάνοντας περσινα posts copy-paste και να αναλάβεις την οργάνωση της ομάδας βρίσκοντας 2-3 ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να κάνουνε μία Ελληνική Κοινότητα πιό 'εμπορική' και φιλική απέναντι στον χρήστη. Και κάτι τελευταίο... Κατάλαβε πως η αντίληψη που έχεις μέχρι σήμερα για την οργάνωση μιας κοινότητας δουλεύει μόνο σε στενές και μικρές ομάδες (clans).... Οι GR-OF δέν είναι πλέον clan!!!

(αυτό πηγαίνει προς Rooster)
Eπειδή δέν είμαστε 20χρονα παιδάκια, φίλε Γιάννη δέν μας τα λές και τόσο καλά! Αφενώς ο Constantis έχει δίκαιο όταν αναφέρει την ξαφνική (συμπτωματική θέλω να πιστεύω) επανεμφάνιση σου στις τάξεις αυτής της ομάδας και αφετέρου άλλα πράγματα μου έλεγες στις 26/08/2005 στο MSN αντί να βλέπω αυτή την υπεράσπιση απέναντι στο πρόσωπο του αρχηγού της!

DimmisMC: meraaaaaa..... eida to msg sou file pou mou esteiles.... gia pes mou.... ti borw na kanw gia sena? :-)
[GR-OF]Rooster: maresei giati apantas grigora :P
[GR-OF]Rooster: kalimera
[GR-OF]Rooster: loipon tha paraitithw apo tous grof opote ama me xreiazese kati eimai edw ok
[GR-OF]Rooster: de mporw allo xenerwsa
DimmisMC: giati 8a paraith8eis? ti egine re sy?
[GR-OF]Rooster: den egine kati sigekrimeno
[GR-OF]Rooster: apla eimai apogoiteumenos apo ton Ari
[GR-OF]Rooster: kai de thelw na doulepsw allo gia auth thn omada...

Κάνε κάτι για αυτό λοιπόν και ξεκαθάρισε την θέση σου διότι αν και είσαι αξιόλογος και αγαπητός μου άνθρωπος, ακόμα περιμένω να μου δώσεις μία απάντηση για την επαγγελματική πρόταση που σου έκανα!

(αυτό πηγαίνει προς mordred και όλους τους υπόλοιπους)
Υπάρχουνε;

Τέλος έχω να πώ ένα ακόμα... Ομάδα που σβήνει (εντελώς) τμήμα του forum της, σβήνει μαζί και την ιστορία της... Ομάδα χωρίς ιστορία, είναι ομάδα χωρίς μέλλον!

Φιλικότατα! :wink:

ABC Leader