Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η πρώτη Ελληνική επαγγελματική clan είναι γεγονός!

More
09 Sep 2005 18:04 #2566 by Dimmis Boul
Αγαπητοί φίλοι ......

Πρώτα απο όλα να σας συστηθώ... Ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι 30 ετών και κατοικώ μόνιμα στην Αθήνα. Τα ενδιαφέροντα μου απο μικρό παιδί είναι οτιδήπωτε έχει να κάνει σχέση με τους υπολογιστές και φυσικά τα games! Σήμερα, ύστερα σχεδόν απο 2 δεκαετίες ενασχόλησης με το αντικείμενο, έχω την τύχη και την χαρά να ασχολούμαι και επαγγελματικά πλέον με το gaming!!! Πιό συγκεκριμένα, είμαι ο ιδιοκτήτης του νέου και πρώτου καταστήματος netcafe 'theWeb' που ανοίγει στην Αθήνα (αρχές Οκτώμβριου) και φυσικά η επαγγελματική μου δράση δεν σταματάει εκεί...

Επειδή πιθανότατα δεν γνωρίζετε την δράση μου στο χώρο του οnline gaming σχετικά με το προαναφερθέν game, σας ενημερώνω πως είμαι απο τα πλέον ενεργά μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του BF και έπειτα απο 3 χρόνια ενασχόλησης πάνω σε κάθε αντικείμενο που έχει να κάνει σχέση με το ΒF (clans, mods, websites), αποφάσισα να δημιουργήσω κάτι πραγματικά πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα...

Μία 'επαγγελματική' ομάδα (clan) για το BF2... Για να το διευκρινίσω ακόμα καλύτερα, με τον όρο 'επαγγελματική' εννοούμε μία ομάδα με μισθωμένους παίκτες!!!

Αν ενδιαφέρεστε για σοβαρό και οργανωμένο gaming στην πρώτη Ελληνική 'επαγγελματική' clan, σας παραθέτω τα στοιχεία επικοινωνίας μας, για να έρθετε σε επαφή..

mail: dimmis_mc@bf1942-mc.com
MSN: dimmisboul@hotmail.com
Xfire: dimmismc

Website: ΑΒC / MC Home Page

DimmisMC
ABC ClanLeader
MTS LeadMapper
(πρώην Leader των Greek Operation Forces για το ΒF1942)

ABC Leader

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2005 18:16 #2567 by Μάνος Γρυπάρης
Καλώς ήρθες φίλε Δημήτρη!
Πολύ καλή η πρωτοβουλία σας κι ελπίζουμε να υπάρχει ανταπόκριση απ΄τους φίλους του Battlefield. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Sep 2005 18:22 #2569 by Dimmis Boul
Ευχαριστώ πολύ για την θερμή σου υποδοχή Μάνο... :D
Μια απο αυτές τις ημέρες θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή μαζί σου για να ανταλλάξουμε μερικές απόψεις! :!: :mrgreen:

ABC Leader

More
09 Sep 2005 19:38 #2575 by dimitris
pou akribos tha briskete ayto to magazi???

More
10 Sep 2005 00:39 #2587 by Μάνος Γρυπάρης
manos@gamesradio.gr , ελεύθερα κι όποτε θες. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Sep 2005 00:54 #2592 by a Guest
Kαλωσήρθες,
ελπίζω να εκμεταλευτείς και το δίκτυο"Thegame"-ιδιοκτησία των theWeb ώστε να ανεβάσεις την αναγνωρισημότητα του παιχνιδιού στους Έλληνες gamers!

More
10 Sep 2005 03:26 #2607 by Dimmis Boul

...ελπίζω να εκμεταλευτείς και το δίκτυο"Thegame"-ιδιοκτησία των theWeb ώστε να ανεβάσεις την αναγνωρισημότητα του παιχνιδιού στους Έλληνες gamers!

Στόχος μας είναι η διασκέδαση πάνω από όλα και φυσικά αυτό που λές είναι το όπλο μας στο να το πετύχουμε αυτό...

Ήδη έχω έτοιμο πολύ υλικό για όποιον αγαπάει το sequel των BF's και φυσικά το δίκτυο των 16mbit που ετοιμάζεται θα είναι σύντομα έτοιμο να δεχτεί και να διασκεδάσει με την παρέα μας κάθε άλλο ενδιαφερόμενο... 2 RANKED SERVERS είναι η συμφωνία που έχω ήδη κλείσει και φυσικά 100% Ελληνικοί... (και όχι Αγγλικοί :wink: όπως κάποιοι άλλοι βαφτίζουνε Ελληνικούς!!!)

pou akribos tha briskete ayto to magazi???

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως άλλο πράγμα το κατάστημα και άλλο πράγμα η ομάδα μας... Αν και έχουνε κοινούς παράγοντες, το διευκρινίζω διότι δεν θέλω να φανεί πως κάνω και διαφημιστική προπαγάνδα της επαγγελματικής μου δραστηριότητας :mrgreen: Εξακολουθώ και παραμένω ένας φανατικός BF gamer και ως εκ τουτου δεν θα ήθελα να αναφερθώ με λεπτομέρειες στα 2 καταστήματα που θα ανοίξουνε προσεχώς και στην πρωτεύουσα! Όποιος ενδιαφέρεται για τέτοιες λεπτομέρειες, μπορεί να ενημερώνεται είτε απο το site της ABC είτε απο το site των theWeb!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το site μας και φυσικά τότε θα ανακοινωθούν και πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε ενδιαφερόμενο. Αυτό που προς το παρών επιθυμώ να δώ, είναι την αντίδραση σας φίλοι μου σε αυτή την καλά (κατα την γνώμη μου) οργανωμένη κίνηση που κάνουμε μια παρέα gamers και φυσικά να ακούσουμε την γνώμη σας όποια και αν είναι αυτή... Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και φυσικά και σε συνεργασίες!

ABC Leader

More
16 Jan 2006 14:19 #7511 by Dimmis Boul
Πρώτα από ολα θα ήθελα να σας ευχηθώ (αν και λίγο καθυστερημένα) καλή χρονιά και τις θερμότερες ευχές μου απο εμένα και την ομάδα gamers που εκπροσωπώ για την προσπάθεια και το έργο σας!

Θα ήθελα να ενημερώσω όλη την Ελληνική κοινότητα των gamers που πιθανότατα ενδιαφέρεται να ασχοληθεί και πιό οργανωμένα με το BF2, πως η ομάδα μας βρίσκεται σε περίοδο 'στρατολόγισης' νέων μελών μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2006, αφού απο το τέλος του μήνα αρχίζουν οι υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα BF2 της Clanbase. ( www.clanbase.com/claninfo.php?cid=1056520 ).

Παράλληλα να ενημερώσω και για μία ακόμα προσπάθεια που καταβάλουμε για όλους τους Έλληνες BF2 gamers και ζητούμε την συνδρομή και γνώμη τους, σχετικά με κάτι πραγματικά πρωτοποριακό και μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BF2 LEADERBOARD... Μάθετε περισσότερα και συζητήστε μαζί μας εδώ .

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να δούμε ακόμα περισσότερους Έλληνες στο πλευρό και την προσπάθεια που καταβάλουμε, έτσι ώστε να αναδείξουμε την χώρα μας ακόμα περισσότερο στο τομέα του οργανωμένου Online-gaming!

ABC Leader