...ελπίζω να εκμεταλευτείς και το δίκτυο"Thegame"-ιδιοκτησία των theWeb ώστε να ανεβάσεις την αναγνωρισημότητα του παιχνιδιού στους Έλληνες gamers!
Στόχος μας είναι η διασκέδαση πάνω από όλα και φυσικά αυτό που λές είναι το όπλο μας στο να το πετύχουμε αυτό...
Ήδη έχω έτοιμο πολύ υλικό για όποιον αγαπάει το sequel των BF's και φυσικά το δίκτυο των 16mbit που ετοιμάζεται θα είναι σύντομα έτοιμο να δεχτεί και να διασκεδάσει με την παρέα μας κάθε άλλο ενδιαφερόμενο... 2 RANKED SERVERS είναι η συμφωνία που έχω ήδη κλείσει και φυσικά 100% Ελληνικοί... (και όχι Αγγλικοί
όπως κάποιοι άλλοι βαφτίζουνε Ελληνικούς!!!)
pou akribos tha briskete ayto to magazi???
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως άλλο πράγμα το κατάστημα και άλλο πράγμα η ομάδα μας... Αν και έχουνε κοινούς παράγοντες, το διευκρινίζω διότι δεν θέλω να φανεί πως κάνω και διαφημιστική προπαγάνδα της επαγγελματικής μου δραστηριότητας
Εξακολουθώ και παραμένω ένας φανατικός BF gamer και ως εκ τουτου δεν θα ήθελα να αναφερθώ με λεπτομέρειες στα 2 καταστήματα που θα ανοίξουνε προσεχώς και στην πρωτεύουσα! Όποιος ενδιαφέρεται για τέτοιες λεπτομέρειες, μπορεί να ενημερώνεται είτε απο το site της ABC είτε απο το site των theWeb!
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το site μας και φυσικά τότε θα ανακοινωθούν και πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε ενδιαφερόμενο. Αυτό που προς το παρών επιθυμώ να δώ, είναι την αντίδραση σας φίλοι μου σε αυτή την καλά (κατα την γνώμη μου) οργανωμένη κίνηση που κάνουμε μια παρέα gamers και φυσικά να ακούσουμε την γνώμη σας όποια και αν είναι αυτή... Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και φυσικά και σε συνεργασίες!