Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medal of Honor: Pacific Assault

More
07 Sep 2005 15:51 - 02 May 2006 13:02 #2422 by Μάνος Γρυπάρης
Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στα τέλη της περσινής χρονιάς. Πολύ καλός τίτλος και όσοι δεν τον έχουν δοκιμάσει, μπορούν να κατεβάσουν τα singleplayer και multiplayer demos από εδώ:

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... oad&cid=90

Το topic αυτό είναι για γενική συζήτηση και tips για το Pacific Assault.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 02 May 2006 13:02 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Oct 2005 01:43 #4584 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα έκατσα και ασχολήθηκα με το παιχνίδι. Αρκετά καλό και πολύ πιο βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, σφαίρες να πέφτουν βροχή και γενικά αρκετή δυσκολία και πολλά Save/Load για να περάσετε την κάθε πίστα.

[img

Κατάφερα να αντέξω περίπου μία ώρα (είμαι και δύσκολος στα FPS άλλωστε), απόλαυσα μια πολύ καλή εισαγωγή και μία απόβαση απ'όπου θα πρέπει να καθάρισα καμιά 30αριά ντόπιους και βάλε...

Όποιος άντεξε για παρακάτω ας μας πει και δυο λόγια!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Jan 2006 15:07 - 13 Apr 2016 14:00 #8042 by dfsaf
εντάξει δεν λέω καλό το παιχνίδακι αλλά σε σχέση με το cod 1 + 2 χάνει πολύ
Last edit: 13 Apr 2016 14:00 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
12 Apr 2016 18:36 - 13 Apr 2016 14:00 #179831 by Blood Prince

jullaras wrote: εντάξει δεν λέω καλό το παιχνίδακι αλλά σε σχέση με το cod 1 + 2 χάνει πολύ

Εγώ που έχω ασχοληθεί με το COD 2,η πρώτη εικόνα που μου έδωσε το παιχνίδι είναι πως δεν χάνει καθόλου και το βρήκα πιο ωραίο από το COD 2.

Με ζόρισε αρκετά στο Realistic και θα το βάλω στο Easy για να καώ περισσότερο.Τα σπάει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Apr 2016 14:00 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 May 2017 21:09 #198589 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξανά δωρεάν μέσω Origin

Η EA δίνει για άλλη μια φορά δωρεάν το Medal of Honor: Pacific Assault για τα PC μέσω του On The House του Origin. Για να το αποκτήσετε, αρκεί να το προσθέσετε στην συλλογή σας στο Origin και θα το κάνετε δικό σας για πάντα. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα λήξει η συγκεκριμένη προσφορά.

Για να το αποκτήσετε δωρεάν, μπείτε στο επίσημο site του Origin.
Attachments: