Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medal of Honor: Allied Assault

More
07 Sep 2005 15:45 #2420 by Μάνος Γρυπάρης
Παλιό αλλά καλό game που έλαβε πολύ καλές κριτικές.
Σε αυτό το topic μπορείτε να συζητάτε για το παιχνίδι. Μέχρι που το φτάσατε, tips κτλ.

Εγώ πάντως ένα πράγμα θα πω. Παιχνιδάρα με πολύ καλά γραφικά αλλά ρε παιδιά το tutorial πολύ κουραστικό!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 May 2006 16:23 #11891 by Ηλίας
Mohaa for ever ρε! :cool:

More
04 May 2006 16:52 #11898 by Αντώνης Κατρής
Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε... Ίσως φταίει το ότι όπου σημαδεύεις πυροβολάει χωρίς να χάνει σχεδόν καθόλου... Σίγουρα καλύτερο το Call of Duty: United Offensive

More
04 May 2006 16:56 #11899 by Ηλίας
Παλαιότερο το Mohaa απο το cod. Αλλά είναι παρ' όλα αυτά το νο 2 παιχνίδι σε community.

1 = Counter Strike (ασχολιάστο γιατί θα πω πολλά :evil: )
2 = Mohaa

Αν το Cod που λες, καταφέρει να μείνει 4 (!!) χρόνια μετά την κυκλοφορία του με τόσο ζωντανή και πολυπληθή community (παγκοσμίως, όχι στην Ελλάδα), τότε έλα πες μου...

Τουλάχιστον να σεβόμαστε κάποια games σταθμούς, right;

More
04 May 2006 20:17 #11910 by Σπύρος Κλαουδάτος
ακριβως.
το alied assault ηταν κατι το πρωτογνωρο το 2002 που κυκλοφορησε.

More
04 May 2006 20:33 #11912 by Δημήτρης
Το MMOHAA για μένα ήταν και παραμένει το καλύτερο FPS για LANάκι. Έχω σπαταλήσει απίστευτες ώρες λιωσίματος μαζί με άλλους 7-8 γνωστούς μου. Στο ομαδικό παιχνίδι θέλει πολύ στρατηγική σκέψη και ικανότητα.

More
06 May 2006 13:35 #12025 by and
Replied by and on topic Medal of Honor: Allied Assault
παιδιά το mohaa το παίζουν ακομα στα lanάδικα και δεν νομίζω να σταματήσουν ποτέ

εγώ πιστεύω πως το call of duty υπερέχει μονο στα γραφικά γιατι ειναι πιο καινούργιο

More
04 Jul 2020 03:58 - 13 Jul 2020 14:38 #236222 by Γιώργος Τζίτζιφας
Threadomancy 14 χρόνια μετά!

Επισκέφθηκα το Medal of Honor: Allied Assault 18 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του. Δεν μπορώ να πω ότι "γέρασε καλά", αλλά όντως θυμήθηκα τον 16χρονο εαυτό μου όταν έπαιζα τον προπομπό των μοντέρνων "κινηματογραφικών" πολεμικών FPS.

Ωστόσο, για μερικούς μπορεί να αξίζει η ιστορική αναδρομή ώστε να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του είδους και πως φτάσαμε στα FPS - "ταινίες". Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο review μου .
Last edit: 13 Jul 2020 14:38 by Γιώργος Τζίτζιφας.