Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty 4: Modern Warfare

More
30 Jun 2009 18:17 #55263 by Στέφανος Τρίγγας
Το οτι ακομα παιζω Cod4 σημαινει 2 πραγματα. 1)Πως εχω ταλεντο και δε βαριεμαι! :D
2) Πως ειναι παιχνιδαρα!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2009 14:11 #58513 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Φωτογραφία εκτρομα του COD4 στο Wii

Βγήκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες για το Call of Duty 4 στην έκδοση του Wii. Με μια ματιά βλέπετε πόσο… λίγο αφοσιώθηκαν οι developers στην ανάπτυξη του τίτλου. Είναι άκρως απαράδεκτο να βλέπουμε τέτοια γραφικά στην κονσόλα της Nintendo. Τέτοια ποιότητα γραφικών βλέπουμε μόνο στα χαμηλής ποιότητας παιχνιδιών στο PSP. Τουλάχιστον, μέχρι σήμερα…

Αν θέλετε να πονέσουν κι άλλο τα μάτια σας από την ασχήμια των γραφικών κάντε κλικ εδώ για να δείτε και τις υπολοιπες φωτογραφίες.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Aug 2009 15:46 #58518 by Ρωμανός Βογιατζής
Όντως μάπα τα γραφικά !

More
20 Aug 2009 16:27 #58525 by giannistrv

BigBoss wrote:

Ο πεθαμενος κατω φοραει στολη αστροναυτη???Αν δειτε το λαιμο του θα καταλαβεται τι λεω!

More
20 Aug 2009 21:54 #58546 by Ιβάν
[youtube:zlgbknq8]
[/youtube:zlgbknq8]

More
20 Aug 2009 22:24 #58550 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
αναμενουμε το modern warfare 2

More
06 Dec 2009 23:08 #66418 by Γιώργος Σουβατζίδης

angelo wrote: Ρε είναι δύσκολο, ειδικά στο veteran! Μου πετάνε και flash bangs :(
Αλλά εγώ σαν μαζόχας μου αρέσει.

Ρε φίλε χαρά στο κουράγιο σου να παίζεις FPS στο veteran, θα πρέπει να είσαι και γαμώ τους πιστολάδες!! Εγώ το παίζω στο hardened. Μπράβο συγχαρητήρια!

Syberia και ξερό ψωμί!

More
11 Dec 2009 15:28 #66596 by Ιβάν
Καλημέρα καμένοι μου φίλοι. Κάποιος που έχει τερματίσει το Call of Duty 4 μπορεί να με βοηθήσει; Έχω κολλήσει σε μια πίστα και όταν είμαι σε τελική ευθεία για να μπω μεσα και να κλείσω την πόρτα με καίει η φωτιά! Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί είναι ωραίο παιχνιδάκι αλλά αυτή η πίστα μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Δείτε και το walkthrough για να καταλάβετε σε ποια πίστα είμαι.

[youtube:1arahww3]
[/youtube:1arahww3]

More
16 Dec 2009 14:21 #66799 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κάνεις ακριβώς ότι δείχνει το walkthrough? Αν ναι, δοκίμασε να παίξεις το level από την αρχή. Πήγαινε στο menu και πάτα restart level (οχι checkpoint). Κάποιες φορές κολλάει η πίστα (μου έτυχε και μένα να κολλήσει αλλά αλλού)

Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να προκαλεί το κάψιμο σου στις φλόγες, αμα μου ερθει τίποτα άλλο στο μυαλό θα σου πω...

Κανεις αλλος που να εχει τερματισει το cod4 προσφατα; Γιατι παει καιρος απο τοτε και μπορει να μου διαφευγει κατι.. :?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Dec 2009 12:09 #66849 by Στέφανος Τρίγγας

TakiTsan wrote: Καλημέρα καμένοι μου φίλοι. Κάποιος που έχει τερματίσει το Call of Duty 4 μπορεί να με βοηθήσει; Έχω κολλήσει σε μια πίστα και όταν είμαι σε τελική ευθεία για να μπω μεσα και να κλείσω την πόρτα με καίει η φωτιά! Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί είναι ωραίο παιχνιδάκι αλλά αυτή η πίστα μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Δείτε και το walkthrough για να καταλάβετε σε ποια πίστα είμαι.

Καταρχην πηγαινε στην πορτα οσο πιο γρηγορα μπορεις χωρις να καθεσαι να σκοτωνεις ολους τους κακους και πηγεναι στην πορτα.Τωρα αμα παλι ψοφας κανε restart level.Παντως σε μια στιγμη ακουγεται ενας να μιλαει απο τα μεγαφωνα και να λεει τα δευτερολεπτα που μενουν μεχρι να γινει αναφλεξη των πυραυλων οποτε αμα το ακουσης και δεν εισαι κοντα στην πορτα πεθαινεις.Και επισης την πορτα την κλεινει ο Cpt.Price οχι εσυ με το που την περασεις την πορτα.