Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο είναι το καλύτερο FPS όλων των εποχών?

More
14 Aug 2018 10:24 #218484 by Petros
Υπάρχουν πολλα παιχνίδια που θα μπορούσα να πω ότι για μένα ειναι τα καλύτερα αλλα μπορώ να πώ ότι για μένα θα έλεγα τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια όλον τον εποχών θα είναι Titanfall και Half-Life. Θυμάμαι όταν κυκλοφορίσε το half life 2 ημουν την πρώτη μέρα εξω να το αγωράσω και το Titanfall για μένα ήταν και θα έιναι το πρώτο Multiplayer game που με κράτισε τα τελευτάια χρώνια.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2018 00:18 - 05 Oct 2018 00:28 #219200 by Blood Prince
Απ'οτι είδα δεν έχω ξαναποστάρει σε αυτό το topic.Ευτυχώς γιατί όπου πάω βρίσκω παλιότερες απόψεις μου. lol

Λοιπόν εγώ ευχαριστήθηκα αρκετά τα Call of Duty 2 (πάρα πολλές ώρες και πολύ κάψιμο ακόμα και σχετικά πρόσφατα,και όχι μόνο το μακρινό 2006) , Call of Duty Modern Warfare,Call of Duty World at War,Call of Duty Black Ops 2, και Call of Duty Ghosts (έτρεχε στο Laptop μου με την μνήμη Ram 8 GB παρά την άθλια κάρτα γραφικών)

Τα παραπάνω FPS για μένα ξεχώρισαν. xD

Edit:Εφόσον κυκλοφορήσει ένα sequel του Call of Duty Ghosts για PS4 το οποίο να περιέχει ανάλογης διάρκειας Campaign με τον προκάτοχο του θα το αγοράσω οπωσδήποτε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Oct 2018 00:28 by Blood Prince.

More
27 Feb 2019 22:50 #223637 by Κωστας Σουφλακος
Λοιπον αν και ειδα λιγο αργα το topic θα πω πως ειμαι αναμεσα στα cod mw3 , cod bo2 και bf4 . Εχω αφιερωσει απειρες ωρες και στα 3 games και ειναι απλα υπεροχα . Οταν πρωτο επιασα ομως το bf4 στα χερια μου απλα εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν ειδα το gameplay του ( ηταν το πρωτο bf που ειχα παιξει ) . Γενικα το bf4 για μενα ειναι το τοπ fps γιατι ειχες την δυνατοτητα και αλλαξεις την διαμορφωση του χαρτη σε μεγαλο βαθμο , και ειχε πολυ γρηγορο και απολαυστικο gameplay

More
14 Apr 2020 12:31 #233176 by Vagelis
Σαν παλιός gamer από εποχές Doom το μόνο που με γέμισε σε όλους τους τομείς ήταν το Borderlands 2

More
23 Jan 2021 02:27 #244996 by Frazzle
Call of Duty: Modern Warfare, οχι το remastered, ούτε το καινούργιο που βγήκε πρόσφατα. Αναφέρομαι στο παλιό. Είδικα σε πίστες οπως shipment ή crossfire, το έκαιγα στα λανάδικα με τις ώρες. Καλές εποχές!