Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Syn: Open world Cyberpunk FPS από την Tencent

More
30 Jun 2020 22:29 #236067 by Μάνος Γρυπάρης

Η Tencent ανακοίνωσε το Syn. Ένα open world Cyberpunk FPS το οποίο μας θυμίζει κάτι από Cyberpunk 2077, με την διαφορά ότι προφανώς δεν θα έχει τα RPG στοιχεία του.
Το Syn ανακοινώθηκε στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείας και αναπτύσσεται από την Lightspeed και την Quantum Studios, οι οποίες παλιότερα εργάζονταν στο port του PUBG για κινητά. Αναπτύσσεται με την Unreal Engine και η Tencent έχει φροντίσει να σχεδιάσει τα μαλλιά τόσο ρεαλιστικά, που το σύστημα απεικόνισής τους βασίζεται στις πλεξούδες τους. Το character customization αναμένεται να είναι αρκετά βαθύ.

Το Syn θα έχει τρία factions και ο κάθε playable χαρακτήρας θα συνοδεύεται από ένα cybet pet, το οποίο θα δέχεται επίσης customizations και μάλιστα αρκετά στυλάτα. Θα υπάρχουν επίσης οχήματα τα οποία θα είναι και αυτά customizable, καθώς θα μπορείτε να τους αλλάξετε τα εξαρτήματα και την εμφάνιση.

Το σενάριο  του Syn θα μας μεταφέρει στο 2035. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο για το αν θα αποτελεί ένα online παιχνίδι ή αυστηρά single-player. Αν είναι online, στυλ που μας έχει συνηθίσει η Tencent, τότε θα μπορεί να διαφοροποιηθεί από το Cyberpunk 2077, που θα εστιάσει κυρίως στο single-playter. Η Tencent ανακοίνωσε επίσης ότι σκοπεύει να ξοδέψει ένα marketing budget παγκοσμίως για να μπορέσει να διαδώσει το παιχνίδι της όχι μόνο στην Ασία αλλά και στις χώρες της Δύσης.

Για να δούμε τι θα καταφέρει η Tencent. Εμένα πάντως μου φαίνεται για αντιγραφή του Cyberpunk 2077, ειδικά αν θα είναι single-player. Μακάρι να είναι online για να προσφέρει κάτι το διαφορετικό. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.