Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Call of Duty: Modern Warfare (2019)

More
11 Sep 2019 19:21 #226695 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Modern Warfare 2019
Με υποστήριξη ray tracing.

Το νέο Call of Duty: Modern Warfare θα έχει υποστήριξη ray-tracing. Θα έχει ray-traced σκιές στο campaign και στο 2v2 Gunfight mode του multiplayer.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ από την Nvidia:

To νέο Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2019 12:30 #226725 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Modern Warfare: Δωρεάν περίοδος για τους κατόχους PS4
Παίξτε το 2v2 competitive mode "Gunfight".

Αν ψάχνατε κάτι καινούργιο να παίξετε με παρέα μέσα στο σαββατοκύριακο, βρέθηκε η λύση.

Από τις 23 μέχρι τις 25 Αυγούστου, αν είστε κάτοχος PS4 μπορείτε να παίξετε το 2v2 competitive mode του Modern Warfare. Υπάρχουν πέντε χάρτες για να παίξετε ξύλο: οι Stack, King, Speedball, Docks και Pine. Οι οποίο προσφέρουν αρκετή ποικιλία, από μεγάλα δάση, σε λιμάνια και τεράστιες αποθήκες, θα τα δείτε όλα.

Στο εν λόγω Gunfight mode, θα έχετε μια ζωή, έναν συμπαίκτη και δύο αντίπαλους για να σκοτώσετε. Νικάει όποιος φτάσει πρώτος τους έξι γύρους και δεν μπορείτε να κάτσετε να περιμένετε να περάσουν οι γύροι, γιατί μετά από 40 δευτερόλεπτα κάνει spawn μια σημαία και έχετε λίγο χρόνο για να την κερδίσετε.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

More
13 Sep 2019 22:49 #226855 by Γιώργος Τζίτζιφας

Blood Prince wrote:

Insane wrote: Το παιχνίδι θα έχει single-player campaign, ενώ στο σενάριο θα επισκεφθείτε ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και χώρες της Μέσης Ανατολής. Φυσικά θα υπάρχουν και τα γνωστά online multiplayer modes, τα οποία θα υποστηρίζουν για πρώτη φορά cross-platform μεταξύ όλων των format.

To Single Player Campaign είναι ο λόγος που μου τραβάει την προσοχή.

Κι εμένα. Έχω βαρεθεί με τα FPS που έχουν campaign-ξεπέτα ίσα ίσα ως δικαιολογία για το multiplayer. Θέλω σενάριο αντάξιο των παλιών COD/Medal of Honor.

More
14 Sep 2019 12:51 - 16 Sep 2019 12:37 #226860 by Κωστας Σουφλακος
Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο . Τo καλύτερο σενάριο σε campaign από τα call of duty που έχω παίξει ήταν στο Mw3 . Επίσης όμορφο σενάριο είχε και το infinity warfare , αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα . Εγώ το νέο call of duty αν το πάρω , θα το πάρω κατά κύριο λόγο για το campaign (αν αξίζει) , και για τα special ops.
Last edit: 16 Sep 2019 12:37 by Κωστας Σουφλακος .

More
16 Sep 2019 12:35 #226958 by Κωστας Σουφλακος
Χθες έπαιξα αρκετές ώρες την beta του call of duty mw 2019 , και έχω να πω πως το χάρηκα πιο πολύ απ ότι περίμενα . Αρχικά θέλω να πω πως το gameplay του είναι αρκετά επηρεασμένο από άλλα games και πως το μόνο στοιχείο του call of duty είναι τα killstreaks . Πράγμα που δεν αποτελεί θεωρώ σοβαρό πρόβλημα , μιας και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει , στο σύνολο του . Επίσης ο χρόνος που πεθαίνεις είναι πολύ μικρός μιας και τα όπλα είναι πολύ overpowered . Έπιασα τον εαυτό μου λιγοστές φόρες να μπορώ να αντιδράσω τα πυρά των εχθρών , και να μπορέσω να τους σκοτώσω , ενώ ξεκίνησαν να μου ρίχνουν πρώτοι . Τα όπλα είναι εξαιρετικά και ρεαλιστικά και παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα attachments που έχουν . Τέλος , από την beta έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το multiplayer και είναι ένα cod που μετά από χρονιά αξίζει την προσοχή.

More
16 Sep 2019 13:22 - 16 Sep 2019 13:24 #226959 by Blood Prince
Το Call of Duty Ghosts μου άρεσε αρκετά και θα ήθελα να βλέπαμε το Ghosts 2..από τα Modern Warfare έχω ασχοληθεί μόνο με το πρώτο.

Με τόσο μικρό campaign που έχουν τα Call of Duty σκέφτομαι να ακολουθήσω την τακτική της ενοικίασης από εδώ και τώρα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Sep 2019 13:24 by Blood Prince.

More
21 Sep 2019 19:54 #227118 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Modern Warfare: Οι απαιτήσεις στα PC
Σύμφωνα με την beta.

Η Activision ανακοίνωσε τις απαιτήσεις του Call Of Duty: Modern Warfare στα PC, σύμφωνα με την beta. Στην τελική έκδοση ενδέχεται να αλλάξουν.

Ελάχιστες απαιτήσεις:

CPU: Intel Core i5 2500k ή αντίστοιχο AMD
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1650 4GB ή AMD Radeon HD 7950
RAM: 8GB RAM
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 45GB

Προτεινόμενες απαιτήσεις:

Σύστημα με DirectX 12 ή νεότερη έκδοση
CPU: Intel Core i7 4770k ή αντίστοιχο AMD
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 6GB ή AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
RAM: 16GB RAM
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 45GB

Η πρώτη open beta έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο PS4, από τις 12 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει το beta testing στα PC. Αν έχετε προπαραγγείλει το Modern Warfare τότε θα έχετε πρόσβαση στη beta το διάστημα 19-20 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια η beta θα συνεχίσει για όλα τα format και όλους τους παίκτες το διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 25 Οκτωβρίου.

More
25 Sep 2019 19:07 #227183 by Γιώργος Β.
Το Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει multiplayer mode για 100 παίκτες
Όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα είναι battle royale.

Αν και το Call of Duty: Modern Warfare είχε ήδη το Ground War, ένα mode που υποστήριζε 64 παίκτες ταυτόχρονα, η Activision θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με δηλώσεις της αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης: "Το multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 100 παίκτες ταυτόχρονα σε συγκεκριμένες εμπειρίες που θα είναι διαθέσιμες στις 25 Οκτωβρίου".

Η δήλωση αυτή της Activion παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η χρήση του πληθυντικού υπονοεί την ύπαρξη περισσότερα modes που θα φιλοξενούν 100 παίκτες. Ωστόσο, το γεγονός ότι επιλέχθηκε η λέξη "αναμένεται" σημαίνει ότι αυτά ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα με την κυκλοφορία του game.

Τον Αύγουστο, ο Joel Emslie της Infinity Ward δήλωσε ότι το Call of Duty: Modern Warfare θα έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει περισσότερους από 100 παίκτες, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα. Όπως είχε γράψει και το Gameworld.gr υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το ενδεχόμενο το Modern Warfare να διαθέτει battle royale mode, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς Activision. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απίθανο ο νέος τίτλος της σειράς να ακολουθήσει στα χνάρια του Black Ops 4 και να ενσωματώσει ένα mode αντίστοιχο του Blackout. Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει δωρεάν DLC maps μετά την κυκλοφορία του ενώ οι κάτοχοι PS4 θα έχουν πρόσβαση και στο Survival mode στο Spec Ops.

More
27 Sep 2019 02:20 #227201 by Σταμάτης Καράμπογας
Streamer έλεγε "Xbox Turn Off" σε αντιπάλους του και τους έκλεινε την κονσόλα
Μιας και το Modern Warfare υποστηρίζει crossplay, ένας streamer σκέφτηκε να πει στο μικρόφωνό του "Xbox Turn Off" και να κλείσει τα Xbox των παικτών που περίμεναν στο lobby. Κατάφερε επιτυχώς να κλείσει τουλάχιστον 2 κονσόλες με αυτό το "τρίκ".
Δείτε τον εδώ σε δράση.

Science isn’t about why! It’s about why not!

More
27 Sep 2019 23:31 #227246 by Giorgos Tsolaridis
ΤΕΛΕΙΑ!! Τώρα ξέρω πως να περνάω την ώρα μου στο lobby αν και όταν πάρψ το CoD Modern Warfare.