Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Call of Duty

More
12 Feb 2017 23:13 #193749 by Μάνος Γρυπάρης
Η Activision ανακοίνωσε ότι η Sledgehammer Games, δημιουργός του Call of Duty: Advanced Warfare και συνδημιουργός του Modern Warfare 3 μαζί με την Infinity Ward, θα αναλάβει και το νέο Call of Duty.

Η σειρά θα "επιστρέψει στις ρίζες της" σύμφωνα με την Activision, με "παραδοσιακό σύστημα μάχης" όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε οικονομικό meeting της εταιρείας. Η Activision θεωρεί ότι το Infinite Warfare είχε υψηλή ποιότητα και αρκετές καινοτομίες, αλλά δεν απέδωσε όπως θα περίμενε ο publisher, ενώ το setting στο διάστημα δεν έλαβε τόσο θετική ανταπόκριση.

"Αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να παρέχουμε ένα περιβάλλον που θα γίνει αποδεκτό από τους fans με πάθος. Αυτό είναι κάτι σημαντικό για την επιτυχία μας, όπως και το γεγονός ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας" καταλήγει η ανακοίνωση. Άραγε θα δούμε ξανά κάποιο setting παγκοσμίων πολέμων; Πιστεύετε ότι η Activision θα κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση;

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2017 16:48 #193769 by A
Replied by A on topic Νέο Call of Duty
Πήραν το μάθημα τους απο την EA και το Battlefield 1.
Η σειρά Cod έκανε τον κύκλο της και είναι καιρός να επιστρέψει στα παλιά. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα εκτός του οτι δεν τρελαίνομαι με έχει κουράσει κιόλας. Υπάρχουν πολλά games με μάχες σε πλανήτες και μου φαίνονται όλα ίδια. Μόνο Halo 5 γουστάρω τρελα.
Οποτε το νέο cod πρέπει να δώσει ξανά πόνο με μάχες στα μέτωπα του Β' παγκόσμιου , όμως πρέπει να προσθέσει νέους στρατούς (πχ Πολωνους, Φιλανδους, εξεγέρσεις σε γκέτο εβραίων, αντιπάλους όπως Hitler's youths), μάχες σε νέες περιοχές, ίσως και λιγότερο γνωστές, με εξίσου μεγάλης σημασίας στην έκβαση του πολέμου. Έχω κι αλλα που θέλω να δω...

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
13 Feb 2017 16:58 - 13 Feb 2017 17:00 #193772 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Νέο Call of Duty
Εκτός απο ένα νέο Call of Duty το οποίο αφορά τους παγκόσμιους πολέμους αν και έχω δει ήδη το World at War θα ήθελα να δω μια συνέχεια του Call of Duty Ghosts.

Είναι κρίμα να ολοκληρωθεί το campaign με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε και να μην υπάρξει συνέχεια.Αν το νέο Call of Duty έχει να κάνει με παγκόσμιο πόλεμο εγώ προσωπικά θα ήθελα να ήταν σχετικό με τον β'παγκόσμιο πόλεμο αλλά σε περιοχές διαφορετικές απο αυτές οι οποίες διαδραματίζονταν στο World at War για να μην δούμε μια επανακυκλοφορία με απλά καλύτερα γραφικά. xD

Βέβαια υπάρχει περίπτωση και για Modern Warfare 4.Κανείς δεν ξέρει.Πάντως ακόμα και αν το σενάριο είχε να κάνει με πόλεμο στην μέση ανατολή όπως στο Battlefield 3 θα ήμουν ευχαριστημένος αρκεί να μην ξαναδώ πάλι τα φουτουριστικά των Advanced και Infinite Warfare αλλά και του BlackOps 3.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Feb 2017 17:00 by Blood Prince.