Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Destiny 2

More
05 Nov 2018 23:25 #219958 by Astro
Replied by Astro on topic Destiny 2
Τι 80 giga ρε παιδι μου, μεχρι να κατεβει κλαφτα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2018 17:00 #219965 by Άκης Ζαχαριάδης
Αφού κατεβάσαμε τα 80+ Giga, μπορώ να πω οτι άξιζε. Από μουσική και σκηνικά ειναι τέλειο. Σε Full Graphics μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα. Περισσότερα στο video που ακολουθεί:

The following user(s) said Thank You: Βασίλης Καψάλης

More
10 Nov 2018 02:32 - 10 Nov 2018 02:33 #220073 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Activision: το Destiny 2 δεν αποδίδει όπως θα θέλαμε

Παρότι η κυκλοφορία του Forsaken βοήθησε.

Δυσαρεστημένη δηλώνει η Activision με τις πωλήσεις του Destiny 2, ακόμα και μετά την κυκλοφορία του Forsaken expansion.
Το expansion του Destiny 2 κατάφερε να φέρει σημαντικές αλλαγές, προς το καλύτερο. Έδωσε στο παιχνίδι τον νέο αέρα τον οποίο χρειαζόταν, εμπλουτίζοντάς το με νέα Supers, subclasses και νέο gear. Όπως ανέφερε όμως η Activision, σύμφωνα με τα κέρδη που έχει αποφέρει το παιχνίδι, δεν έχει φτάσει εκεί που στόχευαν. Ο γενικός διευθυντής σχολίασε το expansion: “Το Forsaken είναι ένα υψηλής ποιότητας expansion και ειλικρινά είναι ο,τι καλύτερο έχουμε κάνει για τη σειρά”. Πρόσθεσε επίσης: “ Ακόμα δεν έχουμε δει για τι είναι ικανό το Destiny, πράγμα το οποίο έχει οδηγήσει σε ανεπαρκή ανταπόκριση στις προσδοκίες μας”.
Για να καταφέρει η Activision να αποκτήσει κοινό στο παιχνίδι της, διανέμει δωρεάν το παιχνίδι μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Σίγουρα, σκοπεύει να πουλήσει περισσότερα Forsaken expansions, ενώ παράλληλα να κρατήσει τους hardcore θαυμαστές ευχαριστημένους.
Τον Οκτώβριο ήρθε στην επιφάνεια μια φήμη που αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει ήδη η ανάπτυξη του Destiny 3, το οποίο έχει σαν κύριο στόχο του το hardcore κοινό το οποίο αναμένει περισσότερο περιεχόμενο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 10 Nov 2018 02:33 by Giorgos Tsolaridis.

More
02 Dec 2018 18:22 #220607 by Βασίλης Καψάλης
Αυτά τα update των 13 gb μας πονάνε εδώ στην Ελλαδα...

you see but you do not observe...

More
03 Dec 2018 00:23 #220617 by Astro
Replied by Astro on topic Destiny 2
Αχ αυτα τα update με την γραμη που εχω...βοηθεια.

More
24 Jan 2019 13:48 #222601 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny 2
Εχουν βρεθει ολοι οι κωδικοι για τον τοιχο των ευχων και το raid last wish?

Αν ναι η 15 wish τι ακριβως κανει?

Και μπορουμε να χρησιμοποιοσουμε σε καθε χαρακτηρα την 1 wish για να παρουμε 3 κλειδια(Ενα σε καθε χαρακτηρα) και μετα να χρησιμοποισουμε μια αλλη ευχη ή ακομα και η πρωτη ευχη δουλευει σαν τις αλλες που στην ουσια ειναι checkpoints του last wish raid?

More
10 Apr 2019 19:00 #224601 by Άκης Ζαχαριάδης
Λάθος της Bungie κάνει διαθέσιμο PS4-exclusive όπλο του Destiny 2 σε PC και Xbox One

Το πρόβλημα θα διορθωθεί σύντομα.

Η Bungie έκανε καταλάθος διαθέσιμο το όπλο Waveslpitter του Destiny 2 Forsaken expansion σε PC και Xbox One, ενώ προορίζοταν μόνο για το PS4.

Το όπλο έγινε διαθέσιμο τον προηγούμενο Σεπτέβρη στο Forsaken expansion και μέσω ενός bug κάποιοι PC χρήστες κατάφεραν να το αποκτήσουν. To Wavesplitter είναι ένα Exotic trace rifle διαθέσιμο μόνο σε PS4. Το εβδομαδιαίο Destiny 2 patch έδωσε στους χρήστες Xbox One και PC την δυνατότητα να πάρουν το όπλο από drop, αφού είναι ένα Forsaken Exotic όπλο. Η Bungie προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα αφού το exclusive content γίνεται διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες μετά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του.

More
15 Apr 2019 15:23 - 15 Apr 2019 15:26 #224691 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny 2
Θα το δώσουν και στους xbox one gamers λογο του λαθους ή μονο στους ps4 gamers?

Το suros catalyst είναι τόσο σπάνιο drop;

Έχω παίξει τουλάχιστον 50 mayhem που έχει νικήσει η ομάδα μου και δεν μου το έχει ρίξει ακόμα ενώ το catalyst του hard light και prospector μου το έριξε πολύ γρήγορα από strikes που πέφτουν μεν αλλά τα έριξε πολύ πιο γρήγορα.
Last edit: 15 Apr 2019 15:26 by Grigoris.

More
17 Apr 2019 00:19 #224705 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Εχουν βρεθει ολοι οι κωδικοι για τον τοιχο των ευχων και το raid last wish?

Αν ναι η 15 wish τι ακριβως κανει?

Και μπορουμε να χρησιμοποιοσουμε σε καθε χαρακτηρα την 1 wish για να παρουμε 3 κλειδια(Ενα σε καθε χαρακτηρα) και μετα να χρησιμοποισουμε μια αλλη ευχη ή ακομα και η πρωτη ευχη δουλευει σαν τις αλλες που στην ουσια ειναι checkpoints του last wish raid?

Δες εδώ ακριβώς τι παίζει.

Θα το δώσουν και στους xbox one gamers λογο του λαθους ή μονο στους ps4 gamers?

Το suros catalyst είναι τόσο σπάνιο drop;

Έχω παίξει τουλάχιστον 50 mayhem που έχει νικήσει η ομάδα μου και δεν μου το έχει ρίξει ακόμα ενώ το catalyst του hard light και prospector μου το έριξε πολύ γρήγορα από strikes που πέφτουν μεν αλλά τα έριξε πολύ πιο γρήγορα.

Θα το δώσουν μετά από ένα χρόνο λογικά.
Ναι και πολυσυζητημένο στο Reddit. Σε άλλους τυχαίνει mid-game, σε άλλους πιο μετά.
www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/bc1bun/suros_catalyst/

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Aug 2019 11:42 #226272 by Σταύρος Αντωνόπουλος
H νέα έκδοση του Destiny 2 φέρνει πολλές αλλαγές στο PvP mode

H νέα έκδοση του παιχνιδιού, Destiny 2: New Light, θα φέρει πολλές αλλαγές μέσω της επερχόμενης δωρεάν έκδοσης του.

Κάποιες από τις αλλαγές αυτές επισημοποιήθηκαν από τον Luke Smith, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού. Έτσι, σύμφωνα με διαρροές πληροφοριών από τον ίδιο τον game director του παιχνιδιού. Στο πλήρες κείμενο του, αναφέρει αρκετές λεπτομέρειες για τις νέες αλλαγές, ωστόσο την προσοχή τραβούν οι αλλαγές στο PvP mode. Συγκεκριμένα ο games director δήλωσε:

" Δεν έχουμε κυκλοφορήσει ακόμα μια μόνιμη έκδοση παρόμοιων PvP mode, πέρα από κάποια trials και στο Destiny 1. Κάναμε πολλές αλλαγές, όμως δεν έχουν να δηλώσουμε κάτι παραπάνω καθώς δεν έχουμε επιτύχει τις ποιοτικές βελτιώσεις που χρειάζονται."

Έτσι μέσω μιας λίστας ο Smith ανακοίνωσε τις εξής αλλαγές:

" -Έχουμε καταργήσει τα Quickplay και Competitive modes. Στην θέση τους προσθέσαμε το Classic Mix, στο οποίο περιέχονται τα Control, Clash και Supremacy modes.
- Το Competitive mode αντικαταστάθηκε με ένα 3v3 Survival mode.
- Προσθέσαμε και ένα Solo Survival mode που σας εξασφαλίζει Glory points.
- Επίσης θεωρούμε ότι ένα 6v6 mode μπορεί να βάλει τους νέους παίκτες στο κλίμα του παιχνιδιού, λίγο πιο ομαλά.
- Τα 6v6 και 4v4 modes θα αλλάζουν σε Clash, Supremacy, Mayhem, Lockdown και Countdown.
- Προσθέσαμε 6v6 και 4v4 εβδομαδιαία events.
- Επιπλέον αλλάζει και το matchmaking, καθώς με την νέα έκδοση θα εισέλθουν αρκετοί νέοι παίκτες που δεν θα έχουν την απαιτουμένη εμπειρία να παίξουν με άλλους χρηστές. "

Αυτές αποτελούν ίσως και τις σημαντικότερες αλλαγές που αναφέρει ο game director. Η free-to-play έκδοση του Destiny 2 κυκλοφορεί 1η Οκτωβρίου.