Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Φήμη για 5ο Killzone

More
06 Sep 2016 23:56 - 06 Sep 2016 23:58 #187236 by Μάνος Γρυπάρης
Ο managing director της Guerilla Games, Hermen Hulst, δήλωσε στο περιοδικό Game Informer, ότι η σειρά Killzone έφτασε ένα τέλος με το Killzone: Shadow Fall το 2013, αλλά ότι "η πόρτα παραμένει ανοιχτή για περισσότερα Killzone στο μέλλον".
"Το Killzone είναι πολύ σημαντικό για την Guerilla Games. Αγαπάμε την συγκεκριμένη σειρά η οποία μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά ταυτόχρονα αφήνουμε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να πω ότι δεν θα κάνουμε ποτέ κάτι καινούργιο; Δεν μπορούμε να κάνουμε ποτέ οριστικές δηλώσεις για το μέλλον του Killzone.

Άνα δύο χρόνια αξίζει να σημειώσουμε ότι η Sony κυκλοφορεί κι από ένα Killzone, ενώ το 2015 ο Hulst είχε επίσης δηλώσει ότι "είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε για το επόμενο Killzone" μιας και η Guerilla αναπτύσσει το Horizon: Zero Dawn.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 06 Sep 2016 23:58 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.