Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Titanfall 2

More
04 Nov 2016 13:23 #189158 by Παντελής Δασκαλέλος
Titanfall 2 review

Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για όσους περίμεναν το review του Titanfall 2 νωρίτερα ώστε να διαμορφώσουν άποψη για το τελικό προιόν, αλλά παρέλαβα το promo την Τρίτη. Σε δεύτερη φάση δηλώνω φανατικός φίλος του Titanfall έχοντας αφιερώσει δεκάδες ώρες σε αυτό (είμαι λίγα level πριν το Generation 3) και όπως είναι φυσικό περίμενα με τεράστια αγωνία τον διάδοχό του.

Όπως είναι γνωστό, εδώ για πρώτη φορά υπάρχει ένα ολοκληρωμένο single-player campaign και όπως θα δείτε και στο review είναι εξαιρετικό παρά την μετά βίας ικανοποιητική διάρκειά του. Η σχέση μεταξύ Pilot και Titan αποδίδεται εξαιρετικά, ενώ υπάρχουν στιγμές που θα γελάσετε και στιγμές που θα συγκινηθείτε. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι πέρα από το shooting υπάρχει άφθονο parkour, αμυδρά Platform στοιχεία και environmental γρίφοι, αλλά και ελευθερία προσέγγισης σε κάποιες αποστολές η Respawn Entertainment παίρνει άριστα στο single-player κομμάτι του Titanfall 2.

Ερχόμαστε στο multiplayer, το οποίο έχει πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία με αυτή του πρώτου Titanfall. Υπάρχουν κάποια θετικά νέα στοιχεία, όπως νέα abilities και Titans, καθώς και βελτιωμένο matchmaking, αλλά και αρκετά αρνητικά. Το map design το θεωρώ κατώτερο, υπάρχει θέμα με το balancing καθότι οι παίκτες μεγαλυτέρου level έχουν πλεονέκτημα, αλλά και η απουσία κινήτρου για λιώσιμο στους servers. Αν υποθέσουμε ότι αφιερώσετε 10-20 ώρες για να ανεβείτε level και να ξεκλειδώσετε όλα τα όπλα δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο για να συνεχίσετε. Αντίθετα στο πρώτο Titanfall είχαμε ranked play, stars σε κάθε map ανάλογα με τις επιδόσεις σε κάθε mode και δεκάδες achievements που σχετίζονταν με το multiplayer.

Προσωπικά αν δεν προστεθεί νέο περιεχόμενο (περιμένουμε maps και modes) δεν πρόκειται να κάτσω να αφιερώσω 60-70 ώρες όπως έκανα στο Titanfall. Έχω την εντύπωση ότι την άποψη αυτή την συμμερίζονται και οι βετεράνοι παίκτες του Titanfall.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2016 14:02 #189159 by Petros
Replied by Petros on topic Titanfall 2
θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου στο θέμα ότι το Πρώτο Titanfall πέρα από τα Gen.... (Έφτασα Gen 10... για να φανταστείς) δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει και δεν πιστεύω να σε κάνει να συνεχίζεις να παίζεις στο PC τουλάχιστον, από τι στιγμή που στο Lobby δεν είχε κόσμο,άντε να είχε 500-1000 world wide σε κάποιες ώρες και το μονο mode ήταν το Attrition, για να βρεις σωστό group. Το Ranked play μπήκε πολύ μετά αλλά το παιχνίδι στο PC τουλάχιστον ήταν "Dead" πολύ μικρο Playbase. Το πρώτο παιχνίδι δεν είχε πολλά unlockables και γενικά ελλιπές content. To 2 από την άλλη από όσο έχω δει έχει πολλά πράγματα να κάνεις unlock, more weapons, More titans etc. Δεν μπορώ να σου πω για τις πίστες δεν τις έχω παίξει. Αλλα χαίρομαι που έφεραν την Angel City πάλι. Ωραίος χάρτης. Κάτι τελευταίο θέλω να πιστεύω ότι πολλά που ανέφερες που λείπουν πιθανό να μπουν αργότερα αν αποφασίσουν να το υποστηρίξουν κάτι που περιμένω να δω.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
11 Nov 2016 15:10 #189344 by Παντελής Δασκαλέλος

GamerUrso wrote: θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου στο θέμα ότι το Πρώτο Titanfall πέρα από τα Gen.... (Έφτασα Gen 10... για να φανταστείς) δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει και δεν πιστεύω να σε κάνει να συνεχίζεις να παίζεις στο PC τουλάχιστον, από τι στιγμή που στο Lobby δεν είχε κόσμο,άντε να είχε 500-1000 world wide σε κάποιες ώρες και το μονο mode ήταν το Attrition, για να βρεις σωστό group. Το Ranked play μπήκε πολύ μετά αλλά το παιχνίδι στο PC τουλάχιστον ήταν "Dead" πολύ μικρο Playbase. Το πρώτο παιχνίδι δεν είχε πολλά unlockables και γενικά ελλιπές content. To 2 από την άλλη από όσο έχω δει έχει πολλά πράγματα να κάνεις unlock, more weapons, More titans etc. Δεν μπορώ να σου πω για τις πίστες δεν τις έχω παίξει. Αλλα χαίρομαι που έφεραν την Angel City πάλι. Ωραίος χάρτης. Κάτι τελευταίο θέλω να πιστεύω ότι πολλά που ανέφερες που λείπουν πιθανό να μπουν αργότερα αν αποφασίσουν να το υποστηρίξουν κάτι που περιμένω να δω.

Καταρχήν χαίρομαι που μιλάω με βετεράνο του Titanfall, πόσο μάλλον με κάποιον που χτύπησε Gen10. Αυτό με το dead community στα PC δεν είναι πρόβλημα του Titanfall, αλλά νομίζω γενικό πρόβλημα των κυκλοφοριών αυτού του τύπου στα PC. Στο Xbox One το Titanfall δεν πέθανε ποτέ και ακόμη και στο Xbox 360 αν μπεις τώρα υπάρχουν περισσότεροι ενεργοί χρήστες.

Κάποια στιγμή τόσο στο πρώτο Titanfall, όσο και σε αυτό τα unlockables τελειώνουν, το θέμα είναι τι γίνεται μετά και τι κίνητρα υπάρχουν για να συνεχίσεις. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το Ranked play άργησε να μπει, όπως και ότι δεν αποκλείεται να το δούμε στο Titanfall 2 στην πορεία. Επειδή όμως μου αρέσει πάντα να μιλάω με βάση τα προσωπικά βιώματά μου θυμάμαι τον ευατό μου να ρίχνει απαναωτά 4ωρα στο Titanfall τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Μετά μόλις χτύπησα Generation 2 το άφησα και επέστρεψα σταδιακά με τα DLC και τα updates. Με το Titanfall 2 δε νιώθω αυτή την πόρωση.

More
11 Nov 2016 15:33 #189345 by Petros

Με το Titanfall 2 δε νιώθω αυτή την πόρωση.

Κατάλαβα γιατί όμως; Τι είχε το ένα που δεν έχει το 2; μήπως δεν προσφέρει τόσο μεγάλες διαφορές όσο το πρώτο; Δεν το έχω παίξει ακόμα. Να σου πω την αλήθεια διστάζω να το πάρω ακόμα γιατί φοβάμαι μήπως καταντήσει το Community του στα PC σαν το ένα. Θα δείξει πάντως απο όσα έχω δει μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ κομπλέ παιχνίδι.

More
11 Nov 2016 16:11 #189346 by Παντελής Δασκαλέλος
Σαφώς και δεν έχει πολύ μεγάλες διαφορές στο multiplayer. Ακόμη και τα όπλα είναι πάνω κάτω τα ίδια, στους Titans υπάρχει μόνο ουσιαστική διαφοροποίηση. Άσε που μου λείπει αφάνταστα το Frontier Defense. Και ένας επιπλέον λόγος είναι ότι δεν έχει Achievements που να σχετίζονται με το multiplayer, οπότε για την ώρα προτιμώ να παίζω multiplayer στο πρώτο Titanfall σε Xbox One και Xbox 360.

More
11 Nov 2016 16:19 #189348 by Petros
Και μενα με ενοχλεί που δεν υπάρχει Achivement System στο PC.... αλλα σε αυτό φταίει ή ΕΑ ..... Δεν έχω Xbox One αρά μονο στο PC μπορώ να παίξω.

More
02 Dec 2016 18:45 #189974 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Video review για το Titanfall 2 από τον Μάνο!

More
23 Mar 2017 22:32 #195757 by Angel
Replied by Angel on topic Titanfall 2
Colony Reborn

Το Colony map από το πρώτο Titanfall επιστρέφει, μαζί με ένα νέο Pilot execution και το όπλο R-101 carbine που θα κάνει και αυτό την επανεμφάνισή του. Ταυτόχρονα, θα προστεθούν νέα cosmetic αντικείμενα για να αγοράσετε. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω.

Να αναφέρουμε οτι το νεο DLC θα διατεθεί στις 30 Μαρτίου δωρεάν.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
24 Mar 2017 16:04 - 24 Mar 2017 16:04 #195795 by Petros
Amazing :) μια απο τις αγαπημένες μου πιστες και το classic οπλο επιστρέφει!! ανηπομονό ! όποιος παιζεί ας με κάνει add =). Εχω φτάσει τις 100Ωρες ^^

Last edit: 24 Mar 2017 16:04 by Petros.

More
31 Mar 2017 23:13 #196379 by Angel
Replied by Angel on topic Titanfall 2
Δωρεάν Multiplayer

Η EA θα μας δώσει άλλο ένα δωρεάν multiplayer trial για το Titanfall 2 αυτό το τριήμερο, σε όλα τα format. Πέρα από το δωρεάν multiplayer, υπάρχει πρόσβαση στο Training Gauntlet και την single-player αποστολή "The Beacon".

Πέρα από το δωρεάν multiplayer, υπάρχει και ένα νέο update στο παιχνίδι με την ονομασία Colony Reborn, το οποίο προσθέτει τον χάρτη Colony απ' το πρώτο παιχνίδι, μια νέα έκδοση του R-101 και το νέο execution Curb Check. Προστέθηκαν ακόμη διάφορα αντικείμενα που αλλάζουν την εμφάνιση του χαρακτήρα σας.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.