Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Mean Greens - Plastic Warfare

More
18 Feb 2016 18:20 - 18 Feb 2016 18:22 #176870 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ένα παιχνιδάκι το οποίο δεν έχω παίξει, αλλά μου έχει δημιουργήσει πολύ καλές εντυπώσεις από όσα έχω δει, για τον πανέξυπνο και πλουσιότατο σχεδιασμό του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα της κάθε πίστας είναι το The Mean Greens - Plastic Warfare. Πρόκειται για ένα multiplayer third person shooter που ενδείκνυται για παρέα. Όπως λέει και το όνομα, έχουμε να κάνουμε με... πλαστικούς στρατιώτες τους οποίους έχουν σίγουρα προλάβει όσοι πλησιάζουν τα 30 παίζοντας όταν ήταν μικροί, ενώ οι πίστες βρίσκονται μέσα σε ένα τεράστιο σπίτι, δεδομένων των διαστάσεων των στρατιωτών, με παιδικά δωμάτια, μπανιέρες, ψυγεία, κλασικά ποδοσφαιράκια κι ένα σωρό άλλα ευρηματικά. Πιθανώς έχει κάποιες αδυναμίες στο gameplay του, πάντως μου φαίνεται πολύ διασκεδαστικό. Σχεδόν 8/10 στο Steam τo αξιλογούν θετικά. Το έχει παίξει κανένας?

Last edit: 18 Feb 2016 18:22 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.