Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefront: Fallout Survival

More
30 Nov 2015 13:55 - 30 Nov 2015 13:56 #171872 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Με χαρά σας παρουσιάζω και επίσημα το πρώτο video game που δημιούργησα.

Λέγεται Battlefront: Fallout Survival, το ανέπτυξα σε Unity 5 και είναι διαθέσιμο δωρεάν από σήμερα σε Android συσκευές.
Μην τρομάξετε. Το δημιούργησα απλά για πλάκα, γι' αυτό και δεν το διαδίδουμε παραέξω. Έχει χαρακτήρες από Minecraft, επιρροές από Fallout και Survival χαρακτήρα.

Το concept είναι απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαζέψετε ότι όπλο βρίσκετε και να πολεμήσετε τους εχθρούς που σας εμφανίζονται. Υπάρχουν κάθε είδους όπλα, από melee μέχρι ranged.

Κατεβάστε το δωρεάν

Περιμένουμε τα σχόλιά σας. :)
Attachments:
Last edit: 30 Nov 2015 13:56 by Γρηγόρης Βούλγαρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2015 22:55 #171909 by Georgios Manolis
Καλή προσπαθεια και μακάρι να μπορέσεις να βγάλεις κάτι και σε Windows.Ξέρω τι πονοκέφαλος είναι το όλο developing.Έχω περάσει αμέτρητες ώρες στην ArmA 2 engine για να φτιάξω κάποια πράγματα για μένα.Δε θέλω ούτε να σκέφτομαι για λανσάρισμα και ιστορίες,με πιάνει πυρετός. :P
Καλή συνέχεια μαν!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
01 Dec 2015 06:53 #171920 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Καλή αρχή, Γκρέγκορι, καλή προσπάθεια. Στο ψάρεμα κανείς δεν έβγαλε τσιπούρα με τη μία. Όλοι από σπαράκια και γύλους ξεκινούν.