Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Paladins

More
25 Nov 2015 00:01 - 20 Mar 2016 20:48 #171528 by Μάνος Γρυπάρης

Paladins: Champions of the Realm

H Hi-Rez Studios, δημιουργός των Tribes: Ascend και Smite, ετοιμάζει ένα multiplayer First-Person Shooter με την ονομασία Paladins.

Το gameplay του Paladins θα απαιτεί τακτική σκέψη, υπάρχουν Champions και character progression μέσα στη μάχη, ενώ οι χαρακτήρες που θα επιλέξετε θα πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται ώστε να βγει το καλύτερο ομαδικό αποτέλεσμα. Μετά το Smite σκεφτείτε κάτι σαν FPS με μηχανισμούς που θυμίζουν MOBA.

Το Paladins θα βασίζεται στο capture σημείων και στα sieges. Βασίζεται στα objectives και στην χρήση των abilities. Όλοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμοι εξ αρχής. Θα υπάρχουν επίσης κάρτες οι οποίες θα συλλέγονται στην πορεία του παιχνιδιού και θα αλλάζουν σημαντικά τα όπλα σας και το gameplay κατ' επέκταση.

Δείτε επίσης τους...χαριτωμένους champions του παιχνιδιού:

Η closed beta του Paladins έχει ήδη ξεκινήσει. Μάθετε περισσότερα στο www.Paladins.com

Διαβάστε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας από την beta, στο preview του Paladins.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 20 Mar 2016 20:48 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2015 13:08 #171541 by Τάσος Νικολακόπουλος
Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον. Φέρνει αναμνήσεις απο το Battlefield Heroes.

More
03 Dec 2015 18:54 #172081 by Μάνος Γρυπάρης
Χθες παίξαμε Paladins Live. Δεν ενθουσιάστηκα πολύ. Βέβαια η beta είχε ένα mode και δύο maps αλλά και μικρό ρόστερ.

Κάποιοι χαρακτήρες είναι αρκετά πιο OP.Πάντως στο πρώτο ματς failαρα γιατί προσπαθούσα με τον Buck να χτυπάω από απόσταση κάτι που με πήγε αρκετά πίσω.Το Shotgun θέλει μόνο από κοντά, κομμάτι δύσκολο.

Απ' την άλλη ο Ruckus ήταν πολύ καλύτερος για τα γούστα μου, αφού γαζώνετε ασταμάτητα τους εχθρούς από όση απόσταση θέλετε με τα minigun σας. Σπουδαίο ρόλο παίζουν και οι κάρτες που αποκτάτε. Δυστυχώς κάθε φορά σας εμφανίζονται 3 τυχαίες κάρτες κι επιλέγετε την μία. Άρα το ποιες θα σας προκύψουν είναι και λίγο θέμα τύχης.

Το αντίπαλο δέος του Overwatch. Αουτσάιντερ η Hi-Rez, για να δούμε τι θα καταφέρει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Dec 2015 00:08 #173514 by Βασιλης Γαλανος
Παιδια πειρα το key μου και ετοιμαστηκα να το καψω αλλα εχω θεματα με την εγκατασταση.Μου βγαζει ενα μηνυμα οτι κατι διακοπτει την εγκατασταση την τελευταια στιγμη καθε φορα και δεν μπορω να το κανω install στην ουσια.Οποιος την εχει παθει και αυτος ή ξερει Help!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
16 Dec 2015 00:36 #173518 by Anime Susanoo
Replied by Anime Susanoo on topic Paladins
Μπορεις να βγαζεις ενα sceenshot το προβλημα που σου βγαζει και να το ανεβασεις?

More
16 Dec 2015 00:42 #173520 by Βασιλης Γαλανος
Δεν πειραζει το βρηκα.Αν και εκανα ξανα και ξανα download τα αρχεια εχτες,σημερα που το ξανα δοκιμασα,απο εκει που κατεβαζε ενα αρχειο 47,2 MB μου κατεβηκε ενα με 48,6 MB.Μαλλον καποιο θεμα ειχε το προηγουμενο αρχειο.Οπως και να εχει το προβλημα λυθηκε ευτυχως.Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
16 Dec 2015 00:55 #173524 by Anime Susanoo
Replied by Anime Susanoo on topic Paladins
Μια χαρα! κανε με add αν θες να μπουμε και παρεα BiotechCrol με λενε

More
16 Dec 2015 13:17 #173542 by Γιάννης Μαύρενας
το καλύτερο ομαδικό αποτέλεσμα. :cheer:

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είμαι λέων. Προχθές το έμαθα που έβλεπα Μενεγάκη. Όχι, δεν ξυπνάω πρωί για να δω πρωϊνάδικα. Απλώς εκείνη τη μέρα μόλις είχα μπει σπίτι και έβαλα τηλεόραση για να κοιμηθώ. Είχαμε πάει με τα φιλαράκια στο γήπεδο το προηγούμενο βράδι. Πολύ κούραση μωρέ αδελφάκι μου! Ξέρεις πως είναι να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και εσύ να κουβαλάς τρεις σιδερόβεργες, δύο κασόνια, ένα κρύπτοναιτ, ξέρετε αυτό που δένουμε τα μηχανάκια, και το πανό; Πήγαν να μας κλέψουν το πανό τα μου...α! Μας έκαναν ένα ντου, αλλά κατάφερα και το μάζεψα! θα το έχανα θα φρίκαιρνα! Δύο μήνες το έφτιαχνα! Όχι γιατί ήταν μεγάλο, αλλά γιατί έψαχνα να βρω πως γράφεται το «κουφάλες». Ο Μάκης ο Μπαζούκας μου έλεγε ότι γράφεται με αι!

More
16 Dec 2015 15:05 #173554 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Ειναι πολυ καλο δεν το περιμενα,εχω φαει κολλημα :lol: :woohoo:

More
21 Dec 2015 14:25 - 22 Feb 2016 12:22 #173823 by Χάρης Μουταφίδης
Πολυ ενδιαφερον παιχνιδι. Μικρη απαιτηση σε γραφικα και μνημη υπολογιστη, αρκετα ελαφρυ παιχνιδι. Ενα νεο ειδος παιχνιδιου οχι απο τα κλασικα, συντομο οποτε δεν το βαριεσαι ευκολα ;ρ Δεν ειναι σιγουρος εαν ειναι pay to win game ή απλα εχω χανω σχεδον καθε φορα ;ρ παντως ειναι πολυ ωραιο! Συν το θεμα "καρτες" σου επιτρεπει καθε φορε να παιξεις, με τον ιδιο χαρακτηρα, αλλα με διαφορετικο τροπο
Last edit: 22 Feb 2016 12:22 by Πιέρρος Φουστέρης.