Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dirty Bomb

More
08 Jan 2015 01:06 #155342 by Μάνος Γρυπάρης

Η Splash Damage, εταιρεία ανάπτυξης των Wolfenstein: Enemy Territorry, Brink και Enemy Territory: Quake Wars ανακοίνωσε το Dirty Bomb.

Πρόκειται για ένα free-to-play First-Person Shooter με έμφαση στη στρατηγική και κυρίως την διασκέδαση. Όσοι παίζετε ξεκλειδώνετε Loadout cards που δίνουν στον χαρακτήρα σας όπλα, skins και boosters (ταχύτητα, stealth, reload ενώ τρέχετε, καλύτερο damage, ταχύτερο reload κτλ.)

Δεν μου αρεσαν και τόσο τα μέχρι σήμερα games της. Πάντως αυτό με τις loadout cards φαίνεται ενδιαφέρον σαν σύστημα. Δείτε ένα πρώτο δείγμα:

Το Dirty Bomb θα κυκλοφορήσει για PC και η beta του έχει ήδη ξεκινήσει. Εγγραφείτε και αν είστε τυχεροί θα ειδοποιηθείτε με email. dirtybomb.nexon.net/ . Κάποια στιγμή όταν θα πάρουμε όλοι πρόσβαση ανοίγουμε και ξεχωριστό topic στο forum Online (οποιος παρει απο τώρα ας το ανοίξει πρώτος) για να παίξουμε παρέα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2015 02:34 #155345 by Γιώργος Λόλας
Από τα λίγα matches που έπαιξα χθες που μου ήρθε το beta key, το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό.

More
11 Jan 2019 20:40 #222402 by Μάνος Γρυπάρης
Το παιχνίδι έγινε free-to-play και επίσημα. Στις 15/1/19 θα σταματήσουν και οι μικροσυναλλαγές του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)