Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sniper: Ghost Warrior 3

More
16 Dec 2014 16:33 #154305 by Παντελής Δασκαλέλος

Έρχεται το 2016.

Στις αρχές του 2016 θα δούμε το τρίτο κεφάλαιο της σειράς Sniper: Ghost Warrior σύμφωνα με ανακοίνωση της City Interactive.

To Sniper: Ghost Warrior 3 λαμβάνει χώρα στην σύγχρονη Ανατολική Ευρώπη και όπως είναι φυσικό στον ρόλο του κεντρικό πρωταγωνιστή συναντάμε έναν sniper. Με βάση το σενάριο στην συγκεκριμένη περιοχή τρεις παρατάξεις παλεύουν για την κυριαρχία και ο ήρωας σας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εχθροπραξιών. Η City Interactive πάντως μας υπόσχεται μια μη γραμμική sandbox εμπειρία, αν και για την ώρα δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα screenshots ή κάποιο βίντεο για να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Με βάση τις δηλώσεις του Marek Tyminski, του προέδρου της City Interactive, η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί το πιο επιτυχημένο project της εταιρείας από εμπορικής πλευράς, καθώς συνολικά έχουν πουληθεί περισσότερα από 5.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Το Sniper: Ghost Warrior 2 πάντως δεν κατάφερε να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, εντούτοις η πολωνική εταιρεία αυτή την φορά έχει υψηλές προσδοκίες. Ο Tyminski δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εργαζόμαστε πολύ σκληρά στο τρίτο κεφάλαιο της σειράς με στόχο να δημιουργήσουμε ένα AAA franchise, το οποίο θα αποτελέσει μέτρο αναφοράς για όσους παίκτες ψάχνουν μια αυθεντική sniper εμπειρία.”

Οι δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας σίγουρα είναι μεγαλεπήβολες, παρόλα αυτά η City Interactive μας έδειξε πρόσφατα με το Lords of the Fallen ότι έχει τα φόντα για να μας προσφέρει ποιοτικότερες δημιουργίες. Συν τις άλλοις, στην ανάπτυξη του Sniper: Ghost Warrior 3 θα συμμετέχει και ο Steve Hart, ο παραγωγός του Sniper Elite V2 της Rebellion Software.

To Sniper: Ghost Warrior 3 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2015 17:44 #162609 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Θα παρουσιαστεί στην Ε3!

Όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, CI Games, το επερχόμενο Sniper: Ghost Warrior 3 πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην φετινή Ε3. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική είδηση.

More
15 Jun 2015 12:38 #162667 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Ας ελπισουμε να ειναι καλυτερο απτο πρωτο, γτ το δευτερο δεν....δεν....

More
22 Dec 2016 11:05 #191413 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο extended gameplay βίντεο

Εξερευνώντας τις σκοτεινές γωνίες ενός slaughterhouse, το παρακάτω developer-walkthrough τοποθετεί τον ακροβολιστή σε ένα χιονισμένο δάσος , εντοπίζοντας και εκτελώντας τους στόχους του από κάλυψη. Χρησιμοποιώντας αναγνωριστικά drones για την ανίχνευση εχθρών, χρησιμοποιεί τα τελευταία για να δημιουργήσει αντιπερισπασμούς και ενέδρες.

Δείτε το stealth βίντεο:

More
17 Jan 2017 22:34 #192549 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Sniper: Ghost Warrior 3 open beta

Κάντε εγγραφή από σήμερα.

Η εταιρεία ανάπτυξης CI Games ανακοίνωσε την open beta του Sniper: Ghost Warrior 3.

Κάντε εγγραφή σε αυτό το link ώστε να είστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε το παιχνίδι. Η beta θα είναι διαθέσιμη μόνο σε PC και θα περιλαμβάνει δύο single-player αποστολές, το Cut Off και το Blockout.

Στο Cut Off οι Separatists ελέγχουν μία κεραία που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν δορυφόρους για να ελέγχουν την κίνηση του εχθρού και να επικοινωνούν με μακρινά φυλάκια. Ο Jon θα πρέπει να εισβάλει στην εγκατάσταση και να μετακινήσει τα δορυφορικά πιάτα με σκοπό να ανακόψει το σήμα του δορυφόρου. Αποκτώντας πρόσβαση στις επικοινωνίες του εχθρού θα έχετε ένα τακτικό πλεονέκτημα έναντι του εχθρού σας και πληροφορίες για τον αδερφό σας, τον Robert.

Στο Blockout, ο Jon θα πρέπει να συνεργαστεί με μια τοπική αντιστασιακή ομάδα, τους Rotki Lions, οι οποίοι θα του δώσουν την τοποθεσία ενός εκ των στόχων του. Απώτερος σκοπός σας είναι να εξολοθρεύσετε εγκληματίες και να επαναφέρετε την ειρήνη στη Γεωργία. Ο στόχος σας είναι ο Ivan Krustchev που κρύβεται σε ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα διαμερισμάτων, περιστοιχιζόμενος από φρουρούς. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το sniper σας, να μπείτε επιθετικά με το assault rifle ή να εισβάλετε αθόρυβα.

Η open beta θα ξεκινήσει στις 3 Φεβρουαρίου. Όσοι συμμετάσχετε μπορείτε αν θέλετε να στέλνετε τις εντυπώσεις σας στους developers μέσω των Steam forums.
Attachments:

More
17 Jan 2017 22:39 #192551 by Angel
Replied by Angel on topic Sniper: Ghost Warrior 3

Shikabane_Hime7 wrote: Sniper: Ghost Warrior 3 open beta

Κάντε εγγραφή από σήμερα.

Η εταιρεία ανάπτυξης CI Games ανακοίνωσε την open beta του Sniper: Ghost Warrior 3.

Κάντε εγγραφή σε αυτό το link ώστε να είστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε το παιχνίδι. Η beta θα είναι διαθέσιμη μόνο σε PC και θα περιλαμβάνει δύο single-player αποστολές, το Cut Off και το Blockout.

Στο Cut Off οι Separatists ελέγχουν μία κεραία που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν δορυφόρους για να ελέγχουν την κίνηση του εχθρού και να επικοινωνούν με μακρινά φυλάκια. Ο Jon θα πρέπει να εισβάλει στην εγκατάσταση και να μετακινήσει τα δορυφορικά πιάτα με σκοπό να ανακόψει το σήμα του δορυφόρου. Αποκτώντας πρόσβαση στις επικοινωνίες του εχθρού θα έχετε ένα τακτικό πλεονέκτημα έναντι του εχθρού σας και πληροφορίες για τον αδερφό σας, τον Robert.

Στο Blockout, ο Jon θα πρέπει να συνεργαστεί με μια τοπική αντιστασιακή ομάδα, τους Rotki Lions, οι οποίοι θα του δώσουν την τοποθεσία ενός εκ των στόχων του. Απώτερος σκοπός σας είναι να εξολοθρεύσετε εγκληματίες και να επαναφέρετε την ειρήνη στη Γεωργία. Ο στόχος σας είναι ο Ivan Krustchev που κρύβεται σε ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα διαμερισμάτων, περιστοιχιζόμενος από φρουρούς. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το sniper σας, να μπείτε επιθετικά με το assault rifle ή να εισβάλετε αθόρυβα.

Η open beta θα ξεκινήσει στις 3 Φεβρουαρίου. Όσοι συμμετάσχετε μπορείτε αν θέλετε να στέλνετε τις εντυπώσεις σας στους developers μέσω των Steam forums.

Δήλωσα και περιμένω.Ελπίζω να είναι καλύτερο απο το 2 το οποίο ναι μεν μου άρεσε πολύ αλλά δεν εντυπωσίασε.Το πρώτο δεν το έχω παίξει.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
03 Feb 2017 00:29 #193408 by Angel
Παιδιά πήρα beta key και έχω extra 3 να δώσω,όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.

More
03 Feb 2017 00:37 #193409 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Παιδιά πήρα beta key και έχω extra 3 να δώσω,όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.

Ουπς ξέχασα να το γράψω. Έχω κι εγώ άλλα 3, όποιος θέλει μας λέει.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
03 Feb 2017 22:39 #193433 by Παντελής Δασκαλέλος
Παίζοντας την beta μπορώ να πω ότι είναι φανερό ότι οι developers έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ από τα Far Cry 3 και 4, αφού έχουμε open world κόσμο, οχήματα για γρήγορη μετακίνηση, crafting και ένα υποτυπώδες leveling system. Τα παράπονα μου εντοπίζονται στο A.I, το οποίο είναι κλασικό Sniper: Ghost Warrior δηλαδή ή του ύψους ή τους βάθους και στο gunplay που δεν με ικανοποιεί πλήρως, έστω κι αν είναι αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Το game μου φάνηκε επίσης βαρύ και ασήκωτο, καθώς χρειάστηκε να το ρίξω στα low settings και να μειώσω το resolution για να πιάσω ένα καλό frame rate. Όπως και να έχει πάντως το περιμένω για το Xbox One.

More
03 Feb 2017 23:19 #193434 by Angel

Lordwinter wrote: Παίζοντας την beta μπορώ να πω ότι είναι φανερό ότι οι developers έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ από τα Far Cry 3 και 4, αφού έχουμε open world κόσμο, οχήματα για γρήγορη μετακίνηση, crafting και ένα υποτυπώδες leveling system. Τα παράπονα μου εντοπίζονται στο A.I, το οποίο είναι κλασικό Sniper: Ghost Warrior δηλαδή ή του ύψους ή τους βάθους και στο gunplay που δεν με ικανοποιεί πλήρως, έστω κι αν είναι αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Το game μου φάνηκε επίσης βαρύ και ασήκωτο, καθώς χρειάστηκε να το ρίξω στα low settings και να μειώσω το resolution για να πιάσω ένα καλό frame rate. Όπως και να έχει πάντως το περιμένω για το Xbox One.

Συμφωνώ σε όλα πέρα του οτι ήταν βαρύ,εμένα τρέχαν όλα ρολόι.Αν είχε vertical sync παρατήρησα είχε θέμα γενικώς σε εμένα.Ο,τι settings και να έβαζα απλά μου σκότωνε τα fps μου.Όλα full με gtx 1060 6gb και σχεδόν πάντα σταθερά 60 fps.Θέλουν πολύ δουλειά πάντως τα γραφικά.Το AA ήταν πολύ μέτριο και το shading ακόμα χειρότερο(για τα δικά μου δεδομένα και hardware πάντα).Ίσως είναι τα drivers μου το θέμα και όχι τόσο το παιχνίδι αλλά θα δείξει.Αν φταίει το game θέλει σίγουρα καλύτερο optimize.Το ghost recon wildlands ας πούμε ήταν 10 φορές χειρότερο σε θέμα "βάρους",το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί με τις beta γίνεται ένας πανικός με το πως τρέχει στον καθένα.