Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 1

More
01 Sep 2016 02:44 #186999 by Μάνος Γρυπάρης
Battlefield 1 Open Beta

Ξεκίνησε η open beta από προχθές αλλά δυστυχώς στο PC μέσω Origin δεν μου τρέχει.

Έτσι ξεκίνησα να το κατεβάζω στο PS4, παρότι για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει να παίζω σε κονσόλα.

Download link για PS4

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Sep 2016 13:18 #187005 by mike1972
Replied by mike1972 on topic Battlefield 1
Δυστυχως με πολλα προβληματα ξεκινησε η beta,λογω καταρρευσης των server.
ελπιζουμε να φτιαχτουν συντομα τα οποια προβληματα...

More
04 Sep 2016 17:13 - 04 Sep 2016 18:07 #187165 by Πιέρρος Φουστέρης
Battlefield 1 preview

Διαβάστε το αναλυτικό preview του Battlefield 1 βασισμένο στην open beta, κάνοντας κλικ στο παραπάνω link και δείτε το gameplay video που ετοίμασε ο Μάνος!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 04 Sep 2016 18:07 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Sep 2016 18:00 - 04 Sep 2016 18:06 #187171 by Μάνος Γρυπάρης
Στο σημερινό μας βίντεο παίζω την open beta και σας την παρουσιάζω μετά από πολλές ώρες gameplay testing.

Λόγω προβλημάτων στους servers που τελικά αφορούν συγκεκριμένα accounts, μπήκα από το account της Χριστιάνας από Σάββατο απόγευμα σερί μέχρι Κυριακή απόγευμα (να το ξέρετε δηλαδή ότι εκείνες τις ώρες παίζατε μαζί μου B) )

Η ατμόσφαιρα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου με τα παλιά τανκ και αεροπλάνα και το map της Αιγύπτου έδωσαν ρέστα. Το sniper που επέλεξα είχε reload σε κάθε μία σφαίρα (παλιές εποχές), ενώ όταν μπαίνετε σε τανκς το έργο σας γίνεται πολύ πιο εύκολο. Στα αεροπλάνα είναι το ζόρι. Πρέπει στην ομάδα σου να έχεις guru των Flight Simulators για να βρεις στόχο (το αντίπαλο όχημα) αφού ο χειρισμός τους είναι άκρως ρεαλιστικός.

Πιστεύω ότι θα βγει παιχνιδάρα και ανυπομονώ να παίξω την τελική έκδοση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 04 Sep 2016 18:06 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Sep 2016 23:02 #187827 by Πιέρρος Φουστέρης
Battlefield 1 gone... wrong. xD

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
21 Sep 2016 15:32 #187862 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic Battlefield 1
Παει για day one σε xbox one.Μεγαλη παιχνιδαρα.

More
29 Sep 2016 15:35 - 29 Sep 2016 16:19 #188219 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic Battlefield 1
Fans επανέφεραν το 10ετίας Battlefield 2142 και το ονομάσαν Battlefield 2142 Revive.

To game είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam και είναι απολύτως δωρεάν. Μεγάλη προσπάθεια πρέπει να κατέβαλαν για να το καταφέρουν αυτό, αλλά από ότι φαίνεται έχει μεγάλη επιτυχία με περίπου 300 ταυτόχρονους παίχτες τη Δευτέρα. Η ΕΑ επίσης δεν φαίνεται να μπλοκάρει την προσπάθεια, μιας και το παιχνίδι ήταν νεκρό και μη διαθέσιμο πλέον.

Χαρά στο κουράγιο τους και ποτε δεν μας χαλάνε τέτοιες προσπάθειες από fans, και ας δώσουμε και λίγο credit στην ΕΑ που δεν το εμπόδισε. Από την άλλη δεν έχει και τίποτα να χάσει δεδομένου ότι δεν απασχολεί ούτε 1 άτομο. Φυσικά δίνει και παραπάνω δημοσιότητα για το επερχόμενο Battlefield 1.

Σκέφτεται να το δοκιμάσει ή το δοκίμασε κανείς;
Last edit: 29 Sep 2016 16:19 by The Zexster.

More
19 Oct 2016 19:14 #188797 by Πιέρρος Φουστέρης
Battlefield 1 review

Ο Παντελής το χαρακτήρισε ως το πιθανότερο FPS της χρονιάς! Εσείς συμφωνείτε; Διαβάστε το αναλυτικότατο review του και πείτε μας τις απόψεις σας!

- Tyrion Lannister

More
19 Oct 2016 19:35 #188799 by Παντελής Δασκαλέλος
To Battlefield 1 είναι ένα από τα ελάχιστα games για φέτος που κατάφεραν να με εντυπωσιάσουν πριν ακόμη τα πιάσω στα χέρια μου. Σε αυτό το γεγονός συντέλεσε και η απόφαση της EA DICE να τοποθετήσει το νέο κεφάλαιο της σειράς στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Γενικά θεωρώ το setting αυτό δύσκολο, ανεξερεύνητο, αλλά αναμφισβήτητα συναρπαστικό και περιμένα να δω πως οι developers θα καταφέρουν να διαχειριστούν αυτή την... καυτή πατάτα. Σε ότι έχει να κάνει με τα όπλα, τα οχήματα και το level design οι ταλαντούχοι Σουηδοί με ικανοποίησαν στο έπακρο, καθώς κατάφερουν να μεταφέρουν με ακρίβεια το κλίμα που επικρατούσε στον πρώτο Μεγάλο Πόλεμο. Το multiplayer το βρήκα εξαιρετικό από όλες τις απόψεις, καθώς μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα (μόλις 4 μέρες) αφιέρωσα περισσότερες από 20 ώρες φτάνοντας στο rank 16 και το διασκέδασα δεόντως. Παρατήρησα κάποια προβλήματα lag, σε 2-3 περιπτώσεις αλλά θεωρώ ότι όταν βγει το Battlefield 1 στα καταστήματα η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί.

Τα μόνο παράπονα μου εντοπίζονται στο campaign, καθώς σε πρώτη φάση είναι εξαιρετικά σύντομο. Εμένα μου πήρε γύρω στις 8 ώρες για να φτάσω στο τέλος, αλλά έπαιζα στο Hard και υπήρχαν περιπτώσεις που τα βρήκα σκούρα και χρειάστηκε να παίξω ξανά και ξανά κάποια checkpoints για να τα περάσω. Επιπροσθέτως, περίμενα μια πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των γεγονότων και όχι ένα campaign στηριγμένο σε μόλις πέντε μάχες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

More
23 Nov 2016 02:42 #189644 by Μάνος Γρυπάρης
Για μένα το Battlefield 1 αποδείχθηκε τελικά δικαίως ένα από τα καλύτερα FPS της φετινής χρονιάς. Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος αποδόθηκε με τον καλύτερο τρόπο που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Παραδοσιακά όπλα με ρεαλιστική συμπεριφορά, τα πρώτα old-school οχήματα (τανκς, αεροπλάνα και ζέπελιν) με ρεαλιστικό χειρισμό και ταχύτητα και γενικά το πεδίο ιστορικών μαχών όπως έπρεπε να είναι. Μειονέκτημά του κατ' εμέ το σύντομο campaign, το οποίο ωστόσο στις 5 ιστορίες μας κράτησε πολύ καλά μέχρι το τέλος. Φοβερή η δουλειά στα γραφικά, τα ηχητικά εφέ και τα cutscenes. Δεν βαριέσαι ποτέ, όπως και στο multiplayer εκεί όπου υπάρχουν τα 4 classes και μία πληθώρα από modes με τα ανάλογα maps.

Ξεκίνησα Battlefield 1 walkthrough. Δείτε το chapter 1.

Επίσης δείτε το livestream όπου παίξαμε παρέα:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)