Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Return to Castle Wolfenstein

More
23 Aug 2014 05:18 #148321 by Γιάννης Μοσχονάς
Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που τερμάτισα το Return to Castle Wolfenstein και, παρότι είχα συγκρατήσει μια εξειδανικευμένη εικόνα στο μυαλό μου για εκείνο, εντούτοις ξέχασα πολλές από τις λεπτομέρειες που με έκαναν να το τοποθετήσω στις πρώτες θέσεις των αγαπημένων μου FPS B) B) B)

Πρόκειται για ένα σούπερ απολαυστικό τίτλο γεμάτο δράση που την διακόπτουν μόνο τα απαραίτητα cinematics. Η παιχνιδάρα που ονομάζεται Return to Castle Wolfenstein τα έχει όλα: πολλά θύματα για σκότωμα, πολλά όπλα για να τα χρησιμοποιήσετε, πολλές τεχνικές για να στείλετε το εκάστοτε θύμα στο άλλο κόσμο. Η μικρή του διάρκεια είναι το μοναδικό μειονέκτημα του, το οποίο εξουδετερώνεται από το καταιγιστικό multiplayer, μια πίστα που έπαιξα εκεί μπορεί να συγκριθεί άνετα σε ένταση με τα πρώτα λεπτά της ταινίας Saving Private Ryan B) B) B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2014 13:45 #150005 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Πραγματικά πόσες φορές έχασες ειδικά μετά το πρώτο boss ? Φοβερό παιχνίδι!

More
29 Sep 2014 18:03 #150014 by Donnie Darko
Παίζει να έχω χάσει γύρω 100 φορές...Σοβαρά παραήταν δύσκολο...Πολύ καλό ήταν όμως αν και σου έσπαγε τα νεύρα :S

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
02 Oct 2014 08:38 #150074 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Ase. Ti itan auta re. eixe pagides stis pistes me ta zombie kai sou petagan kai fantasmata pou tuflonan. Fovero paixnidi.

More
21 Sep 2020 14:54 #239159 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Return to Castle Wolfenstein: Fans δημιούργησαν το βελτιωμένο RealRTCW mod
Θα κυκλοφορήσει μέσω Steam.

To mod RealRTCW του Return to Castle Wolfenstein βελτιώνει σε πολλούς τομείς γραφικών και ήχου το αρχικό παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει στο Steam.

To Return to Castle Wolfenstein περιλάμβανε και το κλασικό multiplayer spin-off Enemy Territory, το οποίο δέχθηκε και αυτό το reboot από τους fans με τίτλο ET: Legacy . Τώρα ήρθε η σειρά του campaign να δεχθεί την παρέμβαση των fans. To Return to Castle Wolfenstein έδινε σημασία στην αποκρυφιστική πλευρά των Ναζί.

Το RealRTCW mod υπόσχεται υψηλής ποιότητας models, textures και ηχητικά εφέ όπως και υποστήριξη σε widescreen. Επίσης τα όπλα έχουν υποστεί αναβάθμιση και έχουν δεχθεί σύστημα ανάκρουσης. Νέα όπλα κάνουν την εμφάνισή τους μέσω του mod όπως τα MP34, M1 Garand, BAR, MP44, MG42, G43, M97 Trench Gun, MG34, PPSH41, Mosin Nagant, TT33, και ένα ρεβόλβερ.

Επίσης το AI είναι πιο ισορροπημένο και θα συναντήσουμε νέο επίπεδο δυσκολίας και καιρικά εφέ που αποτυπώνουν το χιόνι και την βροχή. Custom χάρτες θα μπορούν να προστεθούν μέσω Steam Workshop, αλλά το mod θα είναι διαθέσιμο και στο ModDB .

Το RealRTCW mod του Return to Castle Wolfenstein θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου μέσω Steam.