Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

No Man's Sky

More
11 Mar 2016 17:03 #177884 by George Bratsos
Replied by George Bratsos on topic No Man's Sky
Εντυπωσιακό!

From simracing to real rallies!
Peugeot 205 F2000 tarmac rally car
~ rallydiaries.eu ~

Website: bratsaki.eu ,
Facebook: fb.com/geobratsos ,
Instagram:
,
Twitch: twitch.tv/bratsaki ,
Twitter: twitter.com/bratsaki
DiRT Hellenic Community: fb.com/groups/dirthelleniccommunity
Greek Simracers: fb.com/groups/GreekSimRacers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2016 09:24 #184409 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φαίνεται πολύ ωραίο. Ανυπομονώ! Ότι πρέπει για όσους λατρεύουν να εξερευνούν! Πάντως η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη.

More
13 Aug 2016 21:45 #186281 by Tony
Replied by Tony on topic No Man's Sky
Aναμενόμενο κατ'εμέ , αλλά τελικά το no man's sky δεν άξιζε όλο αυτό το hype....και σίγουρα όχι 60 ευρώ.
Πραγματικά...αν αυτό το παιχνίδι δεν έτρωγε όλο αυτό το σπρώξιμο απ'την sony δεν παίζει να το'ξερε κανείς σήμερα...
Καλό Indie για 10-20 ευρώ. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα λεφτά που το κοστολογούν είναι υπερβολικά πολλά για αυτά που προσφέρει.

More
15 Aug 2016 20:31 #186332 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πολλά παιχνίδια δεν αξίζουν αυτήν την τμή. Ας μην μένουμε όμως μόνο στην τιμή. Αλλα παιχνίδια με και καλά αναγκαία season pass τείνουν να κοστίζουν 120 € και άλλα προσφέρουν DLC επι πληρωμή Day One...
Ναι είναι θέμα που αναφέρθηκε και τον Μάρτιο (υπάρχει και ποστ πιο πάνω) αλλά ας μην μένουμε μόνο στην τιμή.
Και το Star Citizen για πολλούς είναι ακριβό και θεωρείτε και Alpha έκδοση ακόμα. Ξέρεις πόσα άτομα έχει; Κανένας δεν το διαφημίζει. Κανένας δεν το διαφήμισε.
Το γεγονός πως το NMS είναι υπό την σκέπη της Sony ίσως και έπαιξε ρόλο και στο hype αλλά και στην τιμή του.

Πέρα απο όλα αυτά το παιχνίδι τεχνολογικά είναι φανταστικό (5 GB στο PS4) με εκπληκτικά γραφικά, άνετο χειρισμό και φοβερή μουσική.
Ωστόσο, προβληματάκια υπάρχουν, ελλείψεις υπάρχουν και φυσικά δεν είναι για όλους.
Εγώ νόμιζα ότι θα μπορούσα να γίνε trader ή bounty hounter αλλά δεν προσφέρετε για τέτοια το παιχνίδι, αυτή την στιγμή.
Με κουράζει η αλήθεια είναι το ατελείωτο grinding αλλά ας μην γελιόμαστε. Το πρώτο και killer χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η εξερεύνηση των 18 ++++ δισ τρισ κλπ πλανητών. Αν ήταν να μην μαζεύετε resources και να μην ταξιδεύετε συνέχεια δεν θα είχε τόσους πλανήτες.
Εν τέλει εγώ το παιχνίδι το θεωρώ ημιτελές! Έχει ελλείψεις που περιμένω να προστεθούν. Πχ να κάνω trade με άλλους ανθρώπους και να τους βλέπω τουλάχιστον στους διαστημικούς σταθμούς. Ένα απλό για αρχή σύστημα χαρτογράφησης κ.α.
είδωμεν.

More
18 Aug 2016 23:13 #186451 by Παντελής Δασκαλέλος
No Man's Sky review

To Νο Man's Sky κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και όπως μπορείτε να δείτε και στο review μου είναι γεγονός ότι δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές προσδοκίες. Πιστεύω πως σε αυτό το κομμάτι φταίει και το τεράστιο για τα δεδομένα μιας indie παραγωγής promotion, δεν έχω νούμερα, αλλά θεωρώ ακράδαντα ότι το budget του promotion, ήταν μεγαλύτερο από το budget ανάπτυξης. Το γεγονός βέβαια ότι μιλάμε για μια overhyped κυκλοφορία, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το No Man's Sky είναι κακό. Σαφώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα, τόσο στον τεχνικό τομέα, όσο και στον τομέα του gameplay, παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικό exploration game. To σημείο κλειδί νομίζω είναι το grinding, αν αντέξετε και δεν βαρεθείτε είναι πολύ πιθανό να περάσετε δεκάδες ώρες μαζί του.

Εμένα πάντως το No Man's Sky δεν κατάφερε να με κερδίσει, αν και όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προυποθέσεις. Στις πρώτες ώρες που πέρασα μαζί του αισθάνθηκα γοητεύμενος και αρχίσα να εξερευνώ τους πρώτους πλανήτες σπιθαμή προς σπιθαμή, όταν όμως διαπίστωσα ότι ο ουσιαστικός σκοπός είναι να μαζέψεις απλά τα απαραίτητα resources και να πας από το ένα γαλαξιακό σύστημα στο άλλο, κάπου χαλάστηκα. Ενδεχομένως αν είχε ραφιναριστεί περισσότερο το σύστημα μάχης ή οι αερομαχίες να κόλλαγα μαζί του, αλλά στην υπάρχουσα μορφή το βρίσκω απελπιστικά επαναλαμβανόμενο.

More
19 Aug 2016 15:48 #186483 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε το gameplay video μας με το No Man's Sky

Έπαιξα κι εγώ για λίγο και μπορώ να πω ότι το gameplay δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ναι μεν το crafting και το building έχουν τον χαβαλέ τους, αλλά ένα μεγάλο μέρος του χρόνου αναλώνεται σε ώρες αναμονής όσο περιμένεις να προσεδαφιστείς σε πλανήτη ή σε χρόνους...βαρεμάρας στα σημεία που ο χαρακτήρας σου ψάχνει resources και δεν τρέχει. Είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο για τα γούστα μου, πάντως όσοι γουστάρετε διάστημα και εξερευνήσεις ίσως το αγαπήσετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Sep 2016 22:48 #187041 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Συμφωνώ απόλυτα με τα παρακάτω λόγια του Παντελή
"όταν όμως διαπίστωσα ότι ο ουσιαστικός σκοπός είναι να μαζέψεις απλά τα απαραίτητα resources και να πας από το ένα γαλαξιακό σύστημα στο άλλο, κάπου χαλάστηκα. Ενδεχομένως αν είχε ραφιναριστεί περισσότερο το σύστημα μάχης ή οι αερομαχίες να κόλλαγα μαζί του, αλλά στην υπάρχουσα μορφή το βρίσκω απελπιστικά επαναλαμβανόμενο."

Ομως εδώ έχει τεράστια ευθύνη για το overhype έχουν και τα "ειδικά" media κυρίως του εξωτερικού με τρανταχτό παράδειγμα φυσικά τις αποκλειστικότητες του IGN. Το θεωρώ νούμερο ένα υπαίτιο γιατί θα μπορούσες να πεις πως ήταν προκατελειμένο μη δείχνοντας το κανονικό παιχνίδι (αν υποθέσουμε πως οι παραγωγοί έδειχναν αυτα που έπρεπε). Τα διθυραμβικά τους σχόλια τόσους μήνες προσωπικά με "έπεισαν"
οχι με την έννοια του προβάτου πως επειδή το λέει το ign θα το πάρω αλλά ως προς την έννοια πως το είδα μου άρεσε και διαβάζοντας και βλέποντας τα previews του ενθουσιάστηκα. Προπαραγγελία λοιπόν και είναι ένα πάθημα που μου έγινε μάθημα

Πόση ευθύνη έχουν λοιπόν τα media...?
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
02 Sep 2016 17:33 #187118 by Πιέρρος Φουστέρης
Σε περίπτωση που θέλατε να δείτε κάποιον να διασχίζει έναν πλανήτη του No Man's Sky με τα πόδια... Ορίστε!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
29 Nov 2016 21:42 #189885 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δείτε και αυτό. Προσωπικά, θεωρώ πως την πάτησα με το συγκεκριμένο και για να δικαιολογηθώ λίγο, ίσως όχι άδικα, αλλά πρέπει να είναι το μεγαλύτερο scam των τελευταίων χρόνων και το γράφω με λύπη...

The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
30 Nov 2016 10:01 #189894 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Και εγώ την πάτησα αλλά το έκανε refund στο steam. Πραγματικά τεράστια απογοήτευση.