Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Halo: The Master Chief Collection

More
14 Mar 2015 17:00 #157954 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Η 343 Industries δημοσίευσε νέες φωτογραφίες για το Halo 3: ODST campaign και τον remastered χάρτη του Halo 2, Relic! Περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις σας! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2015 17:31 #161800 by Γιάννης Πετρόχειλος
Σύμφωνα με screenshot που διέρρευσαν ( 1 , 2 ) το Halo 3: ODST θα κυκλοφορήσει για το Halo: The Master Chief Collection μεθαύριο 29 Μαΐου και θα έχει μέγεθος 8.1 GB (σε σύγκριση με τα 3,5 GB που ήταν στο Xbox 360). Μάλιστα, η σελίδα του προϊόντος στο Xbox One είναι ακόμη διαθέσιμη ενώ από το Xbox.com έχει κατέβει. Μένει πλέον η επιβεβαίωση από τη 343Ι και φυσικά να μάθουμε εαν και σε ποια τιμή θα γίνει διαθέσιμο για όσους έπαιξαν το παιχνίδι μετά τις 19 Δεκεμβρίου 2014.

More
27 May 2015 18:17 #161806 by Παντελής Δασκαλέλος

snikefriend wrote: Σύμφωνα με screenshot που διέρρευσαν ( 1 , 2 ) το Halo 3: ODST θα κυκλοφορήσει για το Halo: The Master Chief Collection μεθαύριο 29 Μαΐου και θα έχει μέγεθος 8.1 GB (σε σύγκριση με τα 3,5 GB που ήταν στο Xbox 360). Μάλιστα, η σελίδα του προϊόντος στο Xbox One είναι ακόμη διαθέσιμη ενώ από το Xbox.com έχει κατέβει. Μένει πλέον η επιβεβαίωση από τη 343Ι και φυσικά να μάθουμε εαν και σε ποια τιμή θα γίνει διαθέσιμο για όσους έπαιξαν το παιχνίδι μετά τις 19 Δεκεμβρίου 2014.

Ορίστε που γκρίνιαζες για τους servers, αμά δούλευαν όλα καλά τώρα θα πλήρωνες για το ODST :P

More
27 May 2015 19:11 #161813 by Γιάννης Πετρόχειλος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Με παρεξήγησες! Δε γκρίνιαξα γιατί δε δούλευαν καλά! Γκρινιάζω γιατί δε δουλεύουν καλά ακόμα και τώρα :Ρ

More
29 Jul 2015 11:03 #166408 by Tony
Δεν ειχα παιξει ποτε μου halo.Με την αγορα του xbox one πηρα κι αυτο μαζι(για την ακριβεια πηρα το bundle).Videακια δεν πολυ-εβλεπα μιας και ειχα ps3 και τζαμπα θα εκανα ονειρα...Ξεκινησα το halo 4 γιατι αυτο εγταταστηθηκε πρωτο.Ως ανυποψιαστος το halo ηταν χτυπημα κατω απ'τη μεση!Καταπληκτικο παιχνιδι(για halo 4 μιλαω).Μακραν το καλυτερο fps που εχω παιξει και σιγουρα στο top 5 των αγαπημενων μου παιχνιδιων(μαζι με batman arkham city,mirror's edge,batman arkham asylum και pacman world 2).
Ανυπομονω να παιξω και τα υπολοιπα!

More
10 Aug 2015 22:29 #167413 by Tony
Γινεται να παιξω local co-op το campaign στο halo(οποιοδηποτε)???Αν ναι πως?

More
11 Aug 2015 01:59 #167420 by Pankar94
Ναι γίνεται.Απλά συνδέσεις και το δεύτερο χειριστήριο στο μενού και διαλέγεις την πιστά από το campaign.

More
11 Aug 2015 11:27 #167434 by Tony
Ok ευχαριστω πολυ!!!!
Και αλλη μια ερωτηση για οποιους παιζουν online...
Ρε παιδια καθομαι γαζωνω τον αντιπαλο(ειμαι 100% σιγουρος οτι τον πετυχαινω) και μετα του κοβω και μια μπουνια.Αυτος οχι μονο δεν ψωφαει ακαριαια,αλλα με πυροβολαει με το ιδιο οπλο με εμενα και σε μισο δευτερο εχω πεσει κατω.Τι κανω λαθος???Κανα tip για το Online??
Μια φορα με σκοτωσε ενας μεσα απο τυχο.Πως γινεται?

More
11 Aug 2015 11:43 #167435 by Panagiotis
Γενικά θα σου βγει λίγο η πίστη μέχρι να το μάθεις.Κυρίως αν παίζεις το halo 2.Καλύτερα πάνε στο 4 πού είναι λιγο πιο εύκολο.Το κόλπο είναι να βαράς headshot. Τώρα για αυτό που λες έχει τύχει πολλές φορές και,σε μένα.Ο λόγος θεωρώ πως είναι ότι δεν το βαρουσα κεφάλι για να φύγει το shield γρήγορα. Μέσα από τοίχο θα ήταν κάνα lagg.

More
11 Aug 2015 12:15 #167436 by Tony
To halo 4 μου φαινεται αρκετα ευκολο(κυριως λογω των loadouts).Eιχα δει σε ενα αλλο forum που ελεγαν να σημαδευεις θωρακα,γιατι σε ορισμενες περιπτωσεις η σφαιρα ,ακομα κι αν πετυχαινεις τον αντιπαλο στο κεφαλι,δεν κανει καθολου ζημια.