Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Borderlands: The Pre-sequel!

More
07 Apr 2014 17:12 - 07 Apr 2014 19:51 #143002 by Κώστας Λάβαρης
Έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες πως η 2K Australia θα κυκλοφορήσει φέτος ένα prequel του Borderlands 2. Η επικρατέστερη ονομασία του είναι Borderlands: The Pre-sequel! και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε PC, PS3 και Xbox 360.

http://images.eurogamer.net/2013/articles/1/6/6/8/2/0/0/139686905434.jpg/EG11/resize/300x-1/quality/70/format/jpg

Στο παιχνίδι θα πρωταγωνιστούν τέσσερις νέοι χαρακτήρες: Athena The Gladiator, Wilhelm The Enforcer, Nisha The Lawbringer και Fragtrap, και θα παίρνετε εντολές από έναν προγραμματιστή ονόματι John, ο οποίος στο Borderlands 2 γίνεται ο "κακός" Handsome Jack. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στο φεγγάρι του Elpis και στη βάση Hyperion's H.

Το παιχνίδι έχει σκοπό να καλύψει το χρονικό κενό των 5 χρόνων μεταξύ των Borderlands και Borderlands 2. Περιμένουμε με ανυπομονησία να επιβεβαιωθεί από τις Gearbox και 2K ο νέος τίτλος.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Last edit: 07 Apr 2014 19:51 by Κώστας Λάβαρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2014 17:31 #143005 by Alex Filos
Αν οι φήμες που ακούγονται γι αυτό είναι αλήθεια τότε μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Βέβαια θα διστάσω να ξανασχοληθώ με Borderlands μετά από την τραγική πολιτική της Gearbox με το 2 με τα άπειρα DLC.

More
07 Apr 2014 20:43 #143012 by Γιώργος Λόλας
Αυτό με τα DLC ισχύει, αλλά και από μόνα τους τα games είναι πλούσια σε περιεχόμενο, οπότε περιμένω το επόμενο μέλος της σειράς με ανυπομονησία :)

More
07 Apr 2014 21:08 #143015 by Κώστας Λάβαρης
Μόνο πλούσιο; Το ένα είναι 35 ώρες, το άλλο 50. Ε και στην τελική αγοράζεις το season pass, ή καμιά έκδοση με όλα τα dlc. Πάντως αν βγει φέτος, ελπίζω να είναι από τις κυκλοφορίες που θα πρωταγωνιστήσουν, γιατί ως τώρα ελάχιστες με έχουν ενθουσιάσει.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
08 Apr 2014 03:01 #143031 by Γιώργος Λόλας
Θα συμφωνήσω μαζί σου και επιπλέον, είναι από τα games που άνετα μπορείς να το ξαναπαίξεις μετά από λίγους μήνες και να σου φαίνεται ακόμα φρέσκο και εθιστικό. Θεωρώ ότι ένα καινούριο Borderlands θα ήταν ότι πρέπει αυτή τη στιγμή.

More
06 Jun 2014 13:46 #145438 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Borderlands: The Pre-Sequel, και ήρθε μαζί με ένα ιδιαίτερο τρέιλερ! Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

More
13 Aug 2014 17:46 #147959 by Πιέρρος Φουστέρης
Καινούριο trailer από την 2K Games και την Gearbox Software, στο οποίο βλέπουμε εν δράση και τους τέσσερις playable χαρακτήρες! Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σχετικό άρθρο από τον Θοδωρή Μητρόπουλο!

[BBvideo 560,340:115o43uq]
[/BBvideo:115o43uq]

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Aug 2014 20:36 #147968 by Petros
Replied by Petros on topic Borderlands: The Pre-sequel!
Χμμμμμμ δεν μου φαινεται κάτι ιδιέτερο... κάτι σαν Standalone DLC μου ακούγετε. Με την ένια ότι δεν είναι Borderlands 3 , αλλα δεν ξέρω.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
23 Oct 2014 22:38 #150718 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Γρηγόρης έγραψε αναλυτικότατο review για το Borderlands: The Pre-sequel . Πιστεύω με κάλυψε απόλυτα.

Μου άρεσαν πολύ τα boss fights και το voice acting.Έχει αρκετό χιούμορ όπως και όλη η σειρά γενικά.Το σενάριο παντως εδω δεν με τραβηξε πολυ ,ανα διαστηματα κουραζει.Απο skills παντως,οπλα,φιάλες οξυγόνου κτλ. να φαν κι οι κοτες!
Δεν μου αρεσε τοσο ο σχεδιασμος γραφικων (το επαιξα σε max settings) και κυριως το οτι πρεπει να διανύουμε μεγάλες αποστάσεις από την μία αποστολή στην άλλη.

Τα boss fights επίσης επικά και ζόρικα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Oct 2014 14:06 #150738 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εγώ από είδα από το live streaming δεν ξέρω μου άρεσε πολύ σαν game αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν έχει τρελές αλλαγές από το 2 γι αυτό και μου άρεσε γιατι έχω σχηματισμένη την καλή ενυπωση που μου έχει αφήσει το 2 στο μυαλό μου.κατα τα αλλά οπλοστάσιο πολύ καλό όπως περίμενα και ίσως και εγώ να ήθελα αλλαγές στην ποιότητα των γραφικών..μπορεί βέβαια να μας το επιφυλάσσουν για το 3 αυτές τις αλλαγές..θα δείξει πάντως..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller